Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir sürü beğeni attım gördüm mü
2 tane gördüm
Ayy ne komik şeyler olmuş
Ben 73 kiloymusum
Sen 60
Hafta içi artıyim diye fırçalamisin beni
Bu gidişe 80 olcan demişin

Tarih tekerrür den ibaret ya
Yine hafta sonunda yiyip hafta içi eritmeye çalışıyor muşum

Kendimden bahsedeyim ozaman :)
Boyum:1.68 Kilom:63
1 yıldır evliyim aynı zamanda üniversite son sınıf öğrencisiyim. Evlenmeden önce 54 kiloydum. Evlendikten sonra kilom 58e sabitlendi. Sonra karantina filan derken şuan kilom 63e çıktı ve şok oldum diyebilirim. Hiç bu kiloya gelmemiştim. Artık ya dikkat edicem ya da bu kilo alacak başını gidecek...
Hep diyete yeltendim ama sonradan bozdum. Dışardan yemek siparişi olsun, abur cuburlar hep zaafım oldu. Artık bunları kenara bırakmak istiyorum. Eski kiloma dönmek istiyorum ama yanımda sizin gibi yol arkadaşları olursa bunu daha rahat yapabilirim

Okurken evlenmek iyi cesaret Valla
Fiziğin çok güzeldir.
Vki güzel
Umarım kısa sürede hedefe ulaşırsın

evlenince o kilolar geliyor asla eski haline dönmüyor
50 ile başladım 58 çıktım doğumlar falan derken 55e sabitlemiştim. şimdi yine 58
hele birde kısa boyluysanız

Kızlar annemdeyim yazmıştım burda düzenim YÖK eve geçince yazacağım inşallah cumartesi evimdeyim inşallah
Hepinizi öpüyorum bol eksiler

Okurken evlenmek iyi cesaret Valla
Fiziğin çok güzeldir.
Vki güzel
Umarım kısa sürede hedefe ulaşırsın
Benim için hic zor olmadı eşim destekcim her konuda sağolsun Bu seneden sonra da mezunum zaten.
Teşekkür ederim, herkes halaa fiziğimi begense de ben sonuçta önceki halimi biliyorum oyuzden eskiye dönmek istiyorum
Umarım ulaşabilirim su agzimi bir tutabilsem..
Geçen Şekersiz 21gun diyetine başlamıştım. 1bucuk hafta yaptım sonra misafirliğe gittik bozdum tatlı yiyerek ve öyle tamamen bozmuş oldum. Bir kereden bir şey olmaz diyoruz ama oluyor işte

evlenince o kilolar geliyor asla eski haline dönmüyor
50 ile başladım 58 çıktım doğumlar falan derken 55e sabitlemiştim. şimdi yine 58
hele birde kısa boyluysanız
Ayy yok yok henüz çocuk olayı da uzakken bana hemen kilo vermem lazım. Yoksa dediğiniz gibi hamilelikte zaten alıyorsun vermesi zor olur.
Boyunuzu bilmiyorum ama okadar çok kilonuz yok gibi duruyor. 50ler kötü değildir çoğu kişi için

Hoş geldiniz tekrardan. Evet grupla daha çok motive oluyor insan. her gün menü ve spor paylaşıyoruz sohbet muhabbet derken gidiyor kilolar inşallah
hım genel bir liste var mı herkes kişisel mi yapıyor
tesekkürler
Çocuklar konusunda bende aynı durumdayım uzun süredir daha cok bağırmaya başladım eşim sakin ol dedikçe ona da çakasım var
Yok canım herkes kendine nasıl uygunsa öyle besleniyor. Akşamları yediklerimizi yazıyoruz. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.

Sabah kalvaltimi yine hafif sekilde yaptim. Aksam yemegimi hala belirleyemedim. Gec kaldim ama ne yapacagimi hala bilmiyorum.

Sabah kalvaltimi yine hafif sekilde yaptim. Aksam yemegimi hala belirleyemedim. Gec kaldim ama ne yapacagimi hala bilmiyorum.
Salata yapıp mercimek nohut ekleyebilirsin
Melemen yapabilirsin
Buzluktan köfte falan varsa onu yiyebilirsin
Yulaf ezmesi varsa yulaf lapası yapabilirsin
Aklıma bunlar geldi. Bi daha bir önceki günden karar ver ya da haftalık menü yap. Stres oluyor insan valla

Menü bırakayım

kahvaltı

7.30
yoğurt+chia+yulaf+yeşil elma+tarçın+zencefil karışımı

öğlen

13.10
yumurta,peynir,zeytin,domates, salatalık, yeşil soğan, marul,2 dilim tahıllı, tereyağ, domates sos

bir saat sonra yarım mandalina

akşam

17.40
1 tabak kuru fasulye,3 kaşık bulgur,biber turşusu,ayran, yeşillik

su sayamadim
spor yok ama 6.30 dan beri ayaktayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…