Merhaba hanımlar ben de aranıza katilabilir miyim?
Merhaba kızlar
Aranıza katılmak istesem ne kadar beklemem gerekir ya da hemen başlayabilir miyim?
2 tane gördümBir sürü beğeni attım gördüm mü
Ben geleceği gören insanım bak 80 olmasan da 79 olmuşsun2 tane gördüm
Ayy ne komik şeyler olmuş
Ben 73 kiloymusum
Sen 60
Hafta içi artıyim diye fırçalamisin beni
Bu gidişe 80 olcan demişin
Tarih tekerrür den ibaret ya
Yine hafta sonunda yiyip hafta içi eritmeye çalışıyor muşum
hım genel bir liste var mı herkes kişisel mi yapıyorHemen sıradaki öğünle başlayabilirizhoş geldiniz
Okurken evlenmek iyi cesaret VallaKendimden bahsedeyim ozaman :)
Boyum:1.68 Kilom:63
1 yıldır evliyim aynı zamanda üniversite son sınıf öğrencisiyim. Evlenmeden önce 54 kiloydum. Evlendikten sonra kilom 58e sabitlendi. Sonra karantina filan derken şuan kilom 63e çıktı ve şok oldum diyebilirim. Hiç bu kiloya gelmemiştim. Artık ya dikkat edicem ya da bu kilo alacak başını gidecek...
Hep diyete yeltendim ama sonradan bozdum. Dışardan yemek siparişi olsun, abur cuburlar hep zaafım oldu. Artık bunları kenara bırakmak istiyorum. Eski kiloma dönmek istiyorum ama yanımda sizin gibi yol arkadaşları olursa bunu daha rahat yapabilirim
Kız Haziran'da 82.9 ile başladımBen geleceği gören insanım bak 80 olmasan da 79 olmuşsun
evlenince o kilolar geliyor asla eski haline dönmüyorKendimden bahsedeyim ozaman :)
1 yıldır evliyim aynı zamanda üniversite son sınıf öğrencisiyim. Evlenmeden önce 54 kiloydum. Evlendikten sonra kilom 58e sabitlendi. Sonra karantina filan derken şuan kilom 63e çıktı ve şok oldum diyebilirim. Hiç bu kiloya gelmemiştim. Artık ya dikkat edicem ya da bu kilo alacak başını gidecek...
Hep diyete yeltendim ama sonradan bozdum. Dışardan yemek siparişi olsun, abur cuburlar hep zaafım oldu. Artık bunları kenara bırakmak istiyorum. Eski kiloma dönmek istiyorum ama yanımda sizin gibi yol arkadaşları olursa bunu daha rahat yapabilirim
Hosgeldinizevlenince o kilolar geliyor asla eski haline dönmüyor
50 ile başladım 58 çıktım doğumlar falan derken 55e sabitlemiştim. şimdi yine 58
hele birde kısa boyluysanız
Benim için hic zor olmadı eşim destekcim her konuda sağolsunOkurken evlenmek iyi cesaret Valla
Fiziğin çok güzeldir.
Vki güzel
Umarım kısa sürede hedefe ulaşırsın
Ayy yok yok henüz çocuk olayı da uzakken bana hemen kilo vermem lazım. Yoksa dediğiniz gibi hamilelikte zaten alıyorsun vermesi zor olur.evlenince o kilolar geliyor asla eski haline dönmüyor
50 ile başladım 58 çıktım doğumlar falan derken 55e sabitlemiştim. şimdi yine 58
hele birde kısa boyluysanız
Hoş geldiniz tekrardan. Evet grupla daha çok motive oluyor insan. her gün menü ve spor paylaşıyoruz sohbet muhabbet derken gidiyor kilolar inşallahKendimden bahsedeyim ozaman :)
Yok canım herkes kendine nasıl uygunsa öyle besleniyor. Akşamları yediklerimizi yazıyoruz. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.hım genel bir liste var mı herkes kişisel mi yapıyor
tesekkürler
Çocuklar konusunda bende aynı durumdayım uzun süredir daha cok bağırmaya başladım eşim sakin ol dedikçe ona da çakasım var
Salata yapıp mercimek nohut ekleyebilirsinSabah kalvaltimi yine hafif sekilde yaptim. Aksam yemegimi hala belirleyemedim. Gec kaldim ama ne yapacagimi hala bilmiyorum.
Temiz bir menü olmus. Afiyet olsun.Sabah sütlü filtre kahve içtim.
Öğlen ton balıklı salata yedim
Akşam yemeği;
çorba,salata ve biraz kurufasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?