• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isteğini yap canm yetrki yap 😁😂
Ahh ahh onuda yapamıyorum ya😁
Evet gecen hafta ben de oyle oldum canım hem regl hem nohut falan sisiriyo gercekten
bakalım ne gosterecek bu hafta bol bulgurlu gectı

buralardayım da bı mod dusuklugu var onunla cebellesıyorum

Selam kızlar hernekadar modum düşük olsada bu hafta çok sıkı yapıp hafta sonu iyi bir eksi yakalıcam inşAllah birazdan spor ,ama nedense hep bi uyku halsizlik hali bu havalar mahvetti beni ara ara 🙋🏼‍♀️Pes etmek yok 💪🏼
Genel bırsey demekki bende oyleyım
Anka Anka geldim sonunda tatlim. Ben sanirim covid oldum. Sirt agrilarim bas agrim ve bogazimda yanma var. Tahlil verdim sonuc bekliyorm yarin cikacak. Habersiz biraktigim icin kusura bakma cnm.
Geçmiş olsun canım
Selam kızlar benim biraz modum düşük. Bir kaç gün çok aktif olamayacağım ara ara gelir bakarım. Diyeti bozmak yok yılbaşına kadar 1,5 kilo verebiliriz en az dikkat edelim:36:
2021 daha iyi gecer umarım 2020 korku filmi gibiydi

Selam kızlarr. Ben detoksa başladım ne yapsamda kilo veremediğim için (pcos metomu fazla yavaşlatıyor dönem dönem). Dün 79.9 tartılıp bugün 80.6 yı görünce :kızgın: başlayayım dedim.

IMG_20201222_135132_649.webp

Ahh ahh onuda yapamıyorum ya😁
bakalım ne gosterecek bu hafta bol bulgurlu gectı

buralardayım da bı mod dusuklugu var onunla cebellesıyorum

Genel bırsey demekki bende oyleyım

Geçmiş olsun canım

2021 daha iyi gecer umarım 2020 korku filmi gibiydi
Niye modun düştü canm ? Gerçi niye soruyosam çocuklar yoruyor, eşler sürekli evde, hiç bi yere gidemiyoruz ve bu kasvetli havalarda çok etkiliyor amaaaaa yaza fit olmak istemez misin??

31.500 adım atmıştı bir arkadaş adım yarışması yaptığımızda ama 30 mil duymadım 🙄🙄
facebook ta leslie 5 mil var 1 saat 15 dakika fln onu setler şeklinde 6 defa yapinca 30 mil oluyor baya disiplinli asla bırakmaz hasta olduğu gün bile yapar hatta derki yapmynca hasta olurum bnde derim bu takıntı dedgm zmn kabul etmez spor sağlık için der ama kasların da dinlenmesi gerkyo o öyle mutlu bn onla aşık atamam 😁

facebook ta leslie 5 mil var 1 saat 15 dakika fln onu setler şeklinde 6 defa yapinca 30 mil oluyor baya disiplinli asla bırakmaz hasta olduğu gün bile yapar hatta derki yapmynca hasta olurum bnde derim bu takıntı dedgm zmn kabul etmez spor sağlık için der ama kasların da dinlenmesi gerkyo o öyle mutlu bn onla aşık atamam 😁
tek seferde yapmak imkansız ztn misal ben sabah 5mil öğlen 5 mil yapyrdm ikindi 5 akşam 5 sonra temmuz ayında sonra vücut alıştı kilo verme durunca 10 mile düşürdüm ama anca 10 milde ypma 2 3 mil ytrgünlük dd onu dinlyrm gerçi bugün tatil ettm bse ypmyrm ben 71 72 kiloyum ama sporun etkisnden okdr gorunmyrm cnm 😊

Kas yapar o kadar.
Yağı kasa dönmüştür galiba 🙄

tek seferde yapmak imkansız ztn misal ben sabah 5mil öğlen 5 mil yapyrdm ikindi 5 akşam 5 sonra temmuz ayında sonra vücut alıştı kilo verme durunca 10 mile düşürdüm ama anca 10 milde ypma 2 3 mil ytrgünlük dd onu dinlyrm gerçi bugün tatil ettm bse ypmyrm ben 71 72 kiloyum ama sporun etkisnden okdr gorunmyrm cnm 😊
anka yi dinlyrm

Selam kızlarr. Ben detoksa başladım ne yapsamda kilo veremediğim için (pcos metomu fazla yavaşlatıyor dönem dönem). Dün 79.9 tartılıp bugün 80.6 yı görünce :kızgın: başlayayım dedim.

Eki Görüntüle 2745524
Canım sana yazmıştım bir kere daha sanki ama cevap vermedin sanırım. İlk kilondan çok iyi vermişsin neler yaptın nasıl beslendin? Detoksunda güzel ama zor gibi biraz kolay gelsin bol eksiler😍

Back
X