Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar. Dün bütün gün bizim dolapla uğraştık. Çok yorulduk ya. Bazaları boşalttık. Dolapları boşalttık taşıdık ettik ama oda istediğim gibi olmadı çok çirkin oldueşim geri taşımam dedi bütün gün uğraştım dedi
artık bi hale yola koyacağım
bazaların altı yerleşecek, dolaplar yerleşecek odaya şekil verilecek allahım niye böyle bi işe kalkıştım ben ya
![]()
Çocuk odası küçük. Bebeğe yatak sığmıyorgece bi bebek ağlar onun yanına gidiyorum bi kız ağlar onun yanına geliyorum. Çok zor olmaya başladı hepsini bi odada yatırayım ben de yere bi yatak atayım dedim olmuyor
kafam ağrıdı valla
![]()
Bıraktım valla amannnKolay gelsin canım. Sen halledersin hepsini![]()
İnşallah kolay bir yol bulursun canımÇocuk odası küçük. Bebeğe yatak sığmıyorgece bi bebek ağlar onun yanına gidiyorum bi kız ağlar onun yanına geliyorum. Çok zor olmaya başladı hepsini bi odada yatırayım ben de yere bi yatak atayım dedim olmuyor
kafam ağrıdı valla
![]()
Kelime i tevhide katilirim cnm.Bıraktım valla amannn
Deprem bölgesinde vefat edenler için kelimei tevhid başlattık. Onu bitirip tekrar düşünücem. Regl olmayanlar da yasin okuyor katılmak isterseniz.![]()
Okurum inşallahBıraktım valla amannn
Deprem bölgesinde vefat edenler için kelimei tevhid başlattık. Onu bitirip tekrar düşünücem. Regl olmayanlar da yasin okuyor katılmak isterseniz.![]()
Topik terkedildi resmen huuu kızlar nerdesiniz sesim yankılanıyor
Benim toplanacak daha mutfakEve geldim ye iç mutfağı topla vs. Sonra spor yapabilmek için tlf kıza veriyorum tabi şarjı bitiyor o ara. Öle işte![]()
Kızım çok fena hasta ishal olmuş bi de sabaha kadar bez değiştiksabah halıları yıkamaya vericem
koltukların da silinmesi lazım.
diğer odaları bitiremedim daha bir sürü iş çıktı
![]()
Canım çok geçmiş. Ya neden oldu ki. Ah kuzum ya.Kızım çok fena hasta ishal olmuş bi de sabaha kadar bez değiştiksabah halıları yıkamaya vericem
![]()
Ah yavrum çok geçmiş olsunKızım çok fena hasta ishal olmuş bi de sabaha kadar bez değiştiksabah halıları yıkamaya vericem
![]()
Ah ya şu hastalık bi çıkmadı evden![]()
Canım çok geçmiş. Ya neden oldu ki. Ah kuzum ya.
Çok sağolun canlarAh yavrum çok geçmiş olsun![]()