fitim fitsin fit (squat)

Kuzum napıyon? Okudum da canın sıkılıyormuş galiba, ah ah bilmem mi.. Bir uğraş bulsan da bir yere kadar oyalıyor ancak.. Çok zor.. Rabbim kolaylık versin inşallah sana..
sağol tikka ya hastalıklarımda beni bunalttı aslında yoksa yine idare ediyorumda iyileşsem başka bişey istemiyorum şimdilik çok teşekkür ederim canım

alt kısmım geniş geliyor bana su popoy kücültmek istiyorum
mümkünü yok mu lune ya istemiyorum
geniş olmasın ama çare yok kemikleri geniş

Ay kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara.. Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.
ay çok heyecanlı ya allah hayırlı uğurlu etsin şimdiden ya

Kız ben ne giyeceğimi biliyor muyum acaba Ne yemek yapalım ona bile karar veremedik ya.. Daha dün haber verdiler zaten, çok ani oldu.

Benim bide çişim gelir hemen, gelinlikle isim zor
benim arkadaşımda sürekli tuvalete gider nişanından önce diyordu ben napıcam sürekli tuvalete gitmem gerekecek diye nişanda tuvaleti falan gelmedi heyecandan bakalım gelinliktede gelmezse süper olur

kuzum mmmm teşekkür ederim sizlerde olmasanız

bildirimimi vereyim
15 dk 1.5 km koşu
15 dk eliptik
160 ip atlama
20 x3 alt karın pilates topu ile
25 x3 butterfly gögüs çalışması
15 x3 omuz aleti
15 x 3 iç bacak
15x3 dış bacak
50 squat
100 twist

böylece spor mevsimim kapandı diye düşünüyorum ramazan geliyor malum bakalım belki evde bişiler yaparım
bu arada tahlil sonuçlarımı doktora gösterdim d vitamini verdi 4 tane şişe
birkerede içcen bir tüpü ekmeğe döküp dedi
ama bu tiksinç seyi öle içemicem meyve suyuna kattım
devit 3 içen varmı kuzular

Lune spor yaparken 3 gunde 1 mi dinlenme gunu yapmaliyiz yoksa hafta da 1 mi ya cok cahil kaldim su an ben mesela butun hafta yapiyosam bir pazar yapmiyorum yani 6 gunde 1 oluyor

Sanirim benim beynim yandi ders calismaktan kafama acayip acayip sorular geliyor

Sağol canım, bir an önce gelsin geçsin o gün çok stres oluyorum

tikka kedin mi var artık seninde çok tatlı ya yerim onu adı da çok güzelmiş hep seninle olsun inşallah kedicik mia Tikkabilla
Evet kuzum şimdi evi keşfediyor, Çok akıllı uslu ya..

oyyy bunu nerden buldunuz yerimmmmmmmmmm
Kuzum her ne kadar desteklemesem de ücretli sahiplendim, kimse ücretsiz vermiyor bunu.. Sözleşme imzaladım her türlü aşısı ve bakımını yapacağıma dair, geri bildirim vereceğim belirli aralıklarla.. Gayet ilgili bir yer, sahiplendirdiği canları takip ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…