- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aaa hayırlı olsun bu harika bir haber. Ne giyeceksin?Ay kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara..Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.
kız işe yarar bence biz şanslıyız
Ay şekilsiz kalça görmesek tamam diyeceğiz.Ahahaha
Mesela ne gibi;D
Canım öncelikle çok yüklenme sinir sıkışması yapabilir.Kizlar yaptığım sporda çok şınav plank olduğu için bileklerim biraz ağrimaya basladi incilsin istemiyorum bu spora ara vermek istemiyorum napsam ki her spordan sonra spor incilmeleri için krem sürüp sarsam mi bilemedim
Ahhhaaa kombi at bize fikir beyan ederiz sana. Renkli giyin mint falan çok yakışıyor sana.Sağol canım, cidden çok heyecanlı
Günaydıııın güzelimm, ayacıkların ne durumda?Günaydın kizlarr
Düğün evine doğru yol aliyorumm:)
Ayyy kızlar yaa hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanımışım sizleri.
Hep destek oldunuz bana zor zamanlarımda. Sağ olun.
Canım öncelikle çok yüklenme sinir sıkışması yapabilir.
Krem sürüp sarmak iyi fikir ama başta çok yüklenmemek daha iyi fikir.
Ahhhaaa kombi at bize fikir beyan ederiz sana. Renkli giyin mint falan çok yakışıyor sana.
Günaydıııın güzelimm, ayacıkların ne durumda?
Aaa hayırlı olsun bu harika bir haber. Ne giyeceksin?
Hiç bilmiyorum ne giyeceğimi ki.. Günlük takılabilirim biraz, rahat olmam lazım sürekli mutfakta olacağım. Şıklık olayını söze saklıyorumCanım öncelikle çok yüklenme sinir sıkışması yapabilir.
Krem sürüp sarmak iyi fikir ama başta çok yüklenmemek daha iyi fikir.
Ahhhaaa kombi at bize fikir beyan ederiz sana. Renkli giyin mint falan çok yakışıyor sana.
Günaydıııın güzelimm, ayacıkların ne durumda?
Ben de çok seviyorum hepinizi, iyi ki varsınızAyyy kızlar yaa hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanımışım sizleri.
lunem bırakma bennıı .. kpss bıter bıtmezz hergun burdayımm .. amaa ekmegı bıraktımm mesela ekmeksız yemek yemege basladımm .. meyveye de tabiAmin canım. Ramazan'da alıyor musunuz veriyor musunuz?
Karnınızı ilk etapta suyla çok doldurmayın, çorba yerine de kalorili yemekleri tercih edin canım. Bekliyorum kardeş kardeş bildirimlerinizi.
Selam Dionee nerelerdesin. Ya herkes banlıydı bir ara kurudu buralar. Düzgün bildirim yap peşindeyim ona göre. İnce belli olanak kadar bırakmam.
Muhteşem!
Bol bol sevcem kiInanamiyoruuuummmyaaaa bu ne kadar sevimliii bişey yaaaaaaaa benim yerimede seeevv bende istiyorum amaa yaaa
bizde seni çok seviyoruzzz Lune asıl sen sağol bize böyle güzel bir topik açtın birbirimizle tanışmamıza vesile oldunnnAyyy kızlar yaa hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanımışım sizleri.
yaaaaaaaaaaaaaa çok tattlııııııııııı bu yerim ben yaaaaaaaaaa
Allah'ıııım bu neee? İnanamıyorum yaa olamaz böyle tatlılık adı ne?
Bol bol sevcem ki
Bildirim zamanı fistiklar
♥insanity max 30 tabata power (30 dk + 2 dk soğuma:) )
♥ 300 thing master(yarisi minik mink paslar halinde )
bildirim :
Isınma
Legs workout (10 dakika)
200 bodyweight squats (14 dakika)
Miley cyrus workout (17 dakika)
bide şu videoyu yaptımmmm:
Soğuma
bildirim :
Isınma
Legs workout (10 dakika)
200 bodyweight squats (14 dakika)
Miley cyrus workout (17 dakika)
bide şu videoyu yaptımmmm:
Soğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?