- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Sağol canım bide 20 lik valla çok fenayımGeçmiş olsun canım
Benim de kanal tedavili dişimin dolgusu çıktı ama gitmeye korkuyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bide 20 lik valla çok fenayımGeçmiş olsun canım
Daha bu aksam Karnabahar yedımOna yasak ya lahana karnabahar falan ondan sordum
Kendine acil mesgale bul canm örgü olur dizi olur aklini oyala. Bos kalinca oluyo öyle. Psikolojik aclik cunluSon zamanlarda gündüz hiç yemesem dahi dururum ama akşam ,gece içim kazınıyo neden özellikle akşam yaaa![]()
İnşAllahKendine acil mesgale bul canm örgü olur dizi olur aklini oyala. Bos kalinca oluyo öyle. Psikolojik aclik cunlu![]()
Gunduz daha hareketli olunuyor bence ondan aksam daha sakın gecınce mideni dınliyorsunSon zamanlarda gündüz hiç yemesem dahi dururum ama akşam ,gece içim kazınıyo neden özellikle akşam yaaa![]()
Yoo bu ara gündüz akşam hep aynıGunduz daha hareketli olunuyor bence ondan aksam daha sakın gecınce mideni dınliyorsun
Canim bence gündüz sağlam beslenmedigin icin gece dayanamiyo olabilirsin.Yoo bu ara gündüz akşam hep aynı![]()
Yazdın yazdın. Bulgurdandır o.Menü cok güzel canim.
Burdayim bu sabah tartildim 100 gr eksiyim yazdim mi valla hatirlamiyorum.
Bildirimleri görmedim yazmadı kimse sanmistim![]()
Ya tartıyı unutmak efsane güzel bişey. Bak cuma çok güzel olacakLahana corbasını ben bir kere yapmıstım beni sısırmıstıValla sana soz vermesem coktan tartıdaydjm ben cumayı zor edıcem
BendeEvet a rh pozıtıf
Geçmiş olsun Anka. Bence git görün üstüne geçici koyarlar bariGeçmiş olsun canım
Ooo o da çok şişirir. Bak yarın sakın tartıya çıkayım deme.Daha bu aksam Karnabahar yedım![]()
Bu olabilirCanim bence gündüz sağlam beslenmedigin icin gece dayanamiyo olabilirsin.
İcim ıcımı yiyor amaYa tartıyı unutmak efsane güzel bişey. Bak cuma çok güzel olacak![]()
Yok cumaya kadar cıkmıcam cuma gunu supriz olacakOoo o da çok şişirir. Bak yarın sakın tartıya çıkayım deme.![]()
Allah kabul etsin canımGunaydın bugun niyetlendim lakın sahursuz oldu bakalım nasıl gececek
Allah kabul etsinGunaydın bugun niyetlendim lakın sahursuz oldu bakalım nasıl gececek