Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok dolunay zamanlarında ne oluyor ki etkileniyoruz diye soruyorlar bu gün dolunay var demiyorlar
Hee anladımmm cümlenin başı eski sayfalarda demekki,dolunay zamanı beden ödem toplıyor şişiyoruz yada kendimizi çookk duygusal hissedip depresif olabiliyoruz...

hafif beslenmek müsmkünse detoks tarzi beslenmek lazimmis
Anladım dikkat edeyim bu sefer bakalım ne olacak acak
Peygamber efendimiz oruç tutarmış.
oruç tutmak mümkün değilse daha çok bitkisel ve tuzsuz bol su ile geçirmek lazımmış. Tabii benim iştah tamamen tavan yaptığı için hiç böyle geçiremedim
Regl olmazsam tutayım ınsallah canım

Tamam işte o niye oluyor bilimsel bir açıklaması var mı
Bilimsel yönden açıklamasını bilmiyorum ama enerjisel yönden ay ;kadını simgeler, hayta bedeni ve duyguları da ve suyla alakalıdır ay, dolunay zaten bütün demektir, hamile kadınlara benzetebilirsiniz, bu enerji akımından ötürü özellikle kadınlar ve bedensel durımlar sonrası depresif haller ortaya çıkar...

Cok ılgıncmıs gercekten

Bu hani saclarin kesilmesi tüylerin alinmasi gereken günler vardi bu o mu oluyo tam bilmediğim icin soruyorum

Kizlar 2 hafta önce esimle beraber ölçülerimizi almistik o fazla kilo vermedi ama bugün ölctük her bölgeden en az 4 5 cm incelmis.
Ben de ölctum bugün bacagim 1 cm incelmiş geneli ayni cikti. Regl donemimdeyim diye siskinlik var diye öyledir dimi. Lütfen he öyledir üzülme diyin zira bu durum beni bi miktar yıktı
Esim de teselli ediyo su an sissin diye garibim
Leslieyi pek sevmiyodu hafife aliyodu simdi anladi gercekten etkiliymis diyo

Cok ılgıncmıs gercekten
Daha neler var dumur olduğum anlar oluyor
Bu hani saclarin kesilmesi tüylerin alinmasi gereken günler vardi bu o mu oluyo tam bilmediğim icin soruyorum

Bende bunu soracaktım sac kesimi neye gore belirleniyor ve gercekten etkılımı
pofu
Şöyle anlatayım, Ay dolunay fazında artık olan yaşanan ne varsa tamamlamıştır, dolunaydan 3,5 gün Sonra artıkayın küçülme fazları gözlemlenir, yani saçları keserseniz uzamaz, tüyleri alırsanız uzamaz,yeni bir şeyler için yeni ay fazından 1-2 gün sonrasını bekleyin ( mesela bugün yeni ay fazındayız)

Eşini değil kendini zayıflatıcaksın kuzum

Nezaman tam tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…