• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar. Dün bütün gün bizim dolapla uğraştık. Çok yorulduk ya. Bazaları boşalttık. Dolapları boşalttık taşıdık ettik ama oda istediğim gibi olmadı çok çirkin oldu :mad: eşim geri taşımam dedi bütün gün uğraştım dedi :mad: artık bi hale yola koyacağım :mad: bazaların altı yerleşecek, dolaplar yerleşecek odaya şekil verilecek allahım niye böyle bi işe kalkıştım ben ya :mad:

Çocuk odası küçük. Bebeğe yatak sığmıyor :KK43: gece bi bebek ağlar onun yanına gidiyorum bi kız ağlar onun yanına geliyorum. Çok zor olmaya başladı hepsini bi odada yatırayım ben de yere bi yatak atayım dedim olmuyor 😭😭😭 kafam ağrıdı valla 😭😭

Kolay gelsin canım. Sen halledersin hepsini :KK19:

Çocuk odası küçük. Bebeğe yatak sığmıyor :KK43: gece bi bebek ağlar onun yanına gidiyorum bi kız ağlar onun yanına geliyorum. Çok zor olmaya başladı hepsini bi odada yatırayım ben de yere bi yatak atayım dedim olmuyor 😭😭😭 kafam ağrıdı valla 😭😭
İnşallah kolay bir yol bulursun canım 😍

Bıraktım valla amannn
Deprem bölgesinde vefat edenler için kelimei tevhid başlattık. Onu bitirip tekrar düşünücem. Regl olmayanlar da yasin okuyor katılmak isterseniz. 😔
Kelime i tevhide katilirim cnm.

Bıraktım valla amannn
Deprem bölgesinde vefat edenler için kelimei tevhid başlattık. Onu bitirip tekrar düşünücem. Regl olmayanlar da yasin okuyor katılmak isterseniz. 😔
Okurum inşallah

2 Kasım Pazartesi

09.00
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz fındık ve ceviz

Akşam 19.00
1 tabak kuru fasülye
Salata
Yoğurt
Az ekmek

30 dk leslie boosted
10 dk pilates
6bin adım

Topik terkedildi resmen huuu kızlar nerdesiniz sesim yankılanıyor

Eve geldim ye iç mutfağı topla vs. Sonra spor yapabilmek için tlf kıza veriyorum tabi şarjı bitiyor o ara. Öle işte :KK51:

Kızım çok fena hasta ishal olmuş bi de sabaha kadar bez değiştik:( sabah halıları yıkamaya vericem :( koltukların da silinmesi lazım. :( diğer odaları bitiremedim daha bir sürü iş çıktı :(

Kızım çok fena hasta ishal olmuş bi de sabaha kadar bez değiştik:KK43: sabah halıları yıkamaya vericem :KK43: koltukların da silinmesi lazım. :KK43: diğer odaları bitiremedim daha bir sürü iş çıktı :KK43:

Ah ya şu hastalık bi çıkmadı evden :KK43:

Kızım çok fena hasta ishal olmuş bi de sabaha kadar bez değiştik:KK43: sabah halıları yıkamaya vericem :KK43: koltukların da silinmesi lazım. :KK43: diğer odaları bitiremedim daha bir sürü iş çıktı :KK43:
Canım çok geçmiş. Ya neden oldu ki. Ah kuzum ya.

Günaydın kızlar 😍
Ben bu ara toparlanmaya çalışıyorum. Toparlanayım döneyim buralara

Ah yavrum çok geçmiş olsun 🙁

Back
X