Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar. Dün bütün gün bizim dolapla uğraştık. Çok yorulduk ya. Bazaları boşalttık. Dolapları boşalttık taşıdık ettik ama oda istediğim gibi olmadı çok çirkin oldu :mad: eşim geri taşımam dedi bütün gün uğraştım dedi :mad: artık bi hale yola koyacağım :mad: bazaların altı yerleşecek, dolaplar yerleşecek odaya şekil verilecek allahım niye böyle bi işe kalkıştım ben ya :mad:

Çocuk odası küçük. Bebeğe yatak sığmıyor :KK43: gece bi bebek ağlar onun yanına gidiyorum bi kız ağlar onun yanına geliyorum. Çok zor olmaya başladı hepsini bi odada yatırayım ben de yere bi yatak atayım dedim olmuyor 😭😭😭 kafam ağrıdı valla 😭😭

Kolay gelsin canım. Sen halledersin hepsini :KK19:

Çocuk odası küçük. Bebeğe yatak sığmıyor :KK43: gece bi bebek ağlar onun yanına gidiyorum bi kız ağlar onun yanına geliyorum. Çok zor olmaya başladı hepsini bi odada yatırayım ben de yere bi yatak atayım dedim olmuyor 😭😭😭 kafam ağrıdı valla 😭😭
İnşallah kolay bir yol bulursun canım 😍

2 Kasım Pazartesi

09.00
1 kupa filtre kahve

Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz fındık ve ceviz

Akşam 19.00
1 tabak kuru fasülye
Salata
Yoğurt
Az ekmek

30 dk leslie boosted
10 dk pilates
6bin adım

Kızım çok fena hasta ishal olmuş bi de sabaha kadar bez değiştik:KK43: sabah halıları yıkamaya vericem :KK43: koltukların da silinmesi lazım. :KK43: diğer odaları bitiremedim daha bir sürü iş çıktı :KK43:

Ah ya şu hastalık bi çıkmadı evden :KK43:

Kızım çok fena hasta ishal olmuş bi de sabaha kadar bez değiştik:KK43: sabah halıları yıkamaya vericem :KK43: koltukların da silinmesi lazım. :KK43: diğer odaları bitiremedim daha bir sürü iş çıktı :KK43:
Canım çok geçmiş. Ya neden oldu ki. Ah kuzum ya.

Günaydın kızlar 😍
Ben bu ara toparlanmaya çalışıyorum. Toparlanayım döneyim buralara

Ah yavrum çok geçmiş olsun 🙁

Back
X