- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Mia olacak adı inşallah :)Allah'ıııım bu neee? İnanamıyorum yaa olamaz böyle tatlılık adı ne?
Tamam atarım tabi ki de ama akşama kavuşacağız :)Senlen beraber fotosunu isteruk yoksam inanmak senin olduguna
Sahiplendin mi canım? O kadın kim kedicikle oynayan?Mia olacak adı inşallah :)
Tamam atarım tabi ki de ama akşama kavuşacağız :)
Evet canım sahiplendim, o görüştüğüm kızın eliSahiplendin mi canım? O kadın kim kedicikle oynayan?
Güle güle besle canım, ömür boyu seninle olsun umarım.Evet canım sahiplendim, o görüştüğüm kızın eliFotoğraf istedim de elini de çekmiş.
Teşekkür ederim canım, inşallah dediğin gibi olur :)Güle güle besle canım, ömür boyu seninle olsun umarım.
sağol tikka ya hastalıklarımda beni bunalttı aslında yoksa yine idare ediyorumda iyileşsem başka bişey istemiyorum şimdilikKuzum napıyon? Okudum da canın sıkılıyormuş galiba, ah ah bilmem mi.. Bir uğraş bulsan da bir yere kadar oyalıyor ancak.. Çok zor.. Rabbim kolaylık versin inşallah sana..
alt kısmım geniş geliyor bana su popoy kücültmek istiyorum
mümkünü yok mu lune yaistemiyorum
geniş olmasın ama çare yok kemikleri geniş
ay çok heyecanlı ya allah hayırlı uğurlu etsin şimdiden yaAy kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara..Heyecandan ölürüm herhalde o gün, şimdiden stres yaptim.
Kız ben ne giyeceğimi biliyor muyum acabaNe yemek yapalım ona bile karar veremedik ya.. Daha dün haber verdiler zaten, çok ani oldu.
Benim bide çişim gelir hemen, gelinlikle isim zor
oyy kuzum totomu kaldırmayınValla bizim gordugumuz toto gayet mikemmel:))
oyyy bunu nerden buldunuz yerimmmmmmmmmmBol bol sevcem ki
Sağol canım, bir an önce gelsin geçsin o gün çok stres oluyorumsağol tikka ya hastalıklarımda beni bunalttı aslında yoksa yine idare ediyorumda iyileşsem başka bişey istemiyorum şimdilikçok teşekkür ederim canım
ay çok heyecanlı ya allah hayırlı uğurlu etsin şimdiden ya
benim arkadaşımda sürekli tuvalete gider nişanından önce diyordu ben napıcam sürekli tuvalete gitmem gerekecek diye nişanda tuvaleti falan gelmedi heyecandan bakalım gelinliktede gelmezse süper olur
Evet kuzum şimdi evi keşfediyor, Çok akıllı uslu ya..tikka kedin mi var artık seninde çok tatlı ya yerim onu adı da çok güzelmiş hep seninle olsun inşallah kedicik miaTikkabilla
Kuzum her ne kadar desteklemesem de ücretli sahiplendim, kimse ücretsiz vermiyor bunu.. Sözleşme imzaladım her türlü aşısı ve bakımını yapacağıma dair, geri bildirim vereceğim belirli aralıklarla.. Gayet ilgili bir yer, sahiplendirdiği canları takip ediyor.oyyy bunu nerden buldunuz yerimmmmmmmmmm
Ya ben sana ne özel mesaj atabiliyorum ne de duvarına yazabiliyorum kuzum :/oyyy bunu nerden buldunuz yerimmmmmmmmmm
niye ki ben anlamadım seni izliyorum zaten bi daha deneseneYa ben sana ne özel mesaj atabiliyorum ne de duvarına yazabiliyorum kuzum :/
Gel dedin geldimmm:)İyi geceler kizlarr:)
Lune askimm iyiki açmışsin bu topiği çok güzel bi arkadasligimiz oldu çok şey de paylaştık yillaaar yıllar devam eder inşallah hepimizin arkadasligii:))
Bitanem mmGel dedin geldimmm:)
So dinlerim ki beeen:) sagol bitanem cok destek oldun bana bu donemde.. Kizlari cok ozledimmm dayanamadim artik:)Bitanem mm
Hosgeldinnn :)) aferin sana arkadaşının sözünü dinliyosunn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?