aynen hareket iyidir candırBende bugün yulaf lapasıyla başladım hummalı bi temizlik yapıyorum , ardından spor yapıcam hareketsizlik insanı daha çok miskinleştiriyo nerde hareket orda bereket![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen hareket iyidir candırBende bugün yulaf lapasıyla başladım hummalı bi temizlik yapıyorum , ardından spor yapıcam hareketsizlik insanı daha çok miskinleştiriyo nerde hareket orda bereket![]()
Muğla canim
hangi şehirden katılıyorsun yarışmaya
Ya acaba bu kol alti kararmalarina falan da iyi gelir mi?Leke bioderma white objektif kullanıyorum acayip etkili bendede vardı çok azaldı inanılmaz suratı bembeyaz yapıyo bana çok iyi geldi
yaş kaç bn ekimde 25 bitti 26 ya girdim yaslaniyrm
hangi şehirden katılıyorsun yarışmaya
Muğla canim
Ya acaba bu kol alti kararmalarina falan da iyi gelir mi?![]()
O kadar güzel yazmissin ki benim de canim temizlik cekti gidiyim de evi girgirlayip viledaliyim yeni süpürmüştüm zatenBende bugün yulaf lapasıyla başladım hummalı bi temizlik yapıyorum , ardından spor yapıcam hareketsizlik insanı daha çok miskinleştiriyo nerde hareket orda bereket![]()
Kullandim onu canim ya gecmedilimon kararmaya çok etkili buarada bnm babam ve halam da muğla milas ta
anldm cnmKullandim onu canim ya gecmedi
Kız evde yaptığını kendin için kullan. Markettekilere güvenme. Çoğunda E223 yazar. sodyum sülfit mi ne öyle bi şeyin kodu. Araştır bak astım için özellikle çok zararlı. E223 diye bi araştır netten.Ben evde yaptığımla temizlik yapıyorum marketten aldığımla ağız burun yıkama yapıyorum
Onu direk alkol var diye yazmıyorlar canım. Ama hazır sirkelerde kullanılıyor. Diyanet içki olarak içilmediği için ve çok az miktarda olduğu için haram diyemeyiz diye fetva vermiş.anka bnmkinde alkol var mı
inşallah hayatta ilk önce ben demen senin faydana insanoğluna yaranamazsanTünaydın herkese;
Yazışmalarınız çok gaza getiriyor insanı. Hayatımızda her zaman düştüğümüz, moralimizin kötü olduğu zamanlar olacaktır. Kendimizi paraladığımız insanlar günü gelince bizim uğrumuza bu kadar fedakarlık ettin, kusura bakma bizim yüzümüzden dert sahibi oldun demeyecekler. Kendine dikkat etseydin, ben mi dedim sana bunu yap diye diyecekler belki. Bu insanın evladı da olabilir, akrabası da eşi de...
Bu yüzden yeni ve derin bir soluk alıp tekrar başlamaya karar verdim. Bundan sonra daha fazla ben diyeceğim. Hepimiz için her şey güzel olur işallah :)
ya şu an çok muallâk ta kaldmOnu direk alkol var diye yazmıyorlar canım. Ama hazır sirkelerde kullanılıyor. Diyanet içki olarak içilmediği için ve çok az miktarda olduğu için haram diyemeyiz diye fetva vermiş.