Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadar ilgi ama sonra engellemek yok ya ne saçma şeyler çocuk gibi....
İşte ben bi anda ben kilo veremiyorum bana uymuyor yazınca engellemiş. Vardır kendine göre bi sebebi
metodu nasıl canım biraz açsana?
Canım takvim yapıyorsun kendine ve hedef koyuyorsun başarılı olduğun her gün için çarpı atıyorsun o çarpılar zincir oluşturuyor. Zinciri kırmamak için uğraşıyorsun
Hedef 60 benlm tattlım..
Tamam yazarım bu gün canım
Ben serotonin depomin neyse işte onlar okuyamadım watsaptan atıversene
Göndericem bu gün herkese canım. Çok elzem bişey değil ama gizli gizli mesaj yazmadan topiği takip edenlere sinir oluyorum kaldırdım
Elindeki 37897436890 listeden birini yaparsin

Yani o kapanış olmadan da diyete başlayan da ne bileyim
Kapanis yapamadan hastalandim. Tüm istahim kesildiya la. Icim disima cikti desem yeridir. Ha bi de benim bi kuralim vardi biliyorsun benim kilolarimda bir üye bulman gerekiyor topige. En kilolu ben olunca psikolojim şeediyo

Canım ben söylemiştim ayın 1. De tartılacağım diye sen yine de beni listeye ekle 1.72 boy 70 kilo
İnşallah 1 kasımda 65 olarak listeye girerim

Tartı günümüz hayırlı olsun
Benden giden olmamış 72.5 tekrar,
3gundur tuvalet sorunu var ondan galiba.
Yani şuan daha az kilom ama sirf bundan dolayı fazla çıkar mı??
Canım kayısı çayı iç doğadan çok güzel çıkartıyor wc ye
Yani o kapanış olmadan da diyete başlayan da ne bileyim
Ahahahha ben salı gününden derdim ki pazartesi diyete başlicam ne varsa yerdim pazartesiye kadar haliyle 3 kilo fazla çıkardım tartıda

Ahahahha ben salı gününden derdim ki pazartesi diyete başlicam ne varsa yerdim pazartesiye kadar haliyle 3 kilo fazla çıkardım tartıda
Aaaa bu ben. diyetisyene gitmeden önce yer yer öyle giderdim. Sonraki kontrolde bi anda 3 kilo giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…