Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
madamhd yine ayni kilolardayiz
Anka yarisa bende varim, heycanlandim kilo vermek istiyorum yeter bu kadar tembellik ettigim ☺ptesi sporumada basliyorum insallah umarim yine sopa yutmus gibi olmam 2 hafta aradan sonra
Tamam canım liste yapacağım şimdi
Merhaba boy 160
Kilo 78.5
Ekliyorum canım sen yarışmada var mısın peki

Kapanis yapamadan hastalandim. Tüm istahim kesildiya la. Icim disima cikti desem yeridir. Ha bi de benim bi kuralim vardi biliyorsun benim kilolarimda bir üye bulman gerekiyor topige. En kilolu ben olunca psikolojim şeediyo
Kız takımlarda olsak herkese haber verirdik geleni bize gönderin derdik ben şimdi nerden bulayım kilonun ne önemi var hepimizin amacı bozulan metabolizmamızı düzeltip sağlıklı beslenmek. Takılma onlara
Canım ben söylemiştim ayın 1. De tartılacağım diye sen yine de beni listeye ekle 1.72 boy 70 kilo
İnşallah 1 kasımda 65 olarak listeye girerim
Ben onu o gün unutmuşum
Maasallah sana
Pazartesi basliycam inşallah canim simdilik listede tut beni bu arada seretonin takvimini merak ediyorum
Tamam canım takvim değil listeydi atacağım inşallah.
Kızlar eşim şehirdışında olduğu için Perşembe’ye kadar annemdeyim aktif olabildiğim kadar olmaya çalışacağım yinede
Tamam canım menü paylaş ama lütfen
Şaşırdık mı? Hayır

Sen misin 9 saat uyuyan daha uyku yok sana
Aynen ya benim neyime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…