- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Esim görev edinmis kendine. Ben bagirmaya baslarsam tmm canim bagirma komsular bisey var sanacak diye yanima geliyor. Bizde de durum pek farkli deil dolmamak elde de deil.Valla ben de doluyorum bazen cıyyak cıyyak bağırıyorum mahallenin delisi gibi hissediyorum kendimi.
Beni en büyük yoruyor. Hadi küçüklere küçük diyorsun daha anlamaz diyorsun sabrediyorsun. O 12 yaşına geldi daha olgunluk bekliyorum ama yok hepsinden çocukEsim görev edinmis kendine. Ben bagirmaya baslarsam tmm canim bagirma komsular bisey var sanacak diye yanima geliyor. Bizde de durum pek farkli deil dolmamak elde de deil.
Ben cocuklardan dolayi pek disari cikip yürüyemiyorum bu ara. Hastanedeysem hastanede evdeysem de evde atiyorum malesef. Biraz sıkıcı oluyor ama hareket etmis olmak mutlu ediyor yine de beniNe güzel yürüyüşe alıştım. Havalar soğudu yayağmur yağıyor bide burda.. durursa cikicam 10bin adım atamam ama ne kadar yurursem kardir
Aaa birden mi oldu ki hava değşimi belki üşütmüştğrBenim 3 numara hasta. Ateşi var.
Aaa bi tek ben bağırıyorum sanıyordum. Ya sabretmeye çalışıyorum ama olmuyor bende de. Okumadığım kitap kalmadıEsim görev edinmis kendine. Ben bagirmaya baslarsam tmm canim bagirma komsular bisey var sanacak diye yanima geliyor. Bizde de durum pek farkli deil dolmamak elde de deil.
Niye her gün tartılıyorsun ki canım. Her gün değişmesi zor zatenYine aynı çıktım ben. Motivasyonum çok düşüyor ya bazı günler
Malesef benimde öyle olabiliyor. Tartilma bagimliligim var. Hergünü gectim günde birkac sefer tartiliyorum. Aslinda haftada bir tartilsam aradaki farki acikca görür daha motive olurum ama sabredemiyorum.Yine aynı çıktım ben. Motivasyonum çok düşüyor ya bazı günler
Tartılmadan yapamıyorum ben.Niye her gün tartılıyorsun ki canım. Her gün değişmesi zor zaten
Benimde öyle işte. Bende sabredemiyorum. Birde cidden her gün tartıldığımda artıysam ona göre besleniyorum o gün. İnşallah hedefime ulaşayım her gün tartılmam.Malesef benimde öyle olabiliyor. Tartilma bagimliligim var. Hergünü gectim günde birkac sefer tartiliyorum. Aslinda haftada bir tartilsam aradaki farki acikca görür daha motive olurum ama sabredemiyorum.
Ben de bi ara gün içinde on kere tartılırdım. Yemekten önce yemekten sonra wc den önce wc den sonra falanMalesef benimde öyle olabiliyor. Tartilma bagimliligim var. Hergünü gectim günde birkac sefer tartiliyorum. Aslinda haftada bir tartilsam aradaki farki acikca görür daha motive olurum ama sabredemiyorum.
Hosgeldiniz aramiza...Merhaba hanımlar ben de aranıza katilabilir miyim?
HoşgeldinMerhaba hanımlar ben de aranıza katilabilir miyim?
Tabii ki hoşgeldinizMerhaba hanımlar ben de aranıza katilabilir miyim?
Hemen sıradaki öğünle başlayabilirizMerhaba kızlar
Aranıza katılmak istesem ne kadar beklemem gerekir ya da hemen başlayabilir miyim?
Hosgeldiniz aramiza...
Tabii ki hoşgeldiniz
HoşbulduukkHoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?