- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Yok vazgeçtiğim yok öylesine baktım akşamÇok bişey değil 10 kilo. Ben 4 kilo önce de çok zayıf görünüyordum. Bence 66 sende baya ince olacak. Hadi vazgeçme.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok vazgeçtiğim yok öylesine baktım akşamÇok bişey değil 10 kilo. Ben 4 kilo önce de çok zayıf görünüyordum. Bence 66 sende baya ince olacak. Hadi vazgeçme.
Aynen oluruz yaza kadar inşallahBoş ver sen yeşil alanı,65 olalım yeter![]()
Geçmiş olsun canımŞükür bugün iyiyim canim 3 gündür iyi süründürdu de![]()
Aminnn inşallah canımGünaydın herkese;
Yeni yıl hepimize bol bereket, huzur, sağlık getirsin. Gerçekleşmesini istediğimiz tüm dileklerimizin, mucizelerin olduğu, istediğimiz kilolara düştüğümüz pırıl pırıl parladığımız çok güzel bir yıl diliyorum herkese :)
Valla seni cok iyi anladim gecen uyuyamadim gece 4 e kadar mahvoldum tüm gün ruh gibiydimYok vazgeçtiğim yok öylesine baktım akşamben bi 69 olaydım gerisi gelirdi uykuyu çözemedimki
![]()
Hey masallah sikayetciyim bu arkadas benim vercegim kilolari da çalmışBen belki akşam hafif kaçamak yapabilirim şimdi yapayım kilo bildirimimi
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 86.2
-1.5 kg![]()
Canim önceki kilon kaçtı?Az önce wc sonrası tartılayım dedim :)
Güncel 65.5 yeni sene çok eksilerde getirsin![]()
67 ile başladımCanim önceki kilon kaçtı?
İnşallah artik kalici olarak fit olcaz inaniyorum ben![]()
Vaaav harika, tebriklerBen belki akşam hafif kaçamak yapabilirim şimdi yapayım kilo bildirimimi
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 86.2
-1.5 kg![]()
Civcivcim sen ne yaptın durumlar ne??Canim önceki kilon kaçtı?
İnşallah artik kalici olarak fit olcaz inaniyorum ben![]()
Kaptanım senin nasıl gidiyor??Yok vazgeçtiğim yok öylesine baktım akşamben bi 69 olaydım gerisi gelirdi uykuyu çözemedimki
![]()
Bonibonum ben yarin tartilcam olumsuz bisey soylemek istemiyorum en iyisi hayirlisi diyimCivcivcim sen ne yaptın durumlar ne??
Ne güzel bir kilo keşke benim olsaaGünaydın canlarım
Kilo bildirimi yapıp kaçıyorum
Geçen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:800gr
İnşallah haftaya 5 Li rakamlara ulaşırım![]()
En son girdiğimde de kaçamak yapmıştn sende de duygusal yeme problemi mi var canm?. Poni isminde midilli at hikayesi vardı çockkn ordan canm. Ben PoniBonibonum ben yarin tartilcam olumsuz bisey soylemek istemiyorum en iyisi hayirlisi diyimdun biraz kacamak yaptim da
Ponibon=bonibon dimi yanlis anlamadim![]()
İste bak ismini cikilata ismi sanmamdan bile duygusal aclik oldugunu anlayabilirsinEn son girdiğimde de kaçamak yapmıştn sende de duygusal yeme problemi mi var canm?. Poni isminde midilli at hikayesi vardı çockkn ordan canm. Ben Poni![]()
Sağol canım benim daha yolum çookk uzun amaValla seni cok iyi anladim gecen uyuyamadim gece 4 e kadar mahvoldum tüm gün ruh gibiydiminşallah minnak bol bol mışıl mışıl uyur da duzene girersiniz
Hey masallah sikayetciyim bu arkadas benim vercegim kilolari da çalmış
Cok iyi firin sutlacim![]()
Benim de coook uzunSağol canım benim daha yolum çookk uzun ama![]()