Benimde alerjim astıma çevirmiş dr spreyler ve hap falan verdi kullanmıyorum kortizonlu kardiyo egzersiz yaparak aynı zamanda ciğerlerimide açmaya çalışıyorum ama akşamları bazen zorluyo nefes darlığı kötü ama Allah beterinden korusun diyelimkendimden bahsedeyim 6 yıllık evliyim 45 kilo idim ozmnlar ilk hamilelikte 120 kiloya çıktım bir yil içinde 60 kiloya düştüm snra ikinci hamilelik 60 la başladım 98 kiloyla bitti iki yıl oldu su an 70 71 arası gidip geliyor (astım ilaçları yüzden bu kadar kilo alyrm )
bnm hem kronik hem alerjik astım 23yildir devam ediyor fısfıs ve hava makinesi aldık eve ama açmıyor koldan direk iğne ile acilyrm yani ileri bnm astım
Yaaa ne güzellEvet kızlar bugün diyetisyene gittim. Evde 70.0 çıktım. Diyetisyende 70.5 çıktım. Yeni liste aldım geldim. 1.5 aydır görmüyordu beni. 1.5 ayda 2 kilo vermişim ama görüntüm çok incelmiş. Öyle söyledi.
Artık korumadayım aa dostlar. Kendimi kasmadan 2 kilo daha vericem. Yılbaşında mükellef bir sofra hazırlıcam. 14 gün daha bozmak yok
Kahvaltı 12:00
Sahanda 2 yumurta
9 zeytin 1 tk zeytinyağlı
1 dilim Trabzon ekmek
2 tel peynir
Çay
15:45 1 portakal 7 badem
Akşam 17:45
6 fırın köfte
2 köz kapya biber
Salata
1 bardak Ayran
20:00 Türk kahvesi
1,5 lt su
Sabah 10:00 peynir ,zeytin ,1 yumurta , 1 muz üzeri şekersiz fıstık ezmesi az bal ,1 dilin kepek ekmek
15:00 brüksel lahana yemeği , taze soğan ,2 dilim kepek ekmek
sonra yoğurt içine ananas yicem
su az, spor yok ,uyudum hep zaten çok ağrı ve halsizlik var (reglden dolayı )
Menüm
Uyanınca 1 bardak limonlu su
kahvaltı 2 dilim çok tahıllı ekmek
5 adet top peynir
1 adet domates
5 adet zeytin
1 bardak çay
öğle bamya yemeği +maden suyu
ara öğün kuru Trabzon hurması 1 adet ceviz Türk kahvesi
akşam ton balıklı salata
2 litre su daha içiyorum 3 e tamamlarım yatana kadar
birazdan mekik çekeceğim daha spor yapamadım
Tek öğün mü yaptın bugün menü güzelSeviye - 1 7.gün
Eki Görüntüle 2742124
15:00
Su:2.2 lt
Spor sımdılık yok bugun yapacak halimde yok bir an once uyku vakti gelsin istiyorumEki Görüntüle 2742131
Menüm
10.00
Filtre kahve
12.30
2 yumurta
Peynir
Salatalık domates
Yarım dilim çok tahıllı ekmek
Cennet hurması üzerine tahin ceviz
15.30
2 kare bitter çikolata
18.00
2 yk Karabuğday pilavı
5 yk taze fasılye
1 kase domates çorbası
3 lt su
Spor yok
Yaaa ne güzelldarısı bizim başımıza inşallah
Tek öğün mü yaptın bugün menü güzel
Ne guzel ya keske bende boyle sevebılsem sporuBen firsat bulsam cocuklarimdan daha cok yaparim cok seviyorum platesi beni rahatlatiyor
Bugun boyle oldu canım gec yıyebılınce aksamı atladımTek öğün mü yaptın bugün menü güzel
Bende acım valla yatalım diye cocukların gozune bakıyorumAyyy cook aciimmm artik sabah olsuuunnn
Ayyy cook aciimmm artik sabah olsuuunnn
İnşallah canım. İnşallah herkes gönlündeki kiloya insin çabucakYaaa ne güzelldarısı bizim başımıza inşallah
Tek öğün mü yaptın bugün menü güzel
Bendeeee sabah kahvaltısını iple çekiyorum valla. Gece uslu durur inşallah oğluşlarAyyy cook aciimmm artik sabah olsuuunnn
amin inşallah cümlemize
Sorma valla onun yuzundrn kac kere diyet bozmuşlugum varYemek düşünme canım ozellikle masterchef izleme sakın
Sorma valla onun yuzundrn kac kere diyet bozmuşlugum varartik etkilemiyo neyseki alistik gece yememeye mide bos uyumak cok rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?