- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Ayyyy sizleri görünce gözlerimden kalpler fışkırıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy sizleri görünce gözlerimden kalpler fışkırıyor
Hoşbulduk canım, son 2 aydır toparladım sayılır çok şükür,Ayyyy sizleri görünce gözlerimden kalpler fışkırıyorhoş geldin canım
nasılsın
![]()
Ayyyy sizleri görünce gözlerimden kalpler fışkırıyorhoş geldin canım
nasılsın
![]()
Ayyyy sizleri görünce gözlerimden kalpler fışkırıyorhoş geldin canım
nasılsın
![]()
Haydi yeme işini bitirin menüleri gönderin bakalım kim neler yemiş![]()
Neyse öncesi öncesinde kaldı pandemide hepimiz öyle olduk toparlanıyoruz artıkHoşbulduk canım, son 2 aydır toparladım sayılır çok şükür,☺ öncesinde fazlaca kilo almıştım, kardeş topik deyim bize de beklerim
, takipteyim dizi
![]()
En çok seniÖylemi anka
Afiyet olsun 2 minicik helva yerine tahin pekmez güzel olabilirBenim yeme işi çoktan bitti.
Sabah
Az peynir,.
3zeytin
1tane yumurta
Domates salatalık,
İki minick küp helva
Cay,
Ekmek yemedim.
Ara öğün
Damla sakızlı türk kahvesi.
Aksam
İki kase lahana çorbası
4kasik yoğurt.
Çay faslını da bitirdim..
Birazdan yeşil Çay içerim naneli limonlu ☺![]()
Olur inşallah canım istedikten sonra başarırızHoş buldum
1.60 boyum kilom 77.4
29 yaşında 2 çocuk annesiyim . Hedefim 65 olmak inşallahbirlikte başarırız .
O zaman artık dışarda olacağın zamanlar erkenden hazırlarsın bu saate bırakmazsın dimiBen daha yeni yemek ayarlıyorum gündüz dışardaydım pert oldum yorgunluktan
Olur tabi neden olmasın.Neyse öncesi öncesinde kaldı pandemide hepimiz öyle olduk toparlanıyoruz artıkgelirim inşallah seni de beklerim
En çok seni
Afiyet olsun 2 minicik helva yerine tahin pekmez güzel olabilir
Olur inşallah canım istedikten sonra başarırız![]()
![]()
![]()
Oo onda tospik doluymuş maşallahTosbiğini hatırlamıyorum canım 5 bebesi vardı onu hatırlıyorum![]()
Allah bağışlasın. Sen bizimle misin peki öyleyse boy kilo hedef alayımOo onda tospik doluymuş maşallahyok benim 1 tane tospiğim var
Şuan tost yiyorum uyamıyorum ki ama 38 beden halimi de özledimAllah bağışlasın. Sen bizimle misin peki öyleyse boy kilo hedef alayım![]()
Hadi yaMaalesef öyle ya. Biz de olmadık çok şükür ama kayınvalidem hastanede yatıyor. Komşularımın çoğu oldu. Akrabalarımızın çoğu oldukaybettiklerimiz de oldu.
![]()