Salata yapıp mercimek nohut ekleyebilirsin
Melemen yapabilirsin
Buzluktan köfte falan varsa onu yiyebilirsin
Yulaf ezmesi varsa yulaf lapası yapabilirsin
Aklıma bunlar geldi. Bi daha bir önceki günden karar ver ya da haftalık menü yap. Stres oluyor insan valla
Afiyet olsunkahvaltı
7.30
yoğurt+chia+yulaf+yeşil elma+tarçın+zencefil karışımı
öğlen
13.10
yumurta,peynir,zeytin,domates, salatalık, yeşil soğan, marul,2 dilim tahıllı, tereyağ, domates sos
bir saat sonra yarım mandalina
akşam
17.40
1 tabak kuru fasulye,3 kaşık bulgur,biber turşusu,ayran, yeşillik
su sayamadim
spor yok ama 6.30 dan beri ayaktayım
Hahaha aralikta beni 88 yapip ben demistim dicekya o yüzden benle cok ilgileniyor. Saolfantastikaaa dan daha çok stres olmuşsun Anka merak etme güzel yemiş
Afiyet olsunseninki de erkenci mi ya? Benimkiler 6da kalkıyor
Oyy benimki 8 gibi kalkiyor o bile cok erken geliyor bana.fantastikaaa dan daha çok stres olmuşsun Anka merak etme güzel yemiş
Anka işte yaHahaha aralikta beni 88 yapip ben demistim dicekya o yüzden benle cok ilgileniyor. SaolAnka saol bana benden cok güvenen bacim.
Erken geliyor deme Allah çarpar. Biz 1.5 saat hava aydınlansın diye bekliyoruzOyy benimki 8 gibi kalkiyor o bile cok erken geliyor bana.
fantastikaaa dan daha çok stres olmuşsun Anka merak etme güzel yemiş
Aynen fantastikaa benden önce cevaplamışHahaha aralikta beni 88 yapip ben demistim dicekya o yüzden benle cok ilgileniyor. SaolAnka saol bana benden cok güvenen bacim.
Yok canım benim oğlan 8 yaşındafantastikaaa dan daha çok stres olmuşsun Anka merak etme güzel yemiş
Çok güzel yol kat etmişsinYaaa ilk sayfaya baktım gözlerim doldu.Anka hatırlar mısın takımına 92yle gelmiştim ve en kilolu bendim. Şimdi ortalardayım çok duygulandım
Yok canım benim oğlan 8 yaşında
Ben okula gitmek için erken kalkıyorum
Trafik filan olur geç kalırım diye
Hala vermeye çalışıyorum canım. Son 5 kaldı. Onu da verip diyetisyenle biraz daha devam edeceğim. 2 yıl korursam geri almazmışım kiloları. Ay hadi inşallahÇok güzel yol kat etmişsin
Korumayı uzun yap canım
Aynen şöyle kenardan kenardan izleyim sizi diye gelmiştin Ben sende ışık görünce hemen listeli yaptımYaaa ilk sayfaya baktım gözlerim doldu.Anka hatırlar mısın takımına 92yle gelmiştim ve en kilolu bendim. Şimdi ortalardayım çok duygulandım
Aaaaa çok doğru. Sizi izlemeye gelmiştim benAynen şöyle kenardan kenardan izleyim sizi diye gelmiştin Ben sende ışık görünce hemen listeli yaptım
Aaaaa çok doğru. Sizi izlemeye gelmiştim ben
Maalesef 3 ve 4 ten sonra gitti çoğu daha iyiydim eskidenAnka maşallah ne hafıza var sende. Bu hafızaya 3. Çocuktan sonra mı sahip oldun? Bende 2 tane var hafıza sıfır. 3.yle hafıza geri geliyorsa hemen yapayım
Daha iyi halini düşünemedim maşallahMaalesef 3 ve 4 ten sonra gitti çoğu daha iyiydim eskiden
Ins ya ins... Baksana kendimi ne hallere getirdim. Milletin baslangic kilosu bile olmayan bir kiloya ulasmaya ugrasiyorum. Yolum cok uzun ama imkansiz deil neyseki....Aynen fantastikaa benden önce cevaplamışo 88 buraya gelecek
Bende takimda 86 ya düsmüstüm. Ama ameliyatim girmisti arayaAynen şöyle kenardan kenardan izleyim sizi diye gelmiştin Ben sende ışık görünce hemen listeli yaptım
Geçti o geçti önümüze bakıyoruz unut o kiloyu ben 88 kiloyum diye inandır kendini the secret- pozitif düşünce gücüIns ya ins... Baksana kendimi ne hallere getirdim. Milletin baslangic kilosu bile olmayan bir kiloya ulasmaya ugrasiyorum. Yolum cok uzun ama imkansiz deil neyseki....
Okumustum the secret i. Aynen olumlu düsüneyim olumlu olsun.Geçti o geçti önümüze bakıyoruz unut o kiloyu ben 88 kiloyum diye inandır kendini the secret- pozitif düşünce gücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?