Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla ben

Evet dün batirip üzerine tüy döktükten sonra bugün dogru düzgün beslenmeyi ve spor yapmayi umuyorum
Bugün de hava gece gibi sabahindan enerjim gitti
Az önce okudum çok doğru geldi , diyoki hoca : yeni başlayanlar için kaçamak yaptım sözü varsa ilerleme çok zor , ama hedefine gel sonra kaçağı haket ..! Elimizden geldiğince hatta fazlası hedefimize odaklanalım kızlar ..! Enn enerjimizin oomadığında bile egzersiz ,spor yapalım bu bizi kendimize getirecektir dene gör

Evet canim yapcam bugün de insallah

Bırak kadınlığı isanlıktan çıktım

Su son 1 aydır ben cocukların odasında yatıyorum malesef nasıl eski duzene donucez bilmiyorum ama bir yerden baslamam lazım
Basarması zor degil aslında canim o 4 ay evden ayrı kalmadan once ıkısıde 9 9 bucuk dedıgın de yataklarına gidip uyuyordu 4 aylık surecte de erken yattılar lakin ne zaman eve geldik ufaklıgım sıkıntı cikardi uyumaktan korkuyor gıbı cozemedım henuz

Canım bizde herkes istediği zaman tartılıyor. Zorunlu olduğu zaman motivasyon düşüklüğü yaşanıyor. Regl zamanına geliyor, uykusuz gecenin sabahına geliyor. Herkes kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman tartılıyor

Zor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo

Ben de dün gece yaptım dün zaten moralim bozuktu gündüz pek bişey yemedim. Gece de çocuklar uyumayınca iyive acıktım ne bulursam yedim
Bende dün yedim
Tamam ama vazgecmek yok Biz basaricaz bu işi. Yarin dengeleyelim
Vazgeçmeyelim inşallah
Evet dün batirip üzerine tüy döktükten sonra bugün dogru düzgün beslenmeyi ve spor yapmayi umuyorum
Bugün de hava gece gibi sabahindan enerjim gitti
Ben de aynısını umuyorum .

Bitti mi bari pasta tehlike geçti mi

Günlük yemeklerim normal aslında ama 20 den sonraki evdeki herkesin yemeleriNe bende dahil oldum iki gün boyunca

Anladım canım ben hergun tartıya cıkan biri olarak ne zaman paylassam bilemedim
Zor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo
Insallah canım suan 2 yas sendromumu dur yoksa Baska bırsey mı bilmiyorum umarım yakın zamanda atlatırız sımdılık ustune gitmiyorum bakalım
Günaydın mutlu haftalar kızlar ..

Hafta sonu yedim de yedim.. tabi harekette yok ... ama sıfır kaçamakla toparlarım inşallah.
ne az 45 dk da Leslie yapmayı düşünüyorum bakalım
Gunaydın bol eksılı bir gun olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…