- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Kiz kim vefat etti burdanBende yabancıyım2016 da üye oldum buraya..
Ama normalde de görüştüğüm insanlar var burdan.. .
Hatta biri vefat ettitemmuzda
Bende yabancıyım2016 da üye oldum buraya..
Ayy gercekten mi yaa. Cok üzüldüm. Bitmedi gitti kadinlara yapilan eziyet... Bitiremediler kadin cinayetlerini
Amin inşaAllah
Eziyetinden kaçtı, ama eceli olduAyy gercekten mi yaa. Cok üzüldüm. Bitmedi gitti kadinlara yapilan eziyet... Bitiremediler kadin cinayetlerini
O markete giden tavuklar çiftlikten mi gidiyordalga mı geçiyon algılarım kapalı
Profiline baktım şimdi hala ceza almadı mı 1 seneyi geçtiAmin inşaAllah
Hiç bilmiyorum,ulasicam kimse yok..Profiline baktım şimdi hala ceza almadı mı 1 seneyi geçti
Bende baktim simdi. Icim gitti. Bilmiyordum bilmiyor olarak mi kalsaydim acaba. Icime inanilmaz bir hüzün cöktü cünkü. Ne diyecegimi bilemiyorum.Profiline baktım şimdi hala ceza almadı mı 1 seneyi geçti
Evlilik gercekten sans isi arkadasim. Lanet olasi bir insana düstüysen bilemeden basina gelmeyen kalmiyor. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.Eziyetinden kaçtı, ama eceli oldu
Geri de iki cocuk, iki kardeşhala açıp bakıyorum son girdiği tarih resmi falan. Silmeye de kıyamıyorum
Amin amin inşaAllahEvlilik gercekten sans isi arkadasim. Lanet olasi bir insana düstüysen bilemeden basina gelmeyen kalmiyor. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
Coktan almistir cnm. Agirlastirilmis müebbet almistir. Akrabalik bagi olanlarin cinayetinin cezasi normal cinayetten daha fazla.Profiline baktım şimdi hala ceza almadı mı 1 seneyi geçti
İnşallah canım.Coktan almistir cnm. Agirlastirilmis müebbet almistir. Akrabalik bagi olanlarin cinayetinin cezasi normal cinayetten daha fazla.
Çok çok geçmiş olsun canım..Benim 3 numara hasta. Ateşi var.
Sana hayranım valla sabrına sevgine.. ben de bir tane var yıllardır bekledim bir de ama bazen doluyorum..Yok onların genel hali öyle. Kızım gece kalkar çıldırır bağırır ağlar yıllardır böyle. Bebeğe noldu bilmiyorum o da bi kaç gecedir ayağımda sallatıyor.
Bende yabancıyım2016 da üye oldum buraya..
Oha...
2020 miş bana çok oldu gibi geldiCoktan almistir cnm. Agirlastirilmis müebbet almistir. Akrabalik bagi olanlarin cinayetinin cezasi normal cinayetten daha fazla.
Valla ben de doluyorum bazen cıyyak cıyyak bağırıyorum mahallenin delisi gibi hissediyorum kendimi.Sana hayranım valla sabrına sevgine.. ben de bir tane var yıllardır bekledim bir de ama bazen doluyorum..
Burda her derdimizi konuşuyoruz canım. Öyle düşünme hiçKusura bakmayın kizlarkonu açıp üzdüm sizi
Gülmüşsün ya ondan dedim. Bari toros al daha güvenilir galiba diyecektim aslında ama sizin kendinizin varken alınmaz tabiiYok canım niye dalga geçiyim. Adı çiftlik de kapalı alanda yetişiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?