Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalniz dun selam dedim bugun bsy yapamadim kizimin dogum gunusu vardi evde sebze yoktu diyet demek salata demek yesillik demek haslanmis sebzeler demek onlar bugun alindi o yuzden bugun yapamadim yarin söz ama guzel bu bakliyat yemegi sabah haslanmis yumurtam peynirim zeytinin falan yapicam aksam da yulaf ezmesi yerim süt ileemziriyorum da daha acikirsam bilmiyorum artikin

ben aslinda cok hareketli ve cabuk yakan biriyim beni su aksam cay yanina yediklerim bitiriyor kilo almiyorum ama veremiyorhm da verip de almamaya devam etsem on numara olacak

Valla baya süper. Yemekler güzel
Spor mükemmel
Su harika. Daha ne olsun. Napsın bu kız?
bana sebze yok diyon ona mükemmel diyon torpil geçiyon ona bariz

Kıskandııı tabiiii çekemmiiyyoolllaarr Anka
Aynen çatladım kıskançlıktan o sporlar şahane ben totomu kaldıramadım gerçi totomu kaldırmadan 7000 adım atmışım evin içinde
Buyur gel canim basimin ustunde yerin var cocuk konusunda yeni evliyken cok etkilenmistim hic korunmayalim diye tutturmustum en az 5 cocuk diyodum sonrasinda saglik sorunlarim yuzunden 7 yil sonra kavustum yavrularima
Nasipten öte yol yok naparsın

Aynen çatladım kıskançlıktan o sporlar şahane ben totomu kaldıramadım gerçi totomu kaldırmadan 7000 adım atmışım evin içinde

Nasipten öte yol yok naparsın
Ama gayet besleyici olmuş canım eee bide sporu görünce gözüm kalp kalp oldu
Pinterestte okuduklarımı uyguluyorum bi yandan en son soğan koydum odaya yarım sabaha çıkarız inşallah yok böyle bir koku herkese tavsiye ederdim yaptılar mı bilmem
Ben yapmıştım o kadar kötü olmuyor merak etme. Çıkıyor kokusu. Çok geçmiş olsun canım. Bizde 2 ay önce 6. Hastalık geçirdik. 3 gün ateşi hep yükseldi. Seninkinde gündüz de ateş oluyor muydu?

Gündüzleri hafifti canım çok yoktu. Geçmiş olsun size de

sudem34 kız beni bırakıp nereye gittiydin bak depresyona girmişim senin yüzünden
Ha ha o kadar çok konuşunca ben yokluğum hemen belli olmuş
Gerçi hala aynıyım hiç susmam
Benim sıpa da aynı 7/24 hiç susmaz
Geçmişe bakayım dedim 2011 e gitmişim
Keşke bir beğeni ataydin ya bende okurdum
Bı ara bende bulup okumuştum
Yine vakit bulunca okurum
Benim oğlan geniz akıntısından uyuyamıyor ateşi de çıktı yine bu gece uyku yok yine inşallah sabaha toparlanır kuzum ya
Alerji şurubu filan yok mu?
Geniz akıntısına yardımcı olur.
Alerjik mı anka çocuğun?
Biz çok çektik
Ne uzun bir gece oldu ya kafayı yemeden sabah olsaydı
Hala uyanık mısın?
Bende masaj kemerini taktım titremeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…