Teşekkürler daha iyiyimBen yine örgüye düştümvalla acıktım galiba. Artık yatıcam inşallah. Seni yenmem lazım
İyi canım sen nasılsın?
Fermuar candır
İyi seni sormalı. Nasıldı doğum günü?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler daha iyiyimBen yine örgüye düştümvalla acıktım galiba. Artık yatıcam inşallah. Seni yenmem lazım
İyi canım sen nasılsın?
Fermuar candır
İyi seni sormalı. Nasıldı doğum günü?![]()
Doğum günü kutlu olsun kuzununTeşekkürler daha iyiyimBiz bize küçük bi kutlama canım anne kız bunu hakettiler çünkü
Allah bütün evlatlara sağlıklı mutlu ömürler versin inşAllah
![]()
Teşekkür ederiz canımDoğum günü kutlu olsun kuzunun![]()
Tabi canım boşver ya. İlla gidecek. Bakalım 4 gün böyle geçsin. Ben bu akşam ve yarın akşam lahana çorbası içeceğim. Bugünkünü içtim. Acayip tok tutuyor ve tadı çok güzel. Feci ödem attırıyor çarşamba kontrolüm var. Bakalım neler olacakAynen canım ıner onun sıslıgı
İlk defa tartılmadan kahvaltı yaptımkilo düşünmüyorum oummmmm
Ay ben onu unuttum tamamen biye sıstım diye dusunuyordum salı carsamba tutayım ınsallah
Rabbım feraha erdirsin canım![]()
Aminnnn çok mutlu olmuşlardır. Ne güzelTeşekkürler daha iyiyimBiz bize küçük bi kutlama canım anne kız bunu hakettiler çünkü
Allah bütün evlatlara sağlıklı mutlu ömürler versin inşAllah
![]()
Menü cok güzel canim.Saricivcivcikcik civcivim nerdesin? Bugünkü memüm şöyleydi
9.00
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Donates
10.00
kahve
12.30
yulaflı süt
18.00
1 tabak lahana çorbası
2 lt su
Spor yok
Lahana corbasını ben bir kere yapmıstım beni sısırmıstıTabi canım boşver ya. İlla gidecek. Bakalım 4 gün böyle geçsin. Ben bu akşam ve yarın akşam lahana çorbası içeceğim. Bugünkünü içtim. Acayip tok tutuyor ve tadı çok güzel. Feci ödem attırıyor çarşamba kontrolüm var. Bakalım neler olacak
Kan grubun A mıLahana corbasını ben bir kere yapmıstım beni sısırmıstıValla sana soz vermesem coktan tartıdaydjm ben cumayı zor edıcem
Evet a rh pozıtıfKan grubun A mı
Ona yasak ya lahana karnabahar falan ondan sordumEvet a rh pozıtıf
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Sabah:
2 bardak ılık sirkeli ballı su
Yumurta,peynirli tost,zeytin,domates,salam,yeşil çay
Ara öğün yapamadım dişimi çektirdim
Akşam :
Pırasa çiğnemenden yuttumve tarhana çorbası
Bide muz yedim
Su : 2 lt olur anca bugün yatana kadar spor yok .
0 pozitfe neler yasakOna yasak ya lahana karnabahar falan ondan sordum