Gecen sene ulasmistim canim geri aldim. Ama bile isteye saldim kendimi sinava hazirlaniyorum falan diye hareketsiz kaldim. Bu sefer ayni hataya dusmucemmaşallah inşallahistediğin kiloya sağlığa ulaşırsın
elma sirkesi hangi markanın kini içiyorsun canım bn aktardan aldım
bna brz kndni anlatsana cnm merak ettim seni sınav derken okuyor musun evli bekar çocuk fln çok sordum ortakGecen sene ulasmistim canim geri aldim. Ama bile isteye saldim kendimi sinava hazirlaniyorum falan diye hareketsiz kaldim. Bu sefer ayni hataya dusmucem
Ben bu markaya pek güvenmiyorum canım. evde yapsana sen sirkeni. Ben kendime güvenip yapamadım çocuklardan pek vakit yok
Haha orti olmak tanismayi gerektirirbna brz kndni anlatsana cnm merak ettim seni sınav derken okuyor musun evli bekar çocuk fln çok sordum ortak
bn 5 6 aydır icyrm sabah aç karnina ve akşam yatmadan önce iki tatlı kaşığı bir bardak suyla karıştırıp icyrmanldm cnm bnm kullanmış olduğum bnm cildime çok iyi geldi
ndn guvenmysn cnm merak ettimBen bu markaya pek güvenmiyorum canım. evde yapsana sen sirkeni. Ben kendime güvenip yapamadım çocuklardan pek vakit yok
cokgüldüm cnm bnde 6 yıllık evliyim ilk yıl dershaneye gttm kpss için snra hamiş kaldım ilk kızım oldu 14 aylikken kızım bi baktım hamileydim tekrar oğlum oldu bu şekilde ev hanimi tüm gün 24 saat annelikte calisyrmHaha orti olmak tanismayi gerektirir
Yeni evliyim canim 1 yillik. Cocugum yok daha.Okumuyorum okul coktan bitti kpss ye hazirlaniyodum gecen yil.
Sen peki? Ayni sorulari ben de sana soruyor ve yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
İzdivac programı gibi oldu emekliym evim maasim var taliplerimi bekliyorum
cokgüldüm cnm bnde 6 yıllık evliyim ilk yıl dershaneye gttm kpss için snra hamiş kaldım ilk kızım oldu 14 aylikken kızım bi baktım hamileydim tekrar oğlum oldu bu şekilde ev hanimi tüm gün 24 saat
hangi şehirden katılıyorsun yarışmayaHaha orti olmak tanismayi gerektirir
Yeni evliyim canim 1 yillik. Cocugum yok daha.Okumuyorum okul coktan bitti kpss ye hazirlaniyodum gecen yil.
Sen peki? Ayni sorulari ben de sana soruyor ve yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Organik yazanı kullanmadım ama normal marketlerde satılanlarda çabuk olgunlaşması için alkol kullanıyorlarndn guvenmysn cnm merak ettim
Leke bioderma white objektif kullanıyorum acayip etkili bendede vardı çok azaldı inanılmaz suratı bembeyaz yapıyo bana çok iyi geldiGünaydın kızlar. Dün erken de yattım ama ayların yorgunluğu resmen yataktan kalkamadım sabah yeni yeni kazıdım resmen. Elma sirkeli suya başladım. Kullananlar cildinin düzeldiğini yazmış bana da faydası olur inşallah benim yüzüm çok lekeli.
Ben evde yaptığımla temizlik yapıyorum marketten aldığımla ağız burun yıkama yapıyorumBen bu markaya pek güvenmiyorum canım. evde yapsana sen sirkeni. Ben kendime güvenip yapamadım çocuklardan pek vakit yok
Tebrikler canım sıkılaşman harika pes etmek yokHaha orti olmak tanismayi gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?