evet bol bol su Ödem atıcılar ya zaten bi kaç gün sürüyo
burcun mu balık? Ben akrep akrep bir karakterm:)
Günaydın canım hdi bakalım başarılar
Tamamdır hadi bakalım başarılar
Günaydın canım
Aman yarabbiii tam zamanında çağırmışım başladık inşallah yıl başına kadar en az 12 si gidecek onun. Yedik yedik yeter hala göbeğimde basenimde duruyor. yiyecekler her zaman var hedefime ulaşınca yerim diyerek motive ediyoruz kendimizi
Pandemi eve kapanmak bitirdi herkesi sağlık olsun zararın neresinden dönsek kar
Tamam canım motivasyonunu düşürecekse tartılma tabii tartılınca bildirirsin
Günaydın
Cuma takımlarında Cuma tartılıyorlar ya hem takımda hem burda bildirim yapan olursa iki kere tartılmasın.
Akrepler candırSu grubunun feriştahıyım ben balığımakreplerde var aramızda
Beni itiyor şu an mesela tövbe est
Kabızlığı çözelim inşallah.Gune ,74.4 le başladım. Hadi bismillah
Tabi benim en büyük sorunlarımdan biri kabızlık ve aşırı şişlik
Kahvaltımi yaptım.
Şöyle bir evi toparlayip yürüyüşe cikicam inşaAllah
Sen beni delirtmek mi istiyorsun akrebim ben akrepevet bol bol su Ödem atıcılar ya zaten bi kaç gün sürüyo
burcun mu balık? Ben akrep akrep bir karakterm:)
Ama elemnt grubunun hesaplanması gerekiyor burca göre su grubuyum diyemiyoruz, o yüzden sormuştum.. su grupları çoğunlukla hisleriyle çalışıyor ve aralarında olumlu açılar varBalık balığım bende bi yüzgecim eksik.
Akreplerle çok iyi anlaşırım çok derin insanlar
İnşallah canım şoktayım resmen dilim tutuldu ne diyeceğimi bilmiyorumAman yarabbiii tam zamanında çağırmışım başladık inşallah yıl başına kadar en az 12 si gidecek onun. Yedik yedik yeter hala göbeğimde basenimde duruyor. yiyecekler her zaman var hedefime ulaşınca yerim diyerek motive ediyoruz kendimizi
Pandemi eve kapanmak bitirdi herkesi sağlık olsun zararın neresinden dönsek kar
Ama elemnt grubunun hesaplanması gerekiyor burca göre su grubuyum diyemiyoruz, o yüzden sormuştum.. su grupları çoğunlukla hisleriyle çalışıyor ve aralarında olumlu açılar var
İnşallah canım şoktayım resmen dilim tutuldu ne diyeceğimi bilmiyorum
Balık burcu tabiki su grubunda ama elementin doğum haritasına göre bi hesaplamayla çıkıyor:) biliyorsan saatini doğum tarihini bakayım:)Ne istiyosun neyle hesaplayalım balık burcu su grubu değil mi
0 rh +Akrepler candır
Kabızlığı çözelim inşallah.
kan grubun neydi senin.
Akşam yeme işi kaçta bitiyor. Kaç öğün yiyorsun. Öğünler arası kaç saat oluyor. Hızlı mı yiyorsun ?
Sen beni delirtmek mi istiyorsun akrebim ben akrep
Şimdi böyle yorum yapmakta gerçekten haklısın ,Ben senden fazlayım siz böyle yaparsanız ben napayım
Offff inanmıyorum resmen yetişmişsin yaaGünaydın kızlar
73.8 ile yola başlıyorum. Hedef 67 olmak
Kız sen habire benle dalga geçiyorsun ne ara aldın o kadar kiloyu ben en azından koruyorum kilomu
Ben de baktıracağım da hep unutuyorum anneme sormayı saatiBalık burcu tabiki su grubunda ama elementin doğum haritasına göre bi hesaplamayla çıkıyor:) biliyorsan saatini doğum tarihini bakayım:)
Çocuklara kahvaltı hazırlıyorum bakcam buna0 rh +
En son 6bucukta bitmiş oluyor.
2 öğün yiyorum
Arada da tarçınlı türk kahvesi içiyorum.
Sabah kahvaltısi 9 10gibi oluyor genelde
Hayiiiiiirrrrr hızlı yemek hiç bana göre değiltadını cikara çıkara yiyorum
Heee bu arada bende kova Burcuyumkendimide burcumu da çok seviyorum
Ahahahhaha yok valla ciddiyyiimm dedim ya şımarıklığımdan aldım neyse kaldı 18 kilo buna şükğrKız sen habire benle dalga geçiyorsun ne ara aldın o kadar kiloyu ben en azından koruyorum kilomu
Evet ya ben 60a razıyım
160. Bu kilo tabiki dert degil ama hareketsiz yasantim ve kilo almaya o kadar hazir kita bekleyen bi bunyem varki onune gecemezsem(yani bi dur deyip sabitlemezsem) bi bakmisim 3 rakamli sayiya yanasmisim olur. Bundan 5 ay once 47yi gormustum ama o da iyi degil. vucudumun yapisina 50 en ideali. (2 3 kilo ne ki diyen olabilir ama o bile insanda buyuk fark yapiyo) Yani sizinle motive olup olani vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?