Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamam canım yarın saatleri de eklerim

Benim son kilolar cok zor gidiyor canım ınsallah bu sefer hızlı gider genelde diyetten sıkılmış oluyorum bu kılolarda
Benimde son 5 kilo gitmek bilmedi. Hala 2 var
Bana niye veriyon benim kıza vermek lazım
Sana vereyim ya. Valla ben çok mutlu olurum. Şimdi kız uyusa diğer 3ünün uyuyup uyumayacağı belli değil. İşimi garantiye almalıyım
Bana sorsan ıstemıyorum canımda esim sagolsun bu konuda cok fazla istekli
Ay onlar mı bakıyor çocuklara. Hamile kalıp kilo alan sen. Emzirmek için uykuları bölünen sen. Çocuk 2-3 yaşına gelene kadar çocuğu pışpışlayacak olan yine sen. Valla yok ben yapmıyorum o zaman

Ay onlar mı bakıyor çocuklara. Hamile kalıp kilo alan sen. Emzirmek için uykuları bölünen sen. Çocuk 2-3 yaşına gelene kadar çocuğu pışpışlayacak olan yine sen. Valla yok ben yapmıyorum o zaman
Ahh ahh gelde sen anlat bunu esime canım Cocukları cok seviyor sureklı dogursam gıkı cıkmaz

Ahh ahh gelde sen anlat bunu esime canım Cocukları cok seviyor sureklı dogursam gıkı cıkmaz
Ay bende bakmasam sadece sevsem bende hep isterim evde bebek olsun.
Gider gider o 2 kılocuk ne ki
İnşallahhhh
Bana da bir gün son 2 kilom kaldı demek nasip olsun inşallah çok amin

Tabiki söyliceksin merak etme. Senin zayıfladığını görmeden buradan gitmicem

Nasıl basardın benim ufaklıgın uyku sorunu var malesef buda yeni turedi 1 ay falan oldu sanırım
Napıyor bıcırık? Nasıl bir sorun var? Ben ilk oğluma 10 aylıkken, ikinciye 4.5 aylıkken verdim canım. Çok şükür. Şimdi küçüğüm 15 aylık

Napıyor bıcırık? Nasıl bir sorun var? Ben ilk oğluma 10 aylıkken, ikinciye 4.5 aylıkken verdim canım. Çok şükür. Şimdi küçüğüm 15 aylık
Normalde duzenımız iyiydi canim uyku zamani Geldigınde dogru yatagına kosardı simdi uyumucam diye yırtınıyor salondan ancak uyuyunca odasına goturebılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…