- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Çok teşekkür ederim canımCok kötü degil canim ama bugün dengelersen cok daha güzel olur❤
İnşallah canımEvet canım hiç olmamış. Milföy çok yağlı keşke bi tane yeseydin. 2 yumurta olsaydı. Akşam da pilavı 4-5 kaşık yiyebilirdin. Türk kahvesinin yanında iki üç parça bitter yiyebilirsin.
Artık kendini düzene sokmalısın. Şöyle bi hafta dişini sıksan emin ol arkası gelecek
O milföylerde kullanılan yağların hellaliği şüpheli canım. Ayrıca çoğunda sistein kullanılıyor. O da helal değil maalesef.
dikkat etmek lazım içki içmiyorum domuz eti yemiyorum diye kenara çekilmek olmaz yediklerimizi sorgulamak bilinçli yemek lazım. Maalesef topla tüfekle değil gıdayla saldırıyorlar bize. Biz de ayıla bayıla yiyoruz hiç sorgulamadan
dikkat etmek lazım içki içmiyorum domuz eti yemiyorum diye kenara çekilmek olmaz yediklerimizi sorgulamak bilinçli yemek lazım. Maalesef topla tüfekle değil gıdayla saldırıyorlar bize. Biz de ayıla bayıla yiyoruz hiç sorgulamadanutanmadan nasılsa artık okuyan kalmadı diye ürünlerimizde domuz eti kullanılmıştır diye açık açık basanlar var. sistein kullanılmıştır diye açık açık yazanlar var
Çok haklısın canım ...Haa tabii benim gibi bu helal amannn deyip aç değilken yenenlerin de çok ağır sorgusu var o da apayrı bir konu
iyi akşamlar beni de araniza alırmısınızO milföylerde kullanılan yağların hellaliği şüpheli canım. Ayrıca çoğunda sistein kullanılıyor. O da helal değil maalesef.
Rabbim sabırlar versinKızlar bonusumuzun annesi vefat etmiş.ben bu gün aktif olamayacağım haberiniz olsun
Allah bağışlasın canım26 yaşında iki çocuk annesiyim
hoş buldumAllah bağışlasın canımhoşgeldin
Hoşgeldin Allah bağışlasın. Kaç kilosun boyun nedir biraz kendini tanıtır mısın26 yaşında iki çocuk annesiyim
Saol canım inşallahMasallah ben spordan cok cabuk sıkılıyorum ya
super sevindim senin adına
cok gecmıs olsun ınsallah sımdı daha iyisindir
O neymıs oyle bilgileri altın tepside mı veriyormuş
Harikasın tebrik ediyorum o son 2 kilodan da kurtulacaksın ınsallah
Ben firsat bulsam cocuklarimdan daha cok yaparim cok seviyorum platesi beni rahatlatiyorMasallah ben spordan cok cabuk sıkılıyorum ya
super sevindim senin adına
cok gecmıs olsun ınsallah sımdı daha iyisindir
O neymıs oyle bilgileri altın tepside mı veriyormuş
Harikasın tebrik ediyorum o son 2 kilodan da kurtulacaksın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?