Az önce okudum çok doğru geldi , diyoki hoca : yeni başlayanlar için kaçamak yaptım sözü varsa ilerleme çok zor , ama hedefine gel sonra kaçağı haket ..! Elimizden geldiğince hatta fazlası hedefimize odaklanalım kızlar ..! Enn enerjimizin oomadığında bile egzersiz ,spor yapalım bu bizi kendimize getirecektir dene görValla ben
Evet dün batirip üzerine tüy döktükten sonra bugün dogru düzgün beslenmeyi ve spor yapmayi umuyorum
Bugün de hava gece gibi sabahindan enerjim gitti
Evet canim yapcam bugün de insallahAz önce okudum çok doğru geldi , diyoki hoca : yeni başlayanlar için kaçamak yaptım sözü varsa ilerleme çok zor , ama hedefine gel sonra kaçağı haket ..! Elimizden geldiğince hatta fazlası hedefimize odaklanalım kızlar ..! Enn enerjimizin oomadığında bile egzersiz ,spor yapalım bu bizi kendimize getirecektir dene gör
Bırak kadınlığı isanlıktan çıktımİnşallah canım. Merak etme sende o iradeyi görüyorum. Sen sıkıntısız bir şekilde yaparsınaslında herkes yapabilir ama şartlar elvermeye biliyor bazı ailelerde. Mesela baba faktörü çok önemli. Benim eşim çocuklarla ilgili bütün kararlarda bana tam destek oluyor. O yüzden şanslıyım.
Uykuyu çocuğa öğretmek çok güzel birşey. Böylece kadınlıktan kendin olmaktan çıkmıyorsun anne olunca.
Su son 1 aydır ben cocukların odasında yatıyorum malesef nasıl eski duzene donucez bilmiyorum ama bir yerden baslamam lazımHep düzen değişikliğinden oluyor işte. Bizim sıpa da gece uyanıp aramıza gelip yatıyor. Valla geldiğini bile hissetmiyorumama bi sarılıp yatıyorum ki sorma bazı kesin kurallarım vardır mesela uyku saati onlardan biri. Esnemiceğini bilir. Esneme ihtimali varsa gün içinde söylerim bi kerelik bişey olduğunu.
Basarması zor degil aslında canim o 4 ay evden ayrı kalmadan once ıkısıde 9 9 bucuk dedıgın de yataklarına gidip uyuyordu 4 aylık surecte de erken yattılar lakin ne zaman eve geldik ufaklıgım sıkıntı cikardi uyumaktan korkuyor gıbı cozemedım henuzHaha rica ederim
Uyku eğitimi ise yariyo mu gercekten dicektim de yazmissin ayrintilari zaten. Seni gelecekteki halime benzettm öyle anlatinca ben de severim düzeni disiplini. Henuz cocuk olmadığı icin bi tedirginlik var o uyku konularinda falan haliyle. Birinin basarmasina sevindim cevrem hep kiyamadim uyku egitimi veremedim gece uyumuyo gec saatlere kadar beni uyutmuyo diyenlerle dolu insan üzülüyo gercekten
Hayirlisi olsun inşallah
Canım bizde herkes istediği zaman tartılıyor. Zorunlu olduğu zaman motivasyon düşüklüğü yaşanıyor. Regl zamanına geliyor, uykusuz gecenin sabahına geliyor. Herkes kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman tartılıyorSu son 1 aydır ben cocukların odasında yatıyorum malesef nasıl eski duzene donucez bilmiyorum ama bir yerden baslamam lazım
Basarması zor degil aslında canim o 4 ay evden ayrı kalmadan once ıkısıde 9 9 bucuk dedıgın de yataklarına gidip uyuyordu 4 aylık surecte de erken yattılar lakin ne zaman eve geldik ufaklıgım sıkıntı cikardi uyumaktan korkuyor gıbı cozemedım henuz
Zor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlarSu son 1 aydır ben cocukların odasında yatıyorum malesef nasıl eski duzene donucez bilmiyorum ama bir yerden baslamam lazım
Basarması zor degil aslında canim o 4 ay evden ayrı kalmadan once ıkısıde 9 9 bucuk dedıgın de yataklarına gidip uyuyordu 4 aylık surecte de erken yattılar lakin ne zaman eve geldik ufaklıgım sıkıntı cikardi uyumaktan korkuyor gıbı cozemedım henuz
Bende dün yedimBen de dün gece yaptımdün zaten moralim bozuktu gündüz pek bişey yemedim. Gece de çocuklar uyumayınca iyive acıktım ne bulursam yedim
Vazgeçmeyelim inşallahTamam ama vazgecmek yokBiz basaricaz bu işi. Yarin dengeleyelim
Ben de aynısını umuyorum .Evet dün batirip üzerine tüy döktükten sonra bugün dogru düzgün beslenmeyi ve spor yapmayi umuyorum
Bugün de hava gece gibi sabahindan enerjim gitti
Bitti mi bari pastaDünkü menüm
kahvaltı 11:00
1,5 yumurta sahanda
2 dilim ekmek
2 patates kızartma
15:00 1 kuru patlıcan dolması
akşam 18:00
1 porsiyon Karışık ızgara
Salata
1 şişe maden soda
20:00 den sonra
2 dilim pasta
Armut
yarım litre su
Günlük yemeklerim normal aslında ama 20 den sonraki evdeki herkesin yemeleriNe bende dahil oldum iki gün boyuncaDünkü menüm
kahvaltı 11:00
1,5 yumurta sahanda
2 dilim ekmek
2 patates kızartma
15:00 1 kuru patlıcan dolması
akşam 18:00
1 porsiyon Karışık ızgara
Salata
1 şişe maden soda
20:00 den sonra
2 dilim pasta
Armut
yarım litre su
Anladım canım ben hergun tartıya cıkan biri olarak ne zaman paylassam bilemedimCanım bizde herkes istediği zaman tartılıyor. Zorunlu olduğu zaman motivasyon düşüklüğü yaşanıyor. Regl zamanına geliyor, uykusuz gecenin sabahına geliyor. Herkes kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman tartılıyor
Insallah canım suan 2 yas sendromumu dur yoksa Baska bırsey mı bilmiyorum umarım yakın zamanda atlatırız sımdılık ustune gitmiyorum bakalımZor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo
Gunaydın bol eksılı bir gun olsun ınsallahGünaydın mutlu haftalar kızlar ..
Hafta sonu yedim de yedim.. tabi harekette yok ... ama sıfır kaçamakla toparlarım inşallah.
ne az 45 dk da Leslie yapmayı düşünüyorum bakalım
Cuma paylaş o zamanAnladım canım ben hergun tartıya cıkan biri olarak ne zaman paylassam bilemedim
Pasta Bitti de tatlı isteğim tavanBitti mi bari pastatehlike geçti mi
Artık elmaya tarçın döküp yicen yapcak bişey yok :Pasta Bitti de tatlı isteğim tavan
Tarçında reglimi geciktiriyor diye kullanamıyorum sularda falanArtık elmaya tarçın döküp yicen yapcak bişey yok :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?