fitim fitsin fit (squat)

Norwe ya o popo erimeyi haketmiyor
Bak benim de geniş kemiklerim bile geniş ben ne kadar spor yaparsam o popoyu kutu gibi yapamam
Ama gerçekten güzel seninki hiç kafana takma
Bi geniş olup yağ dolu olmasi var bi de hem geniş hem kaslı hemde seksi olmasi var öyle düşün

kuzum ne bileyim arkadan baktım da fazla iri sanki daha doğrusu birde üst bacak kısmı popoya bağlanan yer daha kücük olabilir belki
evet benimde kutu olamaz olsa olsa leğen olur

Ay kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara.. Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.
ayyyyy çok heyecanlııııı

bende senin gibiyim kız
düşün geçen arkadaşın düpününde altın takarken titredim
heralde ben evlensem kalpten giderim

Oooooo
Simdiden hayırlı olsun bitanemmm
Ne giyceksinn ne yapcaksinn
Kız ben ne giyeceğimi biliyor muyum acaba Ne yemek yapalım ona bile karar veremedik ya.. Daha dün haber verdiler zaten, çok ani oldu.
ayyyyy çok heyecanlııııı

bende senin gibiyim kız
düşün geçen arkadaşın düpününde altın takarken titredim
heralde ben evlensem kalpten giderim
Benim bide çişim gelir hemen, gelinlikle isim zor

kuzum ne bileyim arkadan baktım da fazla iri sanki daha doğrusu birde üst bacak kısmı popoya bağlanan yer daha kücük olabilir belki
evet benimde kutu olamaz olsa olsa leğen olur
Bizimki legen aynen Ahaha
Bazılarının kutu gibi ii
Mesela lunee
Mesela tikkaa
Mesela melekesss

Ay kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara.. Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.

Aayy gerçekten çok heycanli ama daha var kiz yaparsin bişeyler zaten peri gibisin ne giysen yakışır

Kizlar yaptığım sporda çok şınav plank olduğu için bileklerim biraz ağrimaya basladi incilsin istemiyorum bu spora ara vermek istemiyorum napsam ki her spordan sonra spor incilmeleri için krem sürüp sarsam mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…