Köpek o keki yedi mi ya hayvancağızın da mizacını bozmuşİyi akşamlaar
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim hindi salam
1 dilim ezine peynir
Domates
Salatalık
ara
Filtre kahve
akşam
6yk etli bezelye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
saat 7 gibi
Köpeciğin kekinden küçük bir parça
Filtre kahve
spora da başlasam ne hoş olur ama şu sıra onda hiç gözüm yok
Geçmiş olsun canım havalardan mıSabah kayısı çayı
Kahvalti
Eki Görüntüle 2708106 yulafli yumurta içi bol maydanoz ve lorla dolu.
Ara tarçınlı Türk kahvesi
Bir saat sonra yeşil çay.
Aksam yemeği
Eki Görüntüle 2708108 kabak soteledim ve köfte
Köftenin hepsini yiyemedim..
Yanında soda.
.
Çay fasli
Ve 20 dk Leslie
Alt karın çalışcaktim ama bugün nefesim daralıyor Leslie zor yaptım.
Yağmur yagmadigi zaman yürüyüş daha iyi olacak benim için..
Bir yeşil çay daha içtim.
İçin de hep sevdiği şeyler var neden yemesin kiKöpek o keki yedi mi ya hayvancağızın da mizacını bozmuş
Evet,soguklar başladı mı nefesim böyleGeçmiş olsun canım havalardan mı
72 mi geldinGünaydın kızlar
Bugün itibariyle verdiğim kilo tam olarak 20 oldu
Hımmm kek deyince bildiğimiz şekerli kekler geldi benim aklıma. Pek sokaktaki kediler köpekler yemiyor bizim burda hep yumurta et yemek istiyorlar ondan dedim canım. Katkı maddeli şeyleri yemiyorlar ilginç bi şekildeİçin de hep sevdiği şeyler var neden yemesin kiona kalsa her pişirdiğim yemekten yiyecek ama vermiyorum özel gününde ona özel yapıverdim işte
Maşallah yaa gerçekten sağlıklı beslenmenin en güzel tarafı buGünayddıınnnnn
Kaç gündür erkenden uynyrm ve o kadr dinç ki bedenin, kendimş toparlamaya başladım sanırım
Geçmiş olsun canımEvet,soguklar başladı mı nefesim böylehızlı hareket edemiyorum falan...Dr a gitmem lazım ama göğüs hastalıkları şimdi hep doludur. Virüsten dolayı gidemiyorum...
inşaAllah hasta olmadan geçiririm kışı
Nasıl kullanicam canım..Geçmiş olsun canımkozalak yağı veya çörek otu yağı çok iyi gelir aslında.
Bende 71.9 çıktım yine..ben de 72,4 geldimsuukaa peşindeyim
Kızlar ben bu gece de uyumadım baş ağrım çok çok arttı ekrana çok bakmayacağım bu gün çok gelemem siz buralara emanet olun
Hee yok canım içinde ona zararlı hiç bir şey yoktu yumurta tam buğday unu muz şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi vardı. Labnesi de özel tuzsuz duHımmm kek deyince bildiğimiz şekerli kekler geldi benim aklıma. Pek sokaktaki kediler köpekler yemiyor bizim burda hep yumurta et yemek istiyorlar ondan dedim canım. Katkı maddeli şeyleri yemiyorlar ilginç bi şekilde
1,53 metreye kötü eskiden ne güzel 45 kiloydumAyy yok yok henüz çocuk olayı da uzakken bana hemen kilo vermem lazım. Yoksa dediğiniz gibi hamilelikte zaten alıyorsun vermesi zor olur.
Boyunuzu bilmiyorum ama okadar çok kilonuz yok gibi duruyor. 50ler kötü değildir çoğu kişi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?