Yaşadığım kırgınlıklar falan var,.bazen aklıma geliyor da içime kapanıyorum..Hayırdır noldu.
bu arada kozalak veya çörekotu yağını sabahları aç içiyorsun canım 1 tatlı kaşığı
Üzme kendini hayat çok kısa anının keyfini çıkarYaşadığım kırgınlıklar falan var,.bazen aklıma geliyor da içime kapanıyorum..
inşaAllah alıp icicem
Günaydın kızlar
Bugün itibariyle verdiğim kilo tam olarak 20 oldu
inşaAllahÜzme kendini hayat çok kısa anının keyfini çıkarillaki çöküşlerimiz oluyor ama hemen toplan
Yolumuz şaşmasın inşallahinşaAllah
Allah'a inancim en büyük sığınağım
benide katın kendimi takip edeyimEvettttttt toplanın bakalım yeniden başlıyoruzzzzz
haydi çıkın çıkın gelinnnn artık bu diyet işine bi nokta koyalım
isim boy başlangıç hedef güncel Anka 73,5 60 @pofu 87,3 @kevsersoylu @suukaa 172 73,8 69 Psikolojik Deliii 164 74,4 69 @istanbula @hanmeli 168 70,5 @gulenyuzumsunsen 160 92,6 70 @merve4416 66,3 50 @zeyneppk 78,9 @Bonus @HosNeva 83,6 65 madamhd 79 65 @Kmsl Hnd @zambak86 pawlover @sudem34 1,71 69,5 62,9 @Canevim 160 77,4 65 @fantastikaaa 164 101 88 @-Gul- 1,57 63,5 57
Evet canım baya karışık olmuşSaçma çarşamba menümü vereyim
9.00 5 kuru küçük erik
9.20 armut+yulaf+keten tohumu+yoğurt+tarçın+zencefil karışımı kahvaltı
9.50 1 tane N**** (Siyahi) (kaç gündür canım çekiyordu her akşam yiyolar bitmeden bir tane atayım dedim saat erken spor yapar eritirim diye)
10.25 sütlü kahve 10 fındık 1 kuru hurma
11.05 1 mandalina
16.15 4 çatal biber turşusu,2 kuru hurma(ne alaka diyeceksiniz yemek hazırlarken gözüm döndü acıkmışim turşu yedim doymayinca ortalıkta hurma vardı bide o derken)
17.35 1 tabak kuru fasulye,salata,ayran,1 kaşık bulgur,1 kaşık pirinç pilavı (onu da uzun zamandır yemiyordum bir tadına bakayım dedim değişmiş mı diye)
su içmeye çalışıyorum.
spor 1.5 saat disardaydim park aletlerinde eliptik gibi olanı 1 saat civarı çevirdim
Güzel canım afiyet olsunSelamllaarrr 6. Günün özetleyip kaçıyprum çok işim var çokkk
Kahvaltı öncesi su
Khvaltı sucuklu yumurta zeytin ekmek domtis salatalık çay
Ara 1 kayısı 1 bitter şekersiz kahve
Öğlen tavuk göğsü ayran piloooww yağsız domtis maydonoz soğan
Arada sadece kahve
Akşam nohut pilav yoğurt
Su içmeye devam
Bugün antrenman yok offum
Öpüyorum sizi
Akşam acıkırsam bi sütlü kahve içerm
Güzel canım afiyet olsunMenümü de paylaşıp kaçayım projeler beni bekliyoor
sabah
1 muz
Filtre kahve
öğlen
1 küçük kase kavurma
akşam
5yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Çok yok zatenBilmem kiiiğğçok istemiyorum ya 3-4 kilo versem yeter ona uğraşcam bakalım
Afiyet olsun kolay gelsin canımMenümü de paylaşıp kaçayım projeler beni bekliyoor
sabah
1 muz
Filtre kahve
öğlen
1 küçük kase kavurma
akşam
5yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
inşaAllah alıp icicem
Üzme kendini hayat çok kısa anının keyfini çıkarillaki çöküşlerimiz oluyor ama hemen toplan
Afiyet olsun canım21 Ekim Çarşamba
Kalvaltı 12.30
Eki Görüntüle 2708477
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2708480
Su 2 lt olur
30 dk tempolu yürüyüş
30 dk leslie boosted
Tabii ki hoş geldiniz aramıza kısaca kendini tanıtarak başlayabilirsinbenide katın kendimi takip edeyim
Bu gün bana misafir geldi haberim yoktu normalde. Mercimek köfte yaptım tabii her zamanki gibikomşuya da kurabiye poğaça yaptırdım ve maalesef 16:30 da hepsinden yedim inşallah 72,4 ümün başına bişey gelmez
Başka bişey yemedim ya bekler belkiTabi canım sen ye 72,4 bekler seni
Bende katılmak istiyoruuummm
Hoş geldinizBende katılmak istiyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?