E223 yazmıyor ama o yok en azından :)ya şu an çok muallâk ta kaldm
Yazın güzel ama kışın bayağı ölü bi şehir canim
Canim bu gercekten organik gönül rahatligiyla tüketebilirsin. Maalesef herkes her seye organik dedigi icin gercek organikler de arada kayniyo.
ölü olsun, ama doğası yeter. denizin berraklığı yeterYazın güzel ama kışın bayağı ölü bi şehir canim
Vücutda yazıyo oluyomuş galibaMuğla canim
Ya acaba bu kol alti kararmalarina falan da iyi gelir mi?
Orasi öyle virüs varken bile kimsenin olmadigi denizin kuytu yerlerinde yuruyuse cikmisligim var kisin tatile gelen olmayinca sessiz sakin tabi sehirölü olsun, ama doğası yeter. denizin berraklığı yeter
Çekeyim tmamminikkkkkkk arkasını çeker misin ne yazıyor içindekiler bölümünde
Ben bunları senelerce yaşadım gün geldi naptınki oldu insan önce kendi bende bunu geç öğrendim ama olsun geç kalmış sayılmayız herşey çok güzel olacakTünaydın herkese;
Yazışmalarınız çok gaza getiriyor insanı. Hayatımızda her zaman düştüğümüz, moralimizin kötü olduğu zamanlar olacaktır. Kendimizi paraladığımız insanlar günü gelince bizim uğrumuza bu kadar fedakarlık ettin, kusura bakma bizim yüzümüzden dert sahibi oldun demeyecekler. Kendine dikkat etseydin, ben mi dedim sana bunu yap diye diyecekler belki. Bu insanın evladı da olabilir, akrabası da eşi de...
Bu yüzden yeni ve derin bir soluk alıp tekrar başlamaya karar verdim. Bundan sonra daha fazla ben diyeceğim. Hepimiz için her şey güzel olur işallah :)
çok teşekkür ederim bu bilgiyi bmmle paylaştığın içinCanim bu gercekten organik gönül rahatligiyla tüketebilirsin. Maalesef herkes her seye organik dedigi icin gercek organikler de arada kayniyo.
Organik olmasi icin bi ürünün yanindaki tarlada bile kimyasal herhangi bisey kullanilmamasi lazim hava yoluyla bulasi oluyo çünkü. Bunun belli bi prosedürü var ben tarlamda yetistirdim bu organik oldu diyemiyoruz o dogaldir organik baska bisey.
Üzerinde yuvarlak yeşil organik tarim türkiye cumhuriyeti etiketi var bunun oldugu urunler organiktir diger urunlerden farkli sekilde hatta farkli yerlerde üretilir denetimi her seyi farklidir. Markette de genelde raflari ayridir farkettiysen.
Bunun dışında rastgele organik yazan ürünlere asla inanma bu etiket yoksa o yazi hicbisey ifade etmez.
Nacizane bilgi vermek istedim yüksek lisansta danisman hocam organik tarimciydi
Ben de 3 yıldır falan sorgulayıp araştırmaya başladım. Araştırdıkça şoka girdim resmen yıllarca ne kadar pis şeyler yemiş içmişiziyi ya bn çok korkarım haramdan sigara bile bna göre haram
aynen deniz gibisi yokölü olsun, ama doğası yeter. denizin berraklığı yeter
Teşekkür ederim canım ben elma sirkesini sormuştum
çok haklsın insanlar tarafından böyle dikkat ettim için pimpirikli muammelesi goryrm umrmd dgl bn dikkat etmeye clsyrm bildiğimiz kadar bilmediğimiz çok rabbim afetsin bile isteye yemedm ama blmyrm derin konular bna göreBen de 3 yıldır falan sorgulayıp araştırmaya başladım. Araştırdıkça şoka girdim resmen yıllarca ne kadar pis şeyler yemiş içmişiz
anka sen kapali yada çarşaf li mısın bu merakım için k.b kimseye sormam bu soruyu ama geçmiş sayflrd seni okurken gözüme bu şekil geldinBen de 3 yıldır falan sorgulayıp araştırmaya başladım. Araştırdıkça şoka girdim resmen yıllarca ne kadar pis şeyler yemiş içmişiz
Feraceliyimanka sen kapali yada çarşaf li mısın bu merakım için k.b kimseye sormam bu soruyu ama geçmiş sayflrd seni okurken gözüme bu şekil geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?