Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecen sene ulasmistim canim geri aldim. Ama bile isteye saldim kendimi sinava hazirlaniyorum falan diye hareketsiz kaldim. Bu sefer ayni hataya dusmucem
bna brz kndni anlatsana cnm merak ettim seni sınav derken okuyor musun evli bekar çocuk fln çok sordum ortak

bna brz kndni anlatsana cnm merak ettim seni sınav derken okuyor musun evli bekar çocuk fln çok sordum ortak
Haha orti olmak tanismayi gerektirir
Yeni evliyim canim 1 yillik. Cocugum yok daha.Okumuyorum okul coktan bitti kpss ye hazirlaniyodum gecen yil.
Sen peki? Ayni sorulari ben de sana soruyor ve yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
İzdivac programı gibi oldu emekliym evim maasim var taliplerimi bekliyorum

anldm cnm bnm kullanmış olduğum bnm cildime çok iyi geldi
bn 5 6 aydır icyrm sabah aç karnina ve akşam yatmadan önce iki tatlı kaşığı bir bardak suyla karıştırıp icyrm

cokgüldüm cnm bnde 6 yıllık evliyim ilk yıl dershaneye gttm kpss için snra hamiş kaldım ilk kızım oldu 14 aylikken kızım bi baktım hamileydim tekrar oğlum oldu bu şekilde ev hanimi tüm gün 24 saat annelikte calisyrm

45 kilo ile evlndm smd hayal gibi gelyo ilk hamileliği 120 ilebitrdm ikinci hamilelikte 95 oda 100 yakındı smd 71 72 gidip glyrm öyle yani cnm

hangi şehirden katılıyorsun yarışmaya

organik yazdığı için almıştım evde ypmk blmem hiç dusunmdm

Leke bioderma white objektif kullanıyorum acayip etkili bendede vardı çok azaldı inanılmaz suratı bembeyaz yapıyo bana çok iyi geldi

Tebrikler canım sıkılaşman harika pes etmek yok

Bende bugün yulaf lapasıyla başladım hummalı bi temizlik yapıyorum , ardından spor yapıcam hareketsizlik insanı daha çok miskinleştiriyo nerde hareket orda bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…