18 derecemiO bile donmama yeterli sıcaklıkaçık zatennn
Yok bırakmadım ama bu ara yoğunum baya o yüzden mrnü paylaşamadım bi de dün akşam yemeğe davetliydik diyet yalan oldu biraz da o yüzden yazmadım
hosbuldum cnmGeçmiş olsun canım
Hoşgeldin canım
Hımmm genelde sesi çıkmayanlar kaçamak yapıyor zatenYok bırakmadım ama bu ara yoğunum baya o yüzden mrnü paylaşamadım bi de dün akşam yemeğe davetliydik diyet yalan oldu biraz da o yüzden yazmadım
Ya sen ne kadar çok tavuk yiyorsun19 Ekim Pazartesi
09.00
1 kupa filtre kahve
13.00 (tabağa ek yarım armut)
Eki Görüntüle 2707642
Akşam 19.00
Tavuk ızgara
1 tabak yoğurtlu lahana salatası
Su 2 lt yi geçti
45 dk tempolu yürüyüş
BekliyorumYarin geliyorum inşallah
bana sebze yok diyon ona mükemmel diyon torpil geçiyon ona barizValla baya süper. Yemekler güzel
Spor mükemmel
Su harika. Daha ne olsun. Napsın bu kız?
Aynen çatladım kıskançlıktan o sporlar şahane ben totomu kaldıramadım gerçi totomu kaldırmadan 7000 adım atmışım evin içinde
Nasipten öte yol yok naparsınBuyur gel canim basimin ustunde yerin varcocuk konusunda yeni evliyken cok etkilenmistim hic korunmayalim diye tutturmustum en az 5 cocuk diyodum sonrasinda saglik sorunlarim yuzunden 7 yil sonra kavustum yavrularima
Ah canim Rabbim sifa versin inşallahBenim oğlan geniz akıntısından uyuyamıyor ateşi de çıktı yine bu gece uyku yok yineinşallah sabaha toparlanır kuzum ya
Sağol canımAh canim Rabbim sifa versin inşallah
Ama gayet besleyici olmuş canımAynen çatladım kıskançlıktan o sporlar şahane ben totomu kaldıramadım gerçi totomu kaldırmadan 7000 adım atmışım evin içinde
Nasipten öte yol yok naparsın
Ben yapmıştım o kadar kötü olmuyor merak etme. Çıkıyor kokusu. Çok geçmiş olsun canım. Bizde 2 ay önce 6. Hastalık geçirdik. 3 gün ateşi hep yükseldi. Seninkinde gündüz de ateş oluyor muydu?Pinterestte okuduklarımı uyguluyorum bi yandan en son soğan koydum odaya yarım sabaha çıkarız inşallah yok böyle bir kokuherkese tavsiye ederdim yaptılar mı bilmem
Gündüzleri hafifti canım çok yoktu. Geçmiş olsun size deAma gayet besleyici olmuş canımeee bide sporu görünce gözüm kalp kalp oldu
Ben yapmıştım o kadar kötü olmuyor merak etme. Çıkıyor kokusu. Çok geçmiş olsun canım. Bizde 2 ay önce 6. Hastalık geçirdik. 3 gün ateşi hep yükseldi. Seninkinde gündüz de ateş oluyor muydu?
Ha ha o kadar çok konuşunca ben yokluğum hemen belli olmuş
Keşke bir beğeni ataydin ya bende okurdumGeçmişe bakayım dedim 2011 e gitmişim
Alerji şurubu filan yok mu?Benim oğlan geniz akıntısından uyuyamıyor ateşi de çıktı yine bu gece uyku yok yineinşallah sabaha toparlanır kuzum ya
Hala uyanık mısın?Ne uzun bir gece oldu ya kafayı yemeden sabah olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?