Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvesiz bi hayat düsünemiyorum. Allab ne verdiyse iciyorum. Filtre, türk kahvesi, nescafe... iste daha bilimum kahveler. Kahvaltida bile cay icmiyorum caydan nefret ederim. Ama kahvesiz yasayamam.
Ben çaysız da yaşayamam. Kahvaltıda mutlaka çay olmalı. Kahve içemem. Kahve benim kendimi sakinleştirdiğim anların içeceği. Yalnız sakin sakin içeceğim onu.

Bunların çoğunu yapıyorum zaten
Hergün yaptığımız aktiviteyi söyleyecekmiyiz.

Bunu seçersek de söyleyelim mi

Ay sen de ne sebebi olabilir ki...
Emeğe saygı tabi ki gizli gizli bakmak olmaz insan bi beğenir en azından değil mi

Belki balliyatlı salata seversin diye düşündüm de yeşil mercimek salatası falan .. ben de bügü. Senin gibi baya protein aldım .. low carb high fat diyetine başladım bakalım

Belki balliyatlı salata seversin diye düşündüm de yeşil mercimek salatası falan .. ben de bügü. Senin gibi baya protein aldım .. low carb high fat diyetine başladım bakalım

Wc konusunda sıkıntı yaşıyorum ama bitki çayı ilaç vs onu da çözmeye çalışıyorum. Ama bu şekilde de güzel kilo verebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…