Bana niye veriyon benim kıza vermek lazımGidecek gidecek sana bi uyku hapı falan mı versek acaba
Bana sorsan ıstemıyorum canımda esim sagolsun bu konuda cok fazla istekli3. Yü mü düşünüyorsun? Nasıl bir motivasyonla istiyorsun? Çok merak ettim. Ben anında spiral taktırdım. Motivasyonun sağlamsa bende yapayım bi tane daha
Menü de spor da güzel afiyet olsun
Cips hiç olmadı canım. Evde bulundurma öyle şeyler.
Hoşgeldin canım. Menün güzel afiyet olsun saatlerini de yazarsan iyi olur
Afiyet olsun canım menü güzel de spor nerde spor
Benimde son 5 kilo gitmek bilmedi. Hala 2 varBenim son kilolar cok zor gidiyor canım ınsallah bu sefer hızlı gider genelde diyetten sıkılmış oluyorum bu kılolarda
Sana vereyim ya. Valla ben çok mutlu olurum. Şimdi kız uyusa diğer 3ünün uyuyup uyumayacağı belli değil. İşimi garantiye almalıyımBana niye veriyon benim kıza vermek lazım
Ay onlar mı bakıyor çocuklara. Hamile kalıp kilo alan sen. Emzirmek için uykuları bölünen sen. Çocuk 2-3 yaşına gelene kadar çocuğu pışpışlayacak olan yine sen. Valla yok ben yapmıyorum o zamanBana sorsan ıstemıyorum canımda esim sagolsun bu konuda cok fazla istekli
Ahh ahh gelde sen anlat bunu esime canım Cocukları cok seviyor sureklı dogursam gıkı cıkmazAy onlar mı bakıyor çocuklara. Hamile kalıp kilo alan sen. Emzirmek için uykuları bölünen sen. Çocuk 2-3 yaşına gelene kadar çocuğu pışpışlayacak olan yine sen. Valla yok ben yapmıyorum o zaman
Gider gider o 2 kılocuk ne kiBenimde son 5 kilo gitmek bilmedi. Hala 2 var
Bana da bir gün son 2 kilom kaldı demek nasip olsun inşallah çok aminBenimde son 5 kilo gitmek bilmedi. Hala 2 var
Sana vereyim ya. Valla ben çok mutlu olurum. Şimdi kız uyusa diğer 3ünün uyuyup uyumayacağı belli değil. İşimi garantiye almalıyım
Kız senin küçük ne kadar oldu da ne ara bebek yapası geldiAhh ahh gelde sen anlat bunu esime canım Cocukları cok seviyor sureklı dogursam gıkı cıkmaz
Ay bende bakmasam sadece sevsem bende hep isterim evde bebek olsun.Ahh ahh gelde sen anlat bunu esime canım Cocukları cok seviyor sureklı dogursam gıkı cıkmaz
İnşallahhhhGider gider o 2 kılocuk ne ki
Tabiki söyliceksin merak etme. Senin zayıfladığını görmeden buradan gitmicemBana da bir gün son 2 kilom kaldı demek nasip olsun inşallah çok amin
2 bucuk yasında canım daha frenlemesem sımdiye 3. Dogururdum herhaldeKız senin küçük ne kadar oldu da ne ara bebek yapası geldi
Al bendende o kadar bilhassa geceleri bolunen uykular yok muy bende bakmasam sadece sevsem bende hep isterim evde bebek olsun.
Benim de hiç tahammül edemediğim şeydir uykusuzluk. Küçüğüm 4 aylık olana kadar gün saydım. Sonra uyku eğitimi verdim şükürAl bendende o kadar bilhassa geceleri bolunen uykular yok mu
Nasıl basardın benim ufaklıgın uyku sorunu var malesef buda yeni turedi 1 ay falan oldu sanırımBenim de hiç tahammül edemediğim şeydir uykusuzluk. Küçüğüm 4 aylık olana kadar gün saydım. Sonra uyku eğitimi verdim şükür
Aaaa ben başkasıyla karıştırdım o zaman 6-7 aylık sanıyordum ben.2 bucuk yasında canım daha frenlemesem sımdiye 3. Dogururdum herhalde
Yok canım 2 bucuk yasında benim ufak cadımAaaa ben başkasıyla karıştırdım o zaman 6-7 aylık sanıyordum ben.
Napıyor bıcırık? Nasıl bir sorun var? Ben ilk oğluma 10 aylıkken, ikinciye 4.5 aylıkken verdim canım. Çok şükür. Şimdi küçüğüm 15 aylıkNasıl basardın benim ufaklıgın uyku sorunu var malesef buda yeni turedi 1 ay falan oldu sanırım
Normalde duzenımız iyiydi canim uyku zamani Geldigınde dogru yatagına kosardı simdi uyumucam diye yırtınıyor salondan ancak uyuyunca odasına goturebılıyorumNapıyor bıcırık? Nasıl bir sorun var? Ben ilk oğluma 10 aylıkken, ikinciye 4.5 aylıkken verdim canım. Çok şükür. Şimdi küçüğüm 15 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?