Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beynimize kazındı cuma tartısı :))

Su grubunun feriştahıyım ben balığım akreplerde var aramızda
Akrepler candır
Beni itiyor şu an mesela tövbe est

Gune ,74.4 le başladım. Hadi bismillah

Tabi benim en büyük sorunlarımdan biri kabızlık ve aşırı şişlik
Kahvaltımi yaptım.
Şöyle bir evi toparlayip yürüyüşe cikicam inşaAllah
Kabızlığı çözelim inşallah.
kan grubun neydi senin.
Akşam yeme işi kaçta bitiyor. Kaç öğün yiyorsun. Öğünler arası kaç saat oluyor. Hızlı mı yiyorsun ?
evet bol bol su Ödem atıcılar ya zaten bi kaç gün sürüyo
burcun mu balık? Ben akrep akrep bir karakterm:)
Sen beni delirtmek mi istiyorsun akrebim ben akrep

Balık balığım bende bi yüzgecim eksik.
Akreplerle çok iyi anlaşırım çok derin insanlar
Ama elemnt grubunun hesaplanması gerekiyor burca göre su grubuyum diyemiyoruz, o yüzden sormuştum.. su grupları çoğunlukla hisleriyle çalışıyor ve aralarında olumlu açılar var

İnşallah canım şoktayım resmen dilim tutuldu ne diyeceğimi bilmiyorum

Ama elemnt grubunun hesaplanması gerekiyor burca göre su grubuyum diyemiyoruz, o yüzden sormuştum.. su grupları çoğunlukla hisleriyle çalışıyor ve aralarında olumlu açılar var

Ne istiyosun neyle hesaplayalım balık burcu su grubu değil mi

0 rh +
En son 6bucukta bitmiş oluyor.
2 öğün yiyorum
Arada da tarçınlı türk kahvesi içiyorum.
Sabah kahvaltısi 9 10gibi oluyor genelde
Hayiiiiiirrrrr hızlı yemek hiç bana göre değil tadını cikara çıkara yiyorum

Heee bu arada bende kova Burcuyum kendimide burcumu da çok seviyorum

Gunaydin kizlar. Bende simdi tartilicam tabi 1 bardak suyu icmis bulundum. Erken kalktim diye patatesli gozleme yaptim yememek nasil olacak bakalim

Ben senden fazlayım siz böyle yaparsanız ben napayım
Şimdi böyle yorum yapmakta gerçekten haklısın ,
Ama Ben bu yaşıma kadar en yüksek 86 görmüş takımlara başlamış biriydim o yüzden bana şok etkisi yaptı.. temmyzdsn sonra 7 kilo almışım resmen nutkum durdu.
hep birlikte vereceğiz inşallah

Günaydın kızlar
73.8 ile yola başlıyorum. Hedef 67 olmak
Offff inanmıyorum resmen yetişmişsin yaa 73,5 de benden
Anka kilomu söylemek istemyrm ama söyleyeym bari sabah tartıldım 87.8 , 3 günde -700 bugün 4. Günğm
Kız sen habire benle dalga geçiyorsun ne ara aldın o kadar kiloyu ben en azından koruyorum kilomu
Balık burcu tabiki su grubunda ama elementin doğum haritasına göre bi hesaplamayla çıkıyor:) biliyorsan saatini doğum tarihini bakayım:)
Ben de baktıracağım da hep unutuyorum anneme sormayı saati

Çocuklara kahvaltı hazırlıyorum bakcam buna

Bonus ne diyor bu arkadaş
Canım senin boyun kaç da bu kiloyu dert ediyorsun?
160. Bu kilo tabiki dert degil ama hareketsiz yasantim ve kilo almaya o kadar hazir kita bekleyen bi bunyem varki onune gecemezsem(yani bi dur deyip sabitlemezsem) bi bakmisim 3 rakamli sayiya yanasmisim olur. Bundan 5 ay once 47yi gormustum ama o da iyi degil. vucudumun yapisina 50 en ideali. (2 3 kilo ne ki diyen olabilir ama o bile insanda buyuk fark yapiyo) Yani sizinle motive olup olani vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…