Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydın kızlar pazartesindeki artı gıtmıs az bisey de eksiye dusmusum ama bu hafta modum dusmedı desem yalan olur sporu cogalttı yediklerime dikkat ettim sonuc bu

Eklentiler

• IMG_20210101_120231_716.webp
    IMG_20210101_120231_716.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
Ben 77 e geri dönmüşüm 🤪🤪
Yine uykusuz mu kaldın? 😔
Ben 65.3 😁 tuvalete çıkamadım,🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ daha az galiba ama bakalım. Adetim bitti şükür, artık iner iyice inşaallah 10gun ne lan
Harika 😍😍
Bende 71.6 çıktım
Geçen hafta 72.4tüm -800
Süpersin 😍
Gunaydın kızlar pazartesindeki artı gıtmıs az bisey de eksiye dusmusum ama bu hafta modum dusmedı desem yalan olur sporu cogalttı yediklerime dikkat ettim sonuc bu
Hala apayla mı devam ediyorsun canım? Anka Anka seni buraya davet ediyorum. Bu konuda yorumun ne? Ben apayı hiç bilmem.

Spordn dolayı kasın artmış olablir canım :KK66:
Insallah oyledır poni
Düşersin inşallah canım çok az kalmış bence 🥰 pes etme 💪🏻
Pest etmıcem canım o 6 yı gormem lazım
Hayır ya öyle düşünme,
Bende temmuzdan bu yana verdim aldım 🤦🏻‍♀️ sonunda 6lari gördum..
Pes etmek yok...
Bende oyle yim canım hazirandan bu yana al ver yapıyorum sureklı
Hala apayla mı devam ediyorsun canım? Anka Anka Anka Anka seni buraya davet ediyorum. Bu konuda yorumun ne? Ben apayı hiç bilmem.
Devam ediyorum canım
askrhpozitif askrhpozitif canim sakin moralini bozupta pes etme ayni durumu bende yasadim apa yaparken aniden anlamsiz bi sekilde kilom artti ,bildigin artti yani sislik v.s degildi sonra yavas yavas inmeye devam etti ve birdaha yasamadim ayni durumu ,sakin pes etme :KK66:
Cok tesekkur ederim yorumun ılac gibi geldi kurallara uyup sıslık olması sonrasında azıcık eksi gormek baya modumu dusurmustu

Back
X