Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spor , reklamlardan sonra

13 Aralık Pazar

12.00
2 kuru erik
Yarım bardak süt

Kahvaltı 13.30 (12 de yataktan kalkınca böyle oldu )
Lor peynirli 2 yumurta tavada
Az fındık

Ara 17.00
2 gün kurusu
1 küçük mandalina
1 bardak kefir

Akşam 19.00
1 tabak taze fasülye
Salata
Yoğurt

20bin adım (30 dk leslie boosted ve 45 dk leslie 3 mil var içinde)

Normalde duzenımız iyiydi canim uyku zamani Geldigınde dogru yatagına kosardı simdi uyumucam diye yırtınıyor salondan ancak uyuyunca odasına goturebılıyorum
Nasıl bir düzeniniz var bilmiyorum ama uyku öncesini çok hareketli geçiriyorsanız ev hareketinden mahrum kalmak istemiyor olabilir. Mesela ben uykudan önceki son 2 saat asla tablet televizyon vermiyorum. Kendi hallerinde oynuyorlar. Ve uykuya gitme saatimiz hep aynıdır. Benim 3 yaşındaki oğlum sayıları da öğrendi. Şurası 9 olduğunda gidiyoruz diyorum tamam diyor. Bide odasını sevdirme durumu var. Uzmanlar en az yarımsaat çocuğun kendi odasında eğlendiği bir zaman dilimi geçirin diyor. Genel olarak böyle. Biraz kurallarla yaşamayı severim. Sağolsun oğluşlarda alıştı. Sen kendi ev düzenine ne uyuyor biliyorsun. İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Bizde de uyku vaktine yakın ısıkları kapatır televizyonunu. Isıgını azaltır izleriz kapatır az TV yı cızgı film izleyıp uyucak illa. 4 ay evde kalmadık bu sure de yanımda uyudu hep evimize geldıgımız dede yatagına gitmek istemedi

Hep düzen değişikliğinden oluyor işte. Bizim sıpa da gece uyanıp aramıza gelip yatıyor. Valla geldiğini bile hissetmiyorum ama bi sarılıp yatıyorum ki sorma bazı kesin kurallarım vardır mesela uyku saati onlardan biri. Esnemiceğini bilir. Esneme ihtimali varsa gün içinde söylerim bi kerelik bişey olduğunu.

Aynı şeyler canım ya bazen çok zorlanıyorum uykusuzluktan

bu arada hikaye soru cevapta tek ciddi yanıt verdiğin için teşekkür ederim sana
Haha rica ederim
Benim de hiç tahammül edemediğim şeydir uykusuzluk. Küçüğüm 4 aylık olana kadar gün saydım. Sonra uyku eğitimi verdim şükür

Uyku eğitimi ise yariyo mu gercekten dicektim de yazmissin ayrintilari zaten. Seni gelecekteki halime benzettm öyle anlatinca ben de severim düzeni disiplini. Henuz cocuk olmadığı icin bi tedirginlik var o uyku konularinda falan haliyle. Birinin basarmasina sevindim cevrem hep kiyamadim uyku egitimi veremedim gece uyumuyo gec saatlere kadar beni uyutmuyo diyenlerle dolu insan üzülüyo gercekten
Hayirlisi olsun inşallah

İnşallah canım. Merak etme sende o iradeyi görüyorum. Sen sıkıntısız bir şekilde yaparsın aslında herkes yapabilir ama şartlar elvermeye biliyor bazı ailelerde. Mesela baba faktörü çok önemli. Benim eşim çocuklarla ilgili bütün kararlarda bana tam destek oluyor. O yüzden şanslıyım.
Uykuyu çocuğa öğretmek çok güzel birşey. Böylece kadınlıktan kendin olmaktan çıkmıyorsun anne olunca.

Günaydın kızlar hala aynı kilom
Sanırım hareketsizlikten aynı kaldım. Bugün biraz yürüyeyim. Bakalım yarın ne olacak

İnşallah canim
Günaydın kızlar hala aynı kilom
Sanırım hareketsizlikten aynı kaldım. Bugün biraz yürüyeyim. Bakalım yarın ne olacak
Canim zaten ideal kilona yaklaştıkça gram gram zor giderya ondan muhtemelen. Gidecek son gramlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…