Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bu babalar bitiriyor bizi işte. Neyse ki benim kocam laftan anlıyor çoğu zaman
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kızın iyileşsin sana kanka olsun aminn
Ay bi de bi koşu jumboya gittim geldim arada geçenlerde bardak bakmıştım Fiyatına yanlış bakmışım meğerse 100 TL ymiş almadan geri döndüm tabii
Nasıl bardakmış ya merak ettim
Benim kızım beni asıl yoran canım ona da yapacak bişey yok rabbim yokluğunu göstermesin
Aminnnn söylediğim belgesele bakabildin mi
Yok canım dolunay hicri ayın 13-14-15 inde olur. Daha hicri ayın sonundayız.
Oh rahatladım
Hep öyle oluyor ya biz deliriyoruz nolursa olsun. Neyse geçecek bu günler inşallah

Haklısın sinirden uyuyamıyor bu sefer de insan

Teşekkür ederim canım insanız hepimizin günü gününe uymadığı oluyo ama bazı şeyleri görev edinmek gerek ozaman sende düzeni oturtursun bence dene
Umarım ya bazen guzel gidiyorda ipin ucunu kacırınca yakalaması zor oluyor birde ev halkı da onemlı ya tek basıma olmuyor
Günaydinn, musmutlu haftalarr
Hafta sonundan temiz cikmanin gururunu yasiyorum
Tebrik ederim
Aynen bi uçtan başlayınca gerisi geliyor. Bol bol telkin etmek lazım çocuklar konuşmayı seviyor
Evet haklısın canım
Dolunay gelmeden zayiflasaydik
Dolunayla nasıl bir baglantısı var
Benim de acilen oruclarimi tutmam lazim coook borcum var, esime vasiyet ettim ölürsem fidyemi öde diye
Benimde var bir suru cocukların dogumlarından rahat 2 ayım var

Dolunay da vücut hem su tutuyor hemde yagli seyleri direk yaga ceviriyor

Bunu hıc bilmiyordum peki napmak lazım bunların olmaması ıcın
1 senedir hiç reglim aksamadı gün olarak bile ,ama bu ay olmadı ateş basmasıda oluyo ara ara yine ben geçici menapoz olmayım sinirden ağlıcam inşAllah olmaz öyle bişey
Mevsimsel gecikmedir niye direk aklına menapozu getiriyorsun

Hiii ama neden
1 senedir hiç reglim aksamadı gün olarak bile ,ama bu ay olmadı ateş basmasıda oluyo ara ara yine ben geçici menapoz olmayım sinirden ağlıcam inşAllah olmaz öyle bişey
Canim spor yapmak beslenme duzenini değiştirmek de etkiliyo belki ondan gecikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…