Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu gün benim modum çok düşük gece hiç uyumadım eşimle de tartıştım:KK43: kimseye iyilik yaramıyor kimseye yaranamıyorsun :KK43:
İyilikten maraz doğar demiş atalarımız. Ama insanız canım ve çok şükür iyi insanlarız iyilik yapmadan duramıyoruz 🤗 dinimizde bunu emrediyor zaten 🤗
Takma kafana canım. Taş atana ekmek atmaya devam et kazanan sen olacaksın :KK19:

Günaydın günaydııiiiiiiiinnnnnn 💕.
Ben yine 69.8 çıktım,
Geçen ki 69.2 de neyin nesiydi 🤪
Cumaya ne kaldı surda 🤦🏻‍♀️

Hoşgeldinnn😍😍😍
Bu gün akşam yemeğiyle yine niyetlendim inşallah bu sefer başarırım bakalım. :-) çok ciddiyim bu sefer :-)

Teşekkür ederimmmmm. 😍😍😍
Sen de başla o zaman destek olalım bir birimize
Bugun aksam tekrar niyet edeyim bende ramazan ayı gelmeden su kt yı yapabilsem Baska bırsey ıstemıyorum😂😂

Kız Allahını seven if ne demek ya ben yeniyim bende zayıflamak istiyorum banada yardım edın
İf aralıklı oruç canım belirli saat aralıklarında aç kalıyosun mesela saatleri kendin ayarlayabiliyorsun ben sabah 10 kahvaltı akşam 6 son yemek yapıyodum bu geri kalan saatlerde hiç bişe yemiyorsun 1 pirinç tanesi bile atamazsın ağzına oruç gibi ama şekersiz çay kahve su içebilirsin sınırsız canım 16 8 var saatler int den daha da detaylı bilgi alabilirsin anlatabildim mi inşallah

İf aralıklı oruç canım belirli saat aralıklarında aç kalıyosun mesela saatleri kendin ayarlayabiliyorsun ben sabah 10 kahvaltı akşam 6 son yemek yapıyodum bu geri kalan saatlerde hiç bişe yemiyorsun 1 pirinç tanesi bile atamazsın ağzına oruç gibi ama şekersiz çay kahve su içebilirsin sınırsız canım 16 8 var saatler int den daha da detaylı bilgi alabilirsin anlatabildim mi inşallah
Peki ise yarıyor mu metabolizmayı Yavaslatmaz mı

Peki ise yarıyor mu metabolizmayı Yavaslatmaz mı
Ben akşamları atıştırmayı seven biriyim mesela bu yüzden yemedim bana çok iyi geldi tabiki diyet le birlikte baya kilo verdim şimdi biraz ara verdim ama devam edeceğim sağlık açısından da iyi detaylı bi araştır sen öyle yap yapacaksan canım

İyilikten maraz doğar demiş atalarımız. Ama insanız canım ve çok şükür iyi insanlarız iyilik yapmadan duramıyoruz 🤗 dinimizde bunu emrediyor zaten 🤗
Takma kafana canım. Taş atana ekmek atmaya devam et kazanan sen olacaksın :KK19:
Eşimden bahsediyorum ya yaranamıyorum adama bi türlü :( illa huzurumu kaçıracak bişey buluyor:(

Et canım et yapalım inşallah 💪🏻
Edıcem canım ınsallah ilk hedef 40 gunu tamamlayıp level atlamak😁
Eşimden bahsediyorum ya yaranamıyorum adama bi türlü :KK43: illa huzurumu kaçıracak bişey buluyor:KK43:
Tipik es demekki canım hepsi aynı fabrikadan cıkma gibi aynı ayardalar benimkinınde ustune yok😂

Back
X