• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok vazgeçtiğim yok öylesine baktım akşam :KK70: ben bi 69 olaydım gerisi gelirdi uykuyu çözemedimki :işsiz:
Valla seni cok iyi anladim gecen uyuyamadim gece 4 e kadar mahvoldum tüm gün ruh gibiydim :KK43: inşallah minnak bol bol mışıl mışıl uyur da duzene girersiniz🤲
Ben belki akşam hafif kaçamak yapabilirim şimdi yapayım kilo bildirimimi
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 86.2
-1.5 kg💃🏻💃🏻
Hey masallah sikayetciyim bu arkadas benim vercegim kilolari da çalmış :KK12:
Cok iyi firin sutlacim:KK19::kk77:

Bonibonum ben yarin tartilcam olumsuz bisey soylemek istemiyorum en iyisi hayirlisi diyim😂 dun biraz kacamak yaptim da🤦🏼‍♀️
Ponibon=bonibon dimi yanlis anlamadim🤭😬
En son girdiğimde de kaçamak yapmıştn sende de duygusal yeme problemi mi var canm?. Poni isminde midilli at hikayesi vardı çockkn ordan canm. Ben Poni 😉

En son girdiğimde de kaçamak yapmıştn sende de duygusal yeme problemi mi var canm?. Poni isminde midilli at hikayesi vardı çockkn ordan canm. Ben Poni 😉
İste bak ismini cikilata ismi sanmamdan bile duygusal aclik oldugunu anlayabilirsin :D
Evet var bazen böyle kriz geliyo ne varsa yemek istiyorum saliveriyorum🤷🏼‍♀️
Ama neyseki 2 aydir saglikli beslenmeye basladigimdan beri azaldi hafta bir iki oluyo en fazla. Eskiden her gün öyleydim.
Neyseki bugün kaldigim yerden devam ediyorum.

Valla seni cok iyi anladim gecen uyuyamadim gece 4 e kadar mahvoldum tüm gün ruh gibiydim :KK43: inşallah minnak bol bol mışıl mışıl uyur da duzene girersiniz🤲

Hey masallah sikayetciyim bu arkadas benim vercegim kilolari da çalmış :KK12:
Cok iyi firin sutlacim:KK19::kk77:
Sağol canım benim daha yolum çookk uzun ama 😌😃

Back
X