Hımmm bi deneyeyim bi ara besleyici gibi çocuklar yoğurtlu çorbaları seviyor.
O kim mia kim?Sen mia gibi mi olmak istiyorsun o da gece gündüz yiyormuş
Sabah koymuştum görmedin mi.O kim mia kim?
Hemen yazıyım canımsuukaa
@hanmeli
@gulenyuzumsunsen
Bonus
@HosNeva
fantastikaaa
@-Gul-
@MuMu85
E English_teacherrr
@mirjam
hani menüler canlarım
Benim de listem geldi klasik liste zaten yarın başlıyorum inşallah ben de
Hayallerim yıkıldıValla ben bayılıyorum ama kızım pek sevmedi. Klasik yoğurt çorbasını seviyor halbuki
Yok canım olmaz böyle çok çok azSabah
Yarim simit
Aksam
Dalyan köfte
Yogurt
1 dilim ekmekle kuymak
Afiyet olsun canım spor çok güzel maşallahHemen yazıyım canım
Bugunkü menüm sabah incirli kürümden 1 dilim tb ekmeği ve biraz tulum peyniri domates ve salatalık
Akşam yine incirli kürümden yoğurtlu köz patlıcan salatası ve 1 tane köfte
Suyum 3 lt
Sporum 4 mile leslie ve 15 dk dans videosu 200 ip atlama
Sağol canım hafta içi annemler geliyo memleketten de ne kadar yaptım onlar gelene kadar o kadar karAfiyet olsun canım spor çok güzel maşallah
Yaaa ne güzellSağol canım hafta içi annemler geliyo memleketten de ne kadar yaptım onlar gelene kadar o kadar kar
Yaa nerdeler annenler üzüldüm baya olmuş canım yurt dışında mısın yoksaYaaa ne güzelldarısı başıma geçen sene kurbanda gördüm en son
Benim menü yoksuukaa
@hanmeli
@gulenyuzumsunsen
Bonus
@HosNeva
fantastikaaa
@-Gul-
@MuMu85
E English_teacherrr
@mirjam
hani menüler canlarım
Benim de listem geldi klasik liste zaten yarın başlıyorum inşallah ben de
Yok ben Konya onlar İstanbulYaa nerdeler annenler üzüldüm baya olmuş canım yurt dışında mısın yoksa
Aaaaa evet hatırladım kusura bakma yakın zamanı aklımda tutamıyorum aradan biraz zaman geçmesi lazımBenim menü yok
Anladımm canım hayırlısı olsun şu virüs herkesi ayrı bıraktı tez zamanda kavuşursun inşallah ne özlemisindir şimdiYok ben Konya onlar İstanbul
Kovidden dolayı gelmediler bu yıl
Selam kızlr
Berbat bi günü akşam bacak çalışmasıyla güzel bitirdim aRdından da yoğurt yedim ve şuan bol su soda ile devam yatana kadrne yedim içtim diye sormayın inanın saçma sapan bi gündü... her yerin stresten sıkıntıdan kabarmış bi de uçan karınca bsto evi nerdne geldiğini anlamadım az önce evden 5 tane attım yaptığım atrenman bu hafta bitmişti ama malum durumlardan yapamaıdm 1. Haftanın son antrenmanı yarın yapılck ve 2. Haftaya geçikck yarın ne yedim içtim Yazarım öpüyorum
Öyle canım hayırlısı olsunAnladımm canım hayırlısı olsun şu virüs herkesi ayrı bıraktı tez zamanda kavuşursun inşallah ne özlemisindir şimdi
Ben de geliyorumKızlar yarından itibaren bomba gibi geliyorum. Hazırmısınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?