• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bugün yulaf lapasıyla başladım hummalı bi temizlik yapıyorum , ardından spor yapıcam hareketsizlik insanı daha çok miskinleştiriyo nerde hareket orda bereket 😀
O kadar güzel yazmissin ki benim de canim temizlik cekti gidiyim de evi girgirlayip viledaliyim yeni süpürmüştüm zaten😬

Ben evde yaptığımla temizlik yapıyorum marketten aldığımla ağız burun yıkama yapıyorum
Kız evde yaptığını kendin için kullan. Markettekilere güvenme. Çoğunda E223 yazar. sodyum sülfit mi ne öyle bi şeyin kodu. Araştır bak astım için özellikle çok zararlı. E223 diye bi araştır netten.

20201223_133805.webp

Tünaydın herkese;
Yazışmalarınız çok gaza getiriyor insanı. Hayatımızda her zaman düştüğümüz, moralimizin kötü olduğu zamanlar olacaktır. Kendimizi paraladığımız insanlar günü gelince bizim uğrumuza bu kadar fedakarlık ettin, kusura bakma bizim yüzümüzden dert sahibi oldun demeyecekler. Kendine dikkat etseydin, ben mi dedim sana bunu yap diye diyecekler belki. Bu insanın evladı da olabilir, akrabası da eşi de...
Bu yüzden yeni ve derin bir soluk alıp tekrar başlamaya karar verdim. Bundan sonra daha fazla ben diyeceğim. Hepimiz için her şey güzel olur işallah :)

Tünaydın herkese;
Yazışmalarınız çok gaza getiriyor insanı. Hayatımızda her zaman düştüğümüz, moralimizin kötü olduğu zamanlar olacaktır. Kendimizi paraladığımız insanlar günü gelince bizim uğrumuza bu kadar fedakarlık ettin, kusura bakma bizim yüzümüzden dert sahibi oldun demeyecekler. Kendine dikkat etseydin, ben mi dedim sana bunu yap diye diyecekler belki. Bu insanın evladı da olabilir, akrabası da eşi de...
Bu yüzden yeni ve derin bir soluk alıp tekrar başlamaya karar verdim. Bundan sonra daha fazla ben diyeceğim. Hepimiz için her şey güzel olur işallah :)
inşallah hayatta ilk önce ben demen senin faydana insanoğluna yaranamazsan

Onu direk alkol var diye yazmıyorlar canım. Ama hazır sirkelerde kullanılıyor. Diyanet içki olarak içilmediği için ve çok az miktarda olduğu için haram diyemeyiz diye fetva vermiş.
ya şu an çok muallâk ta kaldm

Back
X