- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Aaaa yazdın mı dur bakimYediklerimi paylaştım ya canım 2 gündür onlarımı diyosun acaba bilemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa yazdın mı dur bakimYediklerimi paylaştım ya canım 2 gündür onlarımı diyosun acaba bilemedim
Ay evet hatırladım şimdi erken yazınca hatlar karıştı benim uykusuzluktanİyi akşamlar kızlar nasılsınız bugun niyetliydim ben sahur yapmadım su içtim sadece yattım direk biraz zorlandım ama çok şükür bitti yarına sahur yaparım muhtemelen bişeler de olsa yerim yoksa halsiz kalıyorum
İftar menümü de yazayım
Fırında etli patlıcan yemeği yanında yoğurtlu karnabahar 3 tane nohutlu ekmek
Suyum muhtemelen 2.5 olur baya içtim tamamlarım
Rahat deildi malesef... Hala da bitmedi... Artik yoruldum ama bitse de dinlensem diye sabahi gözlüyorum.
Tüh yaRahat deildi malesef... Hala da bitmedi... Artik yoruldum ama bitse de dinlensem diye sabahi gözlüyorum.
Cok gecmis olsun cnm. Ben kusmaktan cok korkarim.Allah yardimcin olsun.Tüh yakolay gelsin canım.
Benim de midem çok kötü bana bulaşmadı derken bana da bulaştırdılar herhalde 2 kere istifra ettim![]()
Bölgesel spor bol yapacanBen 68 hatta 66 olduğumda bile kendimi çok şişman hissediyorum göbeğim çok kocaman ya![]()
Totoda en azından etekle falan kapatıyorsun göbekte bol giysen hamile gibisin dar giysen çıkıyor saklaması çok zor. Bel fıtığı olduğu için çok zor hareketler yapamıyorum. Sağlık olsun bakalım.Bölgesel spor bol yapacan
Mekik cek
Karbonhidrat kes ki yağlar erisin.
Armut ile elma tipin farkı işte
Bizde toto sende göbek
suukaa sen neden yazmıyorsun
Kızlarrr ben bu ara çok yoğunum. İşle ilgili bu ara çok araştırma falan yapıyorum. İngilizce çalışıyorum yökdile gireceğim. Ara ara okuyorum bi kafamı boşaltıp geleceğim inşallahBen yazacaktim bugün nerelerdesin diye benden cok yasayacaksim galiba![]()
suukaa nerelerdesin cnm gözüm seni ariyor.
Kız etek bacağı da kilolu gösteriyorTotoda en azından etekle falan kapatıyorsun göbekte bol giysen hamile gibisin dar giysen çıkıyor saklaması çok zor. Bel fıtığı olduğu için çok zor hareketler yapamıyorum. Sağlık olsun bakalım.
Kolay gelsin canımKızlarrr ben bu ara çok yoğunum. İşle ilgili bu ara çok araştırma falan yapıyorum. İngilizce çalışıyorum yökdile gireceğim. Ara ara okuyorum bi kafamı boşaltıp geleceğim inşallah
Bugün 72.2 çıktım
Beni geçtin aman allahımmmmmben 71,7 çıktım sabaha kadar istifra ettim 200 gr nerden geldi acaba![]()
Vki ler yarışsın senle benim aramda ne kadar yağ varBeni geçtin aman allahımmmmm![]()