- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
OoooooAy kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara..Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.
kuzum ne bileyim arkadan baktım da fazla iri sanki daha doğrusu birde üst bacak kısmı popoya bağlanan yer daha kücük olabilir belkiNorwe ya o popo erimeyi haketmiyor
Bak benim de geniş kemiklerim bile geniş ben ne kadar spor yaparsam o popoyu kutu gibi yapamam
Ama gerçekten güzel seninki hiç kafana takma
Bi geniş olup yağ dolu olmasi var bi de hem geniş hem kaslı hemde seksi olmasi var öyle düşün
ayyyyyAy kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara..Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.
Kız ben ne giyeceğimi biliyor muyum acabaOooooo
Simdiden hayırlı olsun bitanemmm
Ne giyceksinn ne yapcaksinn
Benim bide çişim gelir hemen, gelinlikle isim zorayyyyyçok heyecanlııııı
bende senin gibiyim kız
düşün geçen arkadaşın düpününde altın takarken titredim
heralde ben evlensem kalpten giderim
Bizimki legen aynen Ahahakuzum ne bileyim arkadan baktım da fazla iri sanki daha doğrusu birde üst bacak kısmı popoya bağlanan yer daha kücük olabilir belki
evet benimde kutu olamaz olsa olsa leğen olur
Allah pişman etmesin tikkammKız ben ne giyeceğimi biliyor muyum acabaNe yemek yapalım ona bile karar veremedik ya.. Daha dün haber verdiler zaten, çok ani oldu.
Benim bide çişim gelir hemen, gelinlikle isim zor
Bizimki legen aynen Ahaha
Bazılarının kutu gibi ii
Mesela lunee
Mesela tikkaa
Mesela melekesss
Çamaşır legenihahahahahaha
kız işe yarar bence biz şanslıyızÇamaşır legeni
Ahahahakız işe yarar bence biz şanslıyız
alt kısmım geniş geliyor bana su popoy kücültmek istiyorum
mümkünü yok mu lune yaistemiyorum
geniş olmasın ama çare yok kemikleri geniş
Sen deli misin kızım, tüm kk sendeki popodan istiyor.alt kısmım geniş geliyor bana su popoy kücültmek istiyorum
mümkünü yok mu lune yaistemiyorum
geniş olmasın ama çare yok kemikleri geniş
Ay kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara..Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.
Kuzum öyle çok süslü olmayacağım ya, zaten yemeğe geliyorlar daha.. Oy kuzum benim teşekkür ederim.Aayy gerçekten çok heycanliama daha var kiz yaparsin bişeyler zaten peri gibisin ne giysen yakışır
Valla bizim gordugumuz toto gayet mikemmel:))yandan önden iyi
arkadan geniş kuzu
Oooooo hayirli olsun tikkammmm ay cok heyecanli yaaaa:))Ay kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara..Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.
Sağol canım, cidden çok heyecanlıOooooo hayirli olsun tikkammmm ay cok heyecanli yaaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?