Boy olmayınca top gibi yuvarlak bişey hayaledinIdeal kilona cokta uzakta sayilmazsin. Yakin bir zamanda verirsin fazlaliklarini. Siz bu kilolarda aglayinca benim intihar edesim geliyor
Tamam canım teşekkür ederimCanım her gün menü yazıyoruz.
diğer arkadaşların menüsüne yorum yazıyoruz
Sohbete katılıyoruz
Yapabildiğimiz kadar spor/yürüyüş yapıyoruz
Cuma tartı günümüz
Bu kadar
Insallah cnm.Canım yapma böyle. Sen bi iyileş sonra hemen 2 haneli rakamlara ineceğiz.
Oyyy bi uyuyayım dedim uyutmadı çocuklar tak tak tepemde
Hosbulduk. Dondurmami alip geldim.Merhaba. Hoşgeldin
Ooooo hoş geldinnnMerhaba kizlar. Kolay gelsin.
Afiyet olsun bizi yoldan çıkarmaya mı geldinHosbulduk. Dondurmami alip geldim.
Hosbulduk. Dondurmami alip geldim.
Hosbulduk anka. Ben idare ediyorum. Sen nasilsin.Ooooo hoş geldinnnnasılsın görüşmeyeli
Son dokunuslar dermisim.Afiyet olsun bizi yoldan çıkarmaya mı geldin
Buraya dondurmayla girmek yasakat onu hele bi kahve yapiim sana ya da yeşil çay mı alırsın
Tamam canım liste yapacağım şimdi
Ekliyorum canım sen yarışmada var mısın pekiMerhaba boy 160
Kilo 78.5
Kız takımlarda olsak herkese haber verirdik geleni bize gönderin derdik ben şimdi nerden bulayım
Kapanis yapamadan hastalandim. Tüm istahim kesildiya la. Icim disima cikti desem yeridir. Ha bi de benim bi kuralim vardi biliyorsun benim kilolarimda bir üye bulman gerekiyor topige. En kilolu ben olunca psikolojim şeediyo
Ben onu o gün unutmuşumCanım ben söylemiştim ayın 1. De tartılacağım diye sen yine de beni listeye ekle 1.72 boy 70 kilo
İnşallah 1 kasımda 65 olarak listeye girerim
Tamam canım takvim değil listeydi atacağım inşallah.Maasallah sana
Pazartesi basliycam inşallah canim simdilik listede tut beni bu arada seretonin takvimini merak ediyorum
Tamam canım menü paylaş ama lütfenKızlar eşim şehirdışında olduğu için Perşembe’ye kadar annemdeyim aktif olabildiğim kadar olmaya çalışacağım yinede
Aynen ya benim neyimeŞaşırdık mı? Hayır
Sen misin 9 saat uyuyan daha uyku yok sana
Aynı beya hiç değişiklik yok bende kiloma kadar aynıyımHosbulduk anka. Ben idare ediyorum. Sen nasilsin.
Son dokunuslar dermisim.
Cok pis kilo veririm yalniz. 3 haftada 6 kilomu verip giderim.
Aman tek derdimiz kilo olsun bosverrrrr.Aynı beya hiç değişiklik yok bende kiloma kadar aynıyım
Aman tek derdimiz kilo olsun bosverrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?