Cok gecmis olsun canimGünaydın sabahın 5 inde ağrıyla uyandım uzun zamandır böyle regl ağrısı çekmemiştim sıcak su torbası falan hafifledi ama kötü
Cok kötü degil canim ama bugün dengelersen cok daha güzel olur❤Kahvaltı 12:00
2 milföy börek
7 zeytin
Çay
15:00 1 mandalina
Akşam 17:30
7-8 yk etli patlıcan türlü
2 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
20:00 Türk kahvesi 1 halley
1,5 lt su
Evet canım hiç olmamış. Milföy çok yağlı keşke bi tane yeseydin. 2 yumurta olsaydı. Akşam da pilavı 4-5 kaşık yiyebilirdin. Türk kahvesinin yanında iki üç parça bitter yiyebilirsin.Kahvaltı 12:00
2 milföy börek
7 zeytin
Çay
2 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
1,5 lt su
Teşekkür ederimCok gecmis olsun canim
Bak bu doğru bi süre dişini sıkınca gerisi geliyo emeklerinin boşa gitmemesi için dikkat ediyosun şimdi starda cerrah konuşuyo 1.60 boy kilo 70 üzeriyse obezdir diyo her hastalığa açıktır diyo Allah korusun bende bi diyetisyenle görüşüyorum bakalım prof destek almak istiyorum daha bilinçli yapayımEvet canım hiç olmamış. Milföy çok yağlı keşke bi tane yeseydin. 2 yumurta olsaydı. Akşam da pilavı 4-5 kaşık yiyebilirdin. Türk kahvesinin yanında iki üç parça bitter yiyebilirsin.
Artık kendini düzene sokmalısın. Şöyle bi hafta dişini sıksan emin ol arkası gelecek
En doğrusunu yaparsın canım. Bende 70den aşağı düşemedim bir türlü. Şu virüs olayından dolayı hastaneye de gitmek istemiyorum yoksa bende diyetisyene gitmeyi düşünüyordum. Geçen sene bi arkadaşla beraber diyetisyene gittik. O zaman ben 87 kiloydum arkadaş da 71 civarıydı. Şimdi arkadaştan listesini aldım bir süre o listeyi yapacam bakalımBak bu doğru bi süre dişini sıkınca gerisi geliyo emeklerinin boşa gitmemesi için dikkat ediyosun şimdi starda cerrah konuşuyo 1.60 boy kilo 70 üzeriyse obezdir diyo her hastalığa açıktır diyo Allah korusun bende bi diyetisyenle görüşüyorum bakalım prof destek almak istiyorum daha bilinçli yapayım
O milföylerde kullanılan yağların hellaliği şüpheli canım. Ayrıca çoğunda sistein kullanılıyor. O da helal değil maalesef.Kahvaltı 12:00
2 milföy börek
7 zeytin
Çay
2 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
1,5 lt su
Ben online destek alıcam bakalım makulse eğer yoksa evde avakado kepek ekmeğiyle olmucak galibaEn doğrusunu yaparsın canım. Bende 70den aşağı düşemedim bir türlü. Şu virüs olayından dolayı hastaneye de gitmek istemiyorum yoksa bende diyetisyene gitmeyi düşünüyordum. Geçen sene bi arkadaşla beraber diyetisyene gittik. O zaman ben 87 kiloydum arkadaş da 71 civarıydı. Şimdi arkadaştan listesini aldım bir süre o listeyi yapacam bakalım
YaaaaaKızlar bonusumuzun annesi vefat etmiş.ben bu gün aktif olamayacağım haberiniz olsun
Bence de en iyisini yaparsın. her şeyi uzmanına bırakmak lazımBen online destek alıcam bakalım makulse eğer yoksa evde avakado kepek ekmeğiyle olmucak galiba
Bence de en iyisini yaparsın. her şeyi uzmanına bırakmak lazımç
Çok üzüldüm burda mücadelesini gördükçe kahroluyodum zatenBence de en iyisini yaparsın. her şeyi uzmanına bırakmak lazım
Ben online sevmiyorum ya. Diyetisyene gidip o tartıya çıkmak şu kadar yağ vermişsin bu kadar kas yapmışsın laflarını duymak için gidiyorum zatenBen online destek alıcam bakalım makulse eğer yoksa evde avakado kepek ekmeğiyle olmucak galiba
Baya pahalı bu diyetisyen aylık 1000 tl dediBen online sevmiyorum ya. Diyetisyene gidip o tartıya çıkmak şu kadar yağ vermişsin bu kadar kas yapmışsın laflarını duymak için gidiyorum zaten
Napıyomuş yemek mi hazırlayıp gönderiyoBaya pahalı bu diyetisyen aylık 1000 tl dedi
AminnnnValla yasayıp gorucez Rabbım haklarında hayırlısını nasip etsin
Oh iyi olmuş. Çok geçmiş olsun dikkat etKardeşim bende o yüzdenkaçamak yok
Ooooo süpper harikasınHerkesler uyumustur ben anca geliyorum
Malum evdeyiz cocuklar ister istemez sıkıliyor onlari biraz disari cikardim aksam ustu sonra yemekti cocuklarla film seyrettik onlari yatirip 1,30 saat plates yaptimdus aldim ortaligi topla derken anca yataga geldim
Oh oh ne güzel. Bende sana söyledim kendim de fasulye yaptım akşamaKaçamak yapmadim midem acliktan agriya agriya uyudum erkenden
Bence de çok iyi yaparsın. Ben 14-15 aydır diyetisyene gidiyorum. Çok şükür artık bitti dedi. Korumaya geçtik ama ben yine de eksi 2 daha istiyorumBak bu doğru bi süre dişini sıkınca gerisi geliyo emeklerinin boşa gitmemesi için dikkat ediyosun şimdi starda cerrah konuşuyo 1.60 boy kilo 70 üzeriyse obezdir diyo her hastalığa açıktır diyo Allah korusun bende bi diyetisyenle görüşüyorum bakalım prof destek almak istiyorum daha bilinçli yapayım
Allah rahmet eylesin canımKızlar bonusumuzun annesi vefat etmiş.ben bu gün aktif olamayacağım haberiniz olsun
Masallah ben spordan cok cabuk sıkılıyorum yaHerkesler uyumustur ben anca geliyorum
Malum evdeyiz cocuklar ister istemez sıkıliyor onlari biraz disari cikardim aksam ustu sonra yemekti cocuklarla film seyrettik onlari yatirip 1,30 saat plates yaptimdus aldim ortaligi topla derken anca yataga geldim
super sevindim senin adınaGünaydın kızlar
Bikaç gündür biraz yoğunum okuyup geçiyorum daha aktif katılacam inşallah aranıza
cok gecmıs olsun ınsallah sımdı daha iyisindirGünaydın sabahın 5 inde ağrıyla uyandım uzun zamandır böyle regl ağrısı çekmemiştim sıcak su torbası falan hafifledi ama kötü
O neymıs oyle bilgileri altın tepside mı veriyormuşBaya pahalı bu diyetisyen aylık 1000 tl dedi
Harikasın tebrik ediyorum o son 2 kilodan da kurtulacaksın ınsallahEvet kızlar bugün diyetisyene gittim. Evde 70.0 çıktım. Diyetisyende 70.5 çıktım. Yeni liste aldım geldim. 1.5 aydır görmüyordu beni. 1.5 ayda 2 kilo vermişim ama görüntüm çok incelmiş. Öyle söyledi.
Artık korumadayım aa dostlar. Kendimi kasmadan 2 kilo daha vericem. Yılbaşında mükellef bir sofra hazırlıcam. 14 gün daha bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?