- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Demek ki günlük alman gereken kaloriden az yemişsin o yüzden kaçamağın etkilememiş ya da fazla efor harcamışınKizlar ben dün gece çikolatayla süt falan ictim sabah hamur isi yedim falan. Bugün tekrar tartildim dune göre 200 gr eksiyim bu nasil oluyo bunu biri bana aciklasin cok sacma
69da takildim kaldim resmen eskiden 63 e kadar hizli verirdim sonra takilirdm noldu simdi anlamadim
Ay o kaçamak mı? Afiyet olsungünaydın kizlar dünki menü
sabah bir yemek kaşığı elma sirkeli su
kahvaltı 9.da
bir haşlama yumurta avuç içi kadar peynir 7 tuzsuz zeytin maydonoz marul yarim domates bir tane salatalık
öğle 1 30 yoğurt 4 yemek kaşığı sebze yemeği 4 ymk kaşığı bir kepçe corba
akşam 6 da
bir but haşlama 4 yemek kaşığı yoğurt ve yağsız tuzsuz sirkeli salata
su 3ltre
spor sabah 48 dakika leslie ikindide 45 dakika leslie
(
kaçamak olarak süt pişirdim onun kaymağından azcık yedim )
HoşgeldinSelam kızlar kurallar neler? bende katılmak isterim kilo aldı başını gidiyor hep kiloluydum aslında evlilik öncesi verdim sonra geri aldım şimdi bi dur deme zamanı geldi gebelik istiyorum olana kadar versem biraz çok güzel olacak burada biraz motive olabilirim diye düşünüyorum
Ben hazırlayanım mı?3 mil leslie yaptım kızlar yoruldum valla. Şimdi öğle yemeğimi yemem lazım bi hazırlayan olsa ne güzel olurdu
Kız sen onları yemeseydin şuna ciddi bir eksi görecektin. Bugün ve yarın dikkat et. Sonra pazartesi tartıya inanamıcaksın. Dün ekstra fazla çıktın çünküKizlar ben dün gece çikolatayla süt falan ictim sabah hamur isi yedim falan. Bugün tekrar tartildim dune göre 200 gr eksiyim bu nasil oluyo bunu biri bana aciklasin cok sacma
69da takildim kaldim resmen eskiden 63 e kadar hizli verirdim sonra takilirdm noldu simdi anlamadim
Vucudun bazen sasırmaya ihtiyacı oluyor canım bu yuzden tartıda eksi gormussun durKizlar ben dün gece çikolatayla süt falan ictim sabah hamur isi yedim falan. Bugün tekrar tartildim dune göre 200 gr eksiyim bu nasil oluyo bunu biri bana aciklasin cok sacma
Hayırdır inşallahBugun nedense hıc keyfim yok
Tamamdır güncel kilo : 87.8Hoş geldiniz. Belli kurallarımız yok günlük menü paylaşıyoruz. Yaptığımız sporları paylaşıyoruz. Cumaları kilo bildirimi yapıyoruz. Gerisi sohbet muhabbet. Çok sıkmadan bunalmadan takılıyoruz
Hoş bulduk canımAy o kaçamak mı? Afiyet olsun
Hoşgeldin
Ben hazırlayanım mı?bugün işteyim çalışıyorum
Kız sen onları yemeseydin şuna ciddi bir eksi görecektin. Bugün ve yarın dikkat et. Sonra pazartesi tartıya inanamıcaksın. Dün ekstra fazla çıktın çünkü
Tamamdır canım ama önce adını mu değiştirsekTamamdır güncel kilo : 87.8
Cuma yine azalmış bir şekilde bildiririm inşallah
Bu hafta ben iki ana öğün şeklinde gideceğim kahvaltımı geç yapıp.
Kahvaltıda: 1 yumurta,1 dilim ekmek, peynir,domates,maydonoz,3 zeytin yedim
Ara öğünde yeşil çay yanında yarım ayva yemeyi planlıyorum
Akşam da çorba ve ton balıklı salata
Kolay gelsin canım. Benim eşim de çalışıyor.Ben hazırlayanım mı?bugün işteyim çalışıyorum
HoşgeldinHoş bulduk canım
HoşbuldukHoşgeldin
Yaa dimiTamamdır canım ama önce adını mu değiştirsek
Evet canim dün kacamak günümdü bilerek yedim pazartesiye kadar dikkat etcem bakalım. İnaniyorum cok güzel eksi gelcekKız sen onları yemeseydin şuna ciddi bir eksi görecektin. Bugün ve yarın dikkat et. Sonra pazartesi tartıya inanamıcaksın. Dün ekstra fazla çıktın çünkü
Hadi hayirlisi olsun insallah, bende artik yediklerimi azaltarak, abur cuburu keserek ve spor yaparak saglikli zayiflamaya caliscam insallahTamam canım hadi bakalım inşallah kolaylıkla sağlıkla hedefimize ulaşırız .
Ben de sıfırdan başladım bakalım 80 gün hedefim. 80 gün sonra kaç olursam bahtıma
Bilmiyorum canım genel bir his kapattım kendimi cocukların odasına çektim karartma perdelerini girdim yataga yatıyorumHayırdır inşallah
Hosgeldin baslangıcın hayırlı olsunTamamdır güncel kilo : 87.8
Cuma yine azalmış bir şekilde bildiririm inşallah
Bu hafta ben iki ana öğün şeklinde gideceğim kahvaltımı geç yapıp.
Kahvaltıda: 1 yumurta,1 dilim ekmek, peynir,domates,maydonoz,3 zeytin yedim
Ara öğünde yeşil çay yanında yarım ayva yemeyi planlıyorum
Akşam da çorba ve ton balıklı salata
Zaten karatay vb yaşam tarzı olması lazım canım zayıflamak için yapılmıyor onlar sağlıklı yaşamak için yapılıyor ama biz olayı yanlış anlıyoruzHadi hayirlisi olsun insallah, bende artik yediklerimi azaltarak, abur cuburu keserek ve spor yaparak saglikli zayiflamaya caliscam insallah
Yoksa olmuyor karataymis baskasiymis zayiflatiyo evet ama birakinca fazlasi geri geliyo surekli yapabilecegim bi yeme aliskanligi edinmeye calisiyorum
İnşirah suresi oku canım iyi gelir inşallah. Kapat kendini iyice kötü olursunBilmiyorum canım genel bir his kapattım kendimi cocukların odasına çektim karartma perdelerini girdim yataga yatıyorum
Hosgeldin baslangıcın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?