- 17 Mart 2010
- 26.585
- 68.200
- 1.123
Senin 20 mil yanında devedetebrikler çok güzel spor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin 20 mil yanında devedetebrikler çok güzel spor![]()
Bilmiyorumki bazen oluyonld cnm öyle stres mi üşüttün mü![]()
Senin 20 mil yanında devedekulak 10 mil yaptm cnm dün oda çok sasrdnz etrafımdakiler alışmış demek ki normal karslyodu sizler baya sasrdnz bnd sasrdm
![]()
geçmiş olsn canımBilmiyorumki bazen oluyo
Ha ha20 milde bni zorlamyo 30 milde zorlandım açıkçası o brz skıldm![]()
Ahh ahh onuda yapamıyorum yaisteğini yap canm yetrki yap![]()
bakalım ne gosterecek bu hafta bol bulgurlu gectıEvet gecen hafta ben de oyle oldum canım hem regl hem nohut falan sisiriyo gercekten
buralardayım da bı mod dusuklugu var onunla cebellesıyorumGelen kalıcı olsa bi bakıp gidiyorlar dışardan göründüğü gibi değilmiş mi diyorlar ne diyorlardur bi yoklama alalım
@suukaa
@Psikolojik Deliii
@madamhd
sudem34
@fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
@black cat
@gulenyuzumsunsen
minikkkkkkk
@CKbeautyandsheer
@Saricivcivcikcik
Poni Bon
@Leylayaman16
@Eda0909090909
@emxeren
askrhpozitif
@Sadelikherseydir
A annym
Genel bırsey demekki bende oyleyımSelam kızlar hernekadar modum düşük olsada bu hafta çok sıkı yapıp hafta sonu iyi bir eksi yakalıcam inşAllah birazdan spor ,ama nedense hep bi uyku halsizlik hali bu havalar mahvetti beni ara araPes etmek yok
![]()
Geçmiş olsun canımAnka geldim sonunda tatlim. Ben sanirim covid oldum. Sirt agrilarim bas agrim ve bogazimda yanma var. Tahlil verdim sonuc bekliyorm yarin cikacak. Habersiz biraktigim icin kusura bakma cnm.
2021 daha iyi gecer umarım 2020 korku filmi gibiydiSelam kızlar benim biraz modum düşük. Bir kaç gün çok aktif olamayacağım ara ara gelir bakarım. Diyeti bozmak yok yılbaşına kadar 1,5 kilo verebiliriz en az dikkat edelim![]()
Niye modun düştü canm ? Gerçi niye soruyosam çocuklar yoruyor, eşler sürekli evde, hiç bi yere gidemiyoruz ve bu kasvetli havalarda çok etkiliyor amaaaaa yaza fit olmak istemez misin??Ahh ahh onuda yapamıyorum ya
bakalım ne gosterecek bu hafta bol bulgurlu gectı
buralardayım da bı mod dusuklugu var onunla cebellesıyorum
Genel bırsey demekki bende oyleyım
Geçmiş olsun canım
2021 daha iyi gecer umarım 2020 korku filmi gibiydi
var var takıntı yapip 30 mil yapan tanyrm ve çok fit kiskanilmicak gibi değilHa ha
Kaç km yapıyor 30 mil?
31.500 adım atmıştı bir arkadaş adım yarışması yaptığımızda ama 30 mil duymadımvar var takıntı yapip 30 mil yapan tanyrm ve çok fit kiskanilmicak gibi değil![]()
facebook ta leslie 5 mil var 1 saat 15 dakika fln onu setler şeklinde 6 defa yapinca 30 mil oluyor baya disiplinli asla bırakmaz hasta olduğu gün bile yapar hatta derki yapmynca hasta olurum bnde derim bu takıntı dedgm zmn kabul etmez spor sağlık için der ama kasların da dinlenmesi gerkyo o öyle mutlu bn onla aşık atamam31.500 adım atmıştı bir arkadaş adım yarışması yaptığımızda ama 30 mil duymadım![]()
tek seferde yapmak imkansız ztn misal ben sabah 5mil öğlen 5 mil yapyrdm ikindi 5 akşam 5 sonra temmuz ayında sonra vücut alıştı kilo verme durunca 10 mile düşürdüm ama anca 10 milde ypma 2 3 mil ytrgünlük dd onu dinlyrm gerçi bugün tatil ettm bse ypmyrm ben 71 72 kiloyum ama sporun etkisnden okdr gorunmyrm cnmfacebook ta leslie 5 mil var 1 saat 15 dakika fln onu setler şeklinde 6 defa yapinca 30 mil oluyor baya disiplinli asla bırakmaz hasta olduğu gün bile yapar hatta derki yapmynca hasta olurum bnde derim bu takıntı dedgm zmn kabul etmez spor sağlık için der ama kasların da dinlenmesi gerkyo o öyle mutlu bn onla aşık atamam![]()
Kas yapar o kadar.facebook ta leslie 5 mil var 1 saat 15 dakika fln onu setler şeklinde 6 defa yapinca 30 mil oluyor baya disiplinli asla bırakmaz hasta olduğu gün bile yapar hatta derki yapmynca hasta olurum bnde derim bu takıntı dedgm zmn kabul etmez spor sağlık için der ama kasların da dinlenmesi gerkyo o öyle mutlu bn onla aşık atamam![]()
anka yi dinlyrmtek seferde yapmak imkansız ztn misal ben sabah 5mil öğlen 5 mil yapyrdm ikindi 5 akşam 5 sonra temmuz ayında sonra vücut alıştı kilo verme durunca 10 mile düşürdüm ama anca 10 milde ypma 2 3 mil ytrgünlük dd onu dinlyrm gerçi bugün tatil ettm bse ypmyrm ben 71 72 kiloyum ama sporun etkisnden okdr gorunmyrm cnm![]()
bizim mahlde herkes diyetsyene gdyo ve herkes leslie yapyo herkes fit bnd ilaçları bırakmak için zyflmk istyrmKas yapar o kadar.
Yağı kasa dönmüştür galiba![]()
Engin kırbaç çok iyi zaman zaman yapıyorum bende gökçen arıkanda aynı şekildeLesliden sıkılan kızlar
Chloe ting denesin
Ergin kırbaç denesin
Engin kırbaç çok iyi zaman zaman yapıyorum bende gökçen arıkanda aynı şekilde
Canım sana yazmıştım bir kere daha sanki ama cevap vermedin sanırım. İlk kilondan çok iyi vermişsin neler yaptın nasıl beslendin? Detoksunda güzel ama zor gibi biraz kolay gelsin bol eksilerSelam kızlarr. Ben detoksa başladım ne yapsamda kilo veremediğim için (pcos metomu fazla yavaşlatıyor dönem dönem). Dün 79.9 tartılıp bugün 80.6 yı görüncebaşlayayım dedim.
Eki Görüntüle 2745524