Hedef de koy canım kendine. 1. sayfaya ekleyeceğim hepsini83.6 ile güne merhaba bol eksili günlerimiz olsun inşallah
zambakCanım ben de ha başladım ha başlayacam derken bu davetin beni harekete geçirecek inşallah,ama benim tartının pili yok ,yarın almaya çalışırım inşallah
tartıldım şu an kulaklarım uğulduyo gözüm kararıyor.Günaydın kızlar
Uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum sürüne sürüne kalktım ya.
Başladık mı tartıldık mı hadi bildirimleri alalım
Ben doğum yılıma 92 demiştim... kilom 92 çıktı resmenKaç kilosunuz inş?
Günaydın kızlar
Uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum sürüne sürüne kalktım ya.
Başladık mı tartıldık mı hadi bildirimleri alalım
Haftasonu olsa daha iyi sankİCuma olsun canım olur mu
Ay yengeç burcunda ikisi de su demek ay beden demek ayrıcaHer yerim şiş şiş ben dünde bildirim yapamadım takıma
Aynen bi de bu günler çok su içmek gerekiyormuş bi de bu günlerde ne yersek daha fazla depolanıyormuş öyle mi hocam.Ay yengeç burcunda ikisi de su demek ay beden demek ayrıcadünde biri soruyordu ona da yazdım aynısını
Ay yengeç burcunda ikisi de su demek ay beden demek ayrıcadünde biri soruyordu ona da yazdım aynısını
Ay bu arada artık bi astroloğumuz var dolunay zamanı herhalde ondan veremedim. Ay beni çekti falan gibi bahanelerimiz de olamayacak
evet bol bol su Ödem atıcılar ya zaten bi kaç gün sürüyoAynen bi de bu günler çok su içmek gerekiyormuş bi de bu günlerde ne yersek daha fazla depolanıyormuş öyle mi hocam.
burcun mu balık? Ben akrep akrep bir karakterm:)Su grubunun feriştahıyım ben balığımakreplerde var aramızda
Günaydın canım hdi bakalım başarılarGünaydın 66.3 ile merhaba. Hedef 50 olmak inşallah
Tamamdır hadi bakalım başarılarİlk hedefim 75 sonrasında 65
Günaydın canımGünaydın kızlar
Aman yarabbiii tam zamanında çağırmışım başladık inşallah yıl başına kadar en az 12 si gidecek onun. Yedik yedik yeter hala göbeğimde basenimde duruyor. yiyecekler her zaman var hedefime ulaşınca yerim diyerek motive ediyoruz kendimizitartıldım şu an kulaklarım uğulduyo gözüm kararıyor.
Ömrümde görmediğim bir kilo..
92.6....
Ben doğum yılıma 92 demiştim... kilom 92 çıktı resmen
Tamam canım motivasyonunu düşürecekse tartılma tabii tartılınca bildirirsinHer yerim şiş şiş ben dünde bildirim yapamadım takıma
GünaydınGünaydın ❤
Cuma takımlarında Cuma tartılıyorlar ya hem takımda hem burda bildirim yapan olursa iki kere tartılmasın.Haftasonu olsa daha iyi sankİ
PekiiiCuma takımlarında Cuma tartılıyorlar ya hem takımda hem burda bildirim yapan olursa iki kere tartılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?