Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltı 12:00
2 milföy börek
7 zeytin
Çay

15:00 1 mandalina

Akşam 17:30
7-8 yk etli patlıcan türlü
2 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran

20:00 Türk kahvesi 1 halley

1,5 lt su
Evet canım hiç olmamış. Milföy çok yağlı keşke bi tane yeseydin. 2 yumurta olsaydı. Akşam da pilavı 4-5 kaşık yiyebilirdin. Türk kahvesinin yanında iki üç parça bitter yiyebilirsin.
Artık kendini düzene sokmalısın. Şöyle bi hafta dişini sıksan emin ol arkası gelecek

Bak bu doğru bi süre dişini sıkınca gerisi geliyo emeklerinin boşa gitmemesi için dikkat ediyosun şimdi starda cerrah konuşuyo 1.60 boy kilo 70 üzeriyse obezdir diyo her hastalığa açıktır diyo Allah korusun bende bi diyetisyenle görüşüyorum bakalım prof destek almak istiyorum daha bilinçli yapayım

En doğrusunu yaparsın canım. Bende 70den aşağı düşemedim bir türlü. Şu virüs olayından dolayı hastaneye de gitmek istemiyorum yoksa bende diyetisyene gitmeyi düşünüyordum. Geçen sene bi arkadaşla beraber diyetisyene gittik. O zaman ben 87 kiloydum arkadaş da 71 civarıydı. Şimdi arkadaştan listesini aldım bir süre o listeyi yapacam bakalım

Kahvaltı 12:00
2 milföy börek
7 zeytin
Çay

15:00 1 mandalina

Akşam 17:30
7-8 yk etli patlıcan türlü
2 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran

20:00 Türk kahvesi 1 halley

1,5 lt su
O milföylerde kullanılan yağların hellaliği şüpheli canım. Ayrıca çoğunda sistein kullanılıyor. O da helal değil maalesef.

Ben online destek alıcam bakalım makulse eğer yoksa evde avakado kepek ekmeğiyle olmucak galiba

Valla yasayıp gorucez Rabbım haklarında hayırlısını nasip etsin
Aminnnn
Kardeşim bende o yüzden kaçamak yok
Oh iyi olmuş. Çok geçmiş olsun dikkat et
Ooooo süpper harikasın
Kaçamak yapmadim midem acliktan agriya agriya uyudum erkenden
Oh oh ne güzel. Bende sana söyledim kendim de fasulye yaptım akşama

Bence de çok iyi yaparsın. Ben 14-15 aydır diyetisyene gidiyorum. Çok şükür artık bitti dedi. Korumaya geçtik ama ben yine de eksi 2 daha istiyorum
Seninki çok pahalıymış ya. Kim bu?
Kızlar bonusumuzun annesi vefat etmiş. ben bu gün aktif olamayacağım haberiniz olsun
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun

Evet kızlar bugün diyetisyene gittim. Evde 70.0 çıktım. Diyetisyende 70.5 çıktım. Yeni liste aldım geldim. 1.5 aydır görmüyordu beni. 1.5 ayda 2 kilo vermişim ama görüntüm çok incelmiş. Öyle söyledi.
Artık korumadayım aa dostlar. Kendimi kasmadan 2 kilo daha vericem. Yılbaşında mükellef bir sofra hazırlıcam. 14 gün daha bozmak yok

Masallah ben spordan cok cabuk sıkılıyorum ya
Günaydın kızlar
Bikaç gündür biraz yoğunum okuyup geçiyorum daha aktif katılacam inşallah aranıza
super sevindim senin adına

Günaydın sabahın 5 inde ağrıyla uyandım uzun zamandır böyle regl ağrısı çekmemiştim sıcak su torbası falan hafifledi ama kötü
cok gecmıs olsun ınsallah sımdı daha iyisindir

Baya pahalı bu diyetisyen aylık 1000 tl dedi
O neymıs oyle bilgileri altın tepside mı veriyormuş
Harikasın tebrik ediyorum o son 2 kilodan da kurtulacaksın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…