Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ben dün gece çikolatayla süt falan ictim sabah hamur isi yedim falan. Bugün tekrar tartildim dune göre 200 gr eksiyim bu nasil oluyo bunu biri bana aciklasin cok sacma
69da takildim kaldim resmen eskiden 63 e kadar hizli verirdim sonra takilirdm noldu simdi anlamadim

Demek ki günlük alman gereken kaloriden az yemişsin o yüzden kaçamağın etkilememiş ya da fazla efor harcamışın

Ay o kaçamak mı? Afiyet olsun
Hoşgeldin
3 mil leslie yaptım kızlar yoruldum valla. Şimdi öğle yemeğimi yemem lazım bi hazırlayan olsa ne güzel olurdu
Ben hazırlayanım mı? bugün işteyim çalışıyorum
Kız sen onları yemeseydin şuna ciddi bir eksi görecektin. Bugün ve yarın dikkat et. Sonra pazartesi tartıya inanamıcaksın. Dün ekstra fazla çıktın çünkü

Vucudun bazen sasırmaya ihtiyacı oluyor canım bu yuzden tartıda eksi gormussun dur

Tamamdır güncel kilo : 87.8
Cuma yine azalmış bir şekilde bildiririm inşallah
Bu hafta ben iki ana öğün şeklinde gideceğim kahvaltımı geç yapıp.
Kahvaltıda: 1 yumurta,1 dilim ekmek, peynir,domates,maydonoz,3 zeytin yedim
Ara öğünde yeşil çay yanında yarım ayva yemeyi planlıyorum
Akşam da çorba ve ton balıklı salata

Hoş bulduk canım

Tamamdır canım ama önce adını mu değiştirsek

Kız sen onları yemeseydin şuna ciddi bir eksi görecektin. Bugün ve yarın dikkat et. Sonra pazartesi tartıya inanamıcaksın. Dün ekstra fazla çıktın çünkü
Evet canim dün kacamak günümdü bilerek yedim pazartesiye kadar dikkat etcem bakalım. İnaniyorum cok güzel eksi gelcek

Tamam canım hadi bakalım inşallah kolaylıkla sağlıkla hedefimize ulaşırız .
Ben de sıfırdan başladım bakalım 80 gün hedefim. 80 gün sonra kaç olursam bahtıma
Hadi hayirlisi olsun insallah, bende artik yediklerimi azaltarak, abur cuburu keserek ve spor yaparak saglikli zayiflamaya caliscam insallah
Yoksa olmuyor karataymis baskasiymis zayiflatiyo evet ama birakinca fazlasi geri geliyo surekli yapabilecegim bi yeme aliskanligi edinmeye calisiyorum

Hayırdır inşallah
Bilmiyorum canım genel bir his kapattım kendimi cocukların odasına çektim karartma perdelerini girdim yataga yatıyorum
Hosgeldin baslangıcın hayırlı olsun

Zaten karatay vb yaşam tarzı olması lazım canım zayıflamak için yapılmıyor onlar sağlıklı yaşamak için yapılıyor ama biz olayı yanlış anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…