Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En iyisi ben kendimi iyi ifade edebilmek icin kendimi anlatayim yas 27. 3 cocugum var. 1i 8 yasinda 15 aylikta ikizlerim var. Zamanla 65i gordum 47ye dustum. Ikizlerimde 80 kusurlari gorup dogumdan sonra 65e dusmustum hatta 60 bile olmustum ama yine nerden geldiyse 5 kilo almistim daha sonra ama bi turlu kilo veremedim derken emzirme isi bitince 3 ayda 18 kilo verdim geri 47ye dusmustum. Suan verdiklerimi almamak icin caba sarfediyorum. 50 en ideali vucudumun yapisina. Almaya baslayinca haliyle ilk gobek beliriyo ve bu vucudumla inanilmaz tezat bi goruntu yapiyo. Oyle gogsu olan biri de degilim resmen odun gibi goruntu olusuyo. Bu yuzden 2 kilo bile fazla

Günaydın kızlar
Uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum sürüne sürüne kalktım ya.
Başladık mı tartıldık mı hadi bildirimleri alalım

Bugün tartılmadım canım dün 79dum. Hedefim de 65

tartıldım şu an kulaklarım uğulduyo gözüm kararıyor.
Ömrümde görmediğim bir kilo..
92.6....

Ben doğum yılıma 92 demiştim... kilom 92 çıktı resmen

92 yi bana cevap olarak yazdığını farketmedim önce kilo bildirimi yaptın sanarak bi şok yaşamıştım doğum yılın olduğunu görünce rahatlamıştım ama kilo da 92ymiş meğerse

Neyse canım biyerden başlamak lazım hadi bismillah diyelim

Günaydın kızlar
Herkes birbirini az çok tanıyor ben bir tek anka yı tanıyorum

Siz benim için ufak ufak kendinizi tanıtsanız olur mu dünkü mesajıma kimse tanışma cevabı yazmadı

Ben 168 boy.. sabah 70.5 geldim.. daha az aslında ama dün abur cubur yedim midem de baya bozuldu gece kötü geçti ...

İlk kilo 70.5 diyelim
İlk hedef 65.0 olsun
İkindi hedef 60.0 ya nasip

Bir de ankacım ilk sayfaya kilo boy tablosu yapar mısın ? Kendimize kilo boy olarak en yakın arkadaşı bulup ben takip etmek isterim bu aralar bu şekil de çok örnek beslenme spor vs .. ihtiyacım var

Yapacağım canım bildirimler bitsin yarına kadar hallederim inşallah. Kuralları da ben koyacağım sonra mızıkçılık etmeyin dünden beri herkes aklına geleni söylesin demiştim

Canım şimdi boyuna göre kilon normal. Ama fazla görünüyorsa demek ki yağ oranın fazla vücudunda kas yıkımı olmuş. Proteini çoğaltıp spora başlaman lazım. Yürüyüş olur evde leslie olur. Hareket çoğalsın yeter ki.

Selam canım.
Bende kendini 170 sanan ama tam boyunu bilmeyen 79 kiloda bir arkadaşım işte. Memurum 30 yaşımdayım 5 senelik evliyim ve 27 aylık bir cimcimem var.

Telefonda leslie yuklu bi ara yine yaptim 2 hafta kadar reglide biraktim sonra kaldi. Kalca ve karin kismimdan yaglanmaya cok musaitim. Kalca kalsinda gobek pirtlamasin istiyorum

Günaydın canım
Tamam canım bunu eklerim hadi başarılar
Keki naptın
Ben de 32,9 yaşındayım kasımda 33 olacağım
X çocuğum var (bunu kurallara ekleyeceğim. Konu sahibinin çocuk sayısıyla ilgili mesaj yazmak imada bulunmak yasaktır diye )
73,5 kilo geldim bu gün. 2009 da 61 kilo ile diyet hayatına başladım o günden beri al ver al ver 75 gördüm en fazla
Ev hanımıyım evde boş boş otururken böyle diyet torpillerinde falan takılıyorum işte

bütün içime oturanları da çıkarmış oldum

Kek mi o da ne

Canım akşamları kayısı veya kuru eriği 1 bardak suda ıslatıp sabah meyveyi yiyip suyunu içiyorsun( klasik zaten belki yapıyorsundur hatırlatayım dedim)

Haftada mutlaka 3-4 kez et yiyorsun. Etler kızartma olmayacak tabii.

her yemekte salata mutlaka yiyorsun. Haftada 2-3 kez salataya sinemakiyi toz haline getirip baharat gibi ekiyorsun. Bi çimdik kadar çok olmasın.

Bir yemeğin hazmı bitmeden diğerini yemiyorsun ki bu 3-4 saat en az iki öğün arası.

suyu yemeklerden yarım saat önce bir bardak içtin en az 1,5 saat sonra içiyorsun. Yemekle beraber ve bu saatlerde hiç bir sıvı alımı yok

siyah çayı azaltırsın, süt kesinlikle içilmeyecek.
Her gün yeşil çay, kekik çayı vb bitki çayı mutlaka tüketilecek.
15 gün sonra eğer hala kabızlık olayı çözülmezse başka yollara bakalım ama gelişmeleri bildir. Menülerini yaz mutlaka sonra toplu bi inceleme yaparız hep beraber

Canım ben 1. seviyeyi yaparken de wc problemim oldu ama kan grubuma göre beslenmedim.

Apaya mı başladın hadi bakalım

1. seviyeye uygun beslenmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…