Hee anladımmm cümlenin başı eski sayfalarda demekki,dolunay zamanı beden ödem toplıyor şişiyoruz yada kendimizi çookk duygusal hissedip depresif olabiliyoruz...Yok dolunay zamanlarında ne oluyor ki etkileniyoruz diye soruyorlar bu gün dolunay var demiyorlar
Tamam işte o niye oluyorHee anladımmm cümlenin başı eski sayfalarda demekki,dolunay zamanı beden ödem toplıyor şişiyoruz yada kendimizi çookk duygusal hissedip depresif olabiliyoruz...
Bu ben işteHee anladımmm cümlenin başı eski sayfalarda demekki,dolunay zamanı beden ödem toplıyor şişiyoruz yada kendimizi çookk duygusal hissedip depresif olabiliyoruz...
Anladım dikkat edeyim bu sefer bakalım ne olacak acakhafif beslenmek müsmkünse detoks tarzi beslenmek lazimmis
Regl olmazsam tutayım ınsallah canımPeygamber efendimiz oruç tutarmış.
oruç tutmak mümkün değilse daha çok bitkisel ve tuzsuz bol su ile geçirmek lazımmış. Tabii benim iştah tamamen tavan yaptığı için hiç böyle geçiremedim
Bilimsel yönden açıklamasını bilmiyorum ama enerjisel yönden ay ;kadını simgeler, hayta bedeni ve duyguları da ve suyla alakalıdır ay, dolunay zaten bütün demektir, hamile kadınlara benzetebilirsiniz, bu enerji akımından ötürü özellikle kadınlar ve bedensel durımlar sonrası depresif haller ortaya çıkar...Tamam işte o niye oluyorbilimsel bir açıklaması var mı
Cok ılgıncmıs gercektenBilimsel yönden açıklamasını bilmiyorum ama enerjisel yönden ay ;kadını simgeler, hayta bedeni ve duyguları da ve suyla alakalıdır ay, dolunay zaten bütün demektir, hamile kadınlara benzetebilirsiniz, bu enerji akımından ötürü özellikle kadınlar ve bedensel durımlar sonrası depresif haller ortaya çıkar...
Bu hani saclarin kesilmesi tüylerin alinmasi gereken günler vardi bu o mu oluyo tam bilmediğim icin soruyorumBilimsel yönden açıklamasını bilmiyorum ama enerjisel yönden ay ;kadını simgeler, hayta bedeni ve duyguları da ve suyla alakalıdır ay, dolunay zaten bütün demektir, hamile kadınlara benzetebilirsiniz, bu enerji akımından ötürü özellikle kadınlar ve bedensel durımlar sonrası depresif haller ortaya çıkar...
Bende bunu soracaktım sac kesimi neye gore belirleniyor ve gercekten etkılımıBu hani saclarin kesilmesi tüylerin alinmasi gereken günler vardi bu o mu oluyo tam bilmediğim icin soruyorum
Fragman zaten şuan14 gün sonra dolunay
Daha neler varCok ılgıncmıs gercekten
Bu hani saclarin kesilmesi tüylerin alinmasi gereken günler vardi bu o mu oluyo tam bilmediğim icin soruyorum
Şöyle anlatayım, Ay dolunay fazında artık olan yaşanan ne varsa tamamlamıştır, dolunaydan 3,5 gün Sonra artıkayın küçülme fazları gözlemlenir, yani saçları keserseniz uzamaz, tüyleri alırsanız uzamaz,yeni bir şeyler için yeni ay fazından 1-2 gün sonrasını bekleyin ( mesela bugün yeni ay fazındayız)
Eşini değil kendini zayıflatıcaksın kuzumKizlar 2 hafta önce esimle beraber ölçülerimizi almistik o fazla kilo vermedi ama bugün ölctük her bölgeden en az 4 5 cm incelmis.
Ben de ölctum bugün bacagim 1 cm incelmiş geneli ayni cikti. Regl donemimdeyim diye siskinlik var diye öyledir dimi. Lütfen he öyledir üzülme diyin zira bu durum beni bi miktar yıktı
Esim de teselli ediyo su an sissin diye garibim
Leslieyi pek sevmiyodu hafife aliyodu simdi anladi gercekten etkiliymis diyo
Nezaman tam tarihiDaha neler vardumur olduğum anlar oluyor
Şöyle anlatayım, Ay dolunay fazında artık olan yaşanan ne varsa tamamlamıştır, dolunaydan 3,5 gün Sonra artıkayın küçülme fazları gözlemlenir, yani saçları keserseniz uzamaz, tüyleri alırsanız uzamaz,yeni bir şeyler için yeni ay fazından 1-2 gün sonrasını bekleyin ( mesela bugün yeni ay fazındayız)
Yeni bişey yapmak için 15-16 sı uygundurNezaman tam tarihi
Düsene bide sen vur be seroEşini değil kendini zayıflatıcaksın kuzum
Sen her halinle güzelsin bebişim ama biraz daha gayret edicez bende dahilDüsene bide sen vur be sero
Simdi profil resmni gordum ne kadar ilginc canimSen her halinle güzelsin bebişim ama biraz daha gayret edicez bende dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?