Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim bu gercekten organik gönül rahatligiyla tüketebilirsin. Maalesef herkes her seye organik dedigi icin gercek organikler de arada kayniyo.
Organik olmasi icin bi ürünün yanindaki tarlada bile kimyasal herhangi bisey kullanilmamasi lazim hava yoluyla bulasi oluyo çünkü. Bunun belli bi prosedürü var ben tarlamda yetistirdim bu organik oldu diyemiyoruz o dogaldir organik baska bisey.
Üzerinde yuvarlak yeşil organik tarim türkiye cumhuriyeti etiketi var bunun oldugu urunler organiktir diger urunlerden farkli sekilde hatta farkli yerlerde üretilir denetimi her seyi farklidir. Markette de genelde raflari ayridir farkettiysen.
Bunun dışında rastgele organik yazan ürünlere asla inanma bu etiket yoksa o yazi hicbisey ifade etmez.
Nacizane bilgi vermek istedim yüksek lisansta danisman hocam organik tarimciydi

Ben bunları senelerce yaşadım gün geldi naptınki oldu insan önce kendi bende bunu geç öğrendim ama olsun geç kalmış sayılmayız herşey çok güzel olacak

çok teşekkür ederim bu bilgiyi bmmle paylaştığın için

Ben de 3 yıldır falan sorgulayıp araştırmaya başladım. Araştırdıkça şoka girdim resmen yıllarca ne kadar pis şeyler yemiş içmişiz
çok haklsın insanlar tarafından böyle dikkat ettim için pimpirikli muammelesi goryrm umrmd dgl bn dikkat etmeye clsyrm bildiğimiz kadar bilmediğimiz çok rabbim afetsin bile isteye yemedm ama blmyrm derin konular bna göre

Ben de 3 yıldır falan sorgulayıp araştırmaya başladım. Araştırdıkça şoka girdim resmen yıllarca ne kadar pis şeyler yemiş içmişiz
anka sen kapali yada çarşaf li mısın bu merakım için k.b kimseye sormam bu soruyu ama geçmiş sayflrd seni okurken gözüme bu şekil geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…