İçecekle etkileşime girmesin kuzum? Burnunu tıkayıp diksen?kuzum mmmm teşekkür ederim sizlerde olmasanız
bildirimimi vereyim
15 dk 1.5 km koşu
15 dk eliptik
160 ip atlama
20 x3 alt karın pilates topu ile
25 x3 butterfly gögüs çalışması
15 x3 omuz aleti
15 x 3 iç bacak
15x3 dış bacak
50 squat
100 twist
böylece spor mevsimim kapandı diye düşünüyorum ramazan geliyor malum bakalım belki evde bişiler yaparım
bu arada tahlil sonuçlarımı doktora gösterdim d vitamini verdi 4 tane şişe
birkerede içcen bir tüpü ekmeğe döküp dedi
ama bu tiksinç seyi öle içemicem meyve suyuna kattım
devit 3 içen varmı kuzular
Üç günde bir yapıyorum arayı ben kuzum, öbür türlü kaslar hiç dinlenmez ki.Lune spor yaparken 3 gunde 1 mi dinlenme gunu yapmaliyiz yoksa hafta da 1 mi yacok cahil kaldim su an ben mesela butun hafta yapiyosam bir pazar yapmiyorum yani 6 gunde 1 oluyor
Sanirim benim beynim yandi ders calismaktan kafama acayip acayip sorular geliyor
Nerelerdesin sen tatli prenses?So dinlerim ki beeen:) sagol bitanem cok destek oldun bana bu donemde.. Kizlari cok ozledimmm dayanamadim artik:)
Tamm Lunecim o zaman bende oyle yapiyim ama bugun yaparim yine 4. Gun yarin yapmam cunku yarin sinavim varrrrrİçecekle etkileşime girmesin kuzum? Burnunu tıkayıp diksen?
Üç günde bir yapıyorum arayı ben kuzum, öbür türlü kaslar hiç dinlenmez ki.
Gunaydin tatlim bende tutamicam ya ilac kullaniyorum cok uzuluyorum yaGünaydın kizlar bugün dinlenme günüm regl olmuşumheemde bileklerim ağriyo ramazanin ilk orucunu tutabilseydim keşke çok severim ilk günleri :)
Gunaydin tatlim bende tutamicam ya ilac kullaniyorum cok uzuluyorum ya
Takip etmeye calistim sizi ama aktif olamadm lunem hic unuturmuyum ask olsun ozledigim icin geldim:) sporu bilmiyorum lunecim oruc tutcaktm ama regl agrim var gibi bakicam duruma gore:)Nerelerdesin sen tatli prenses?
Unuttun artık bizi. Spora da dönüyor musun?
Gunaydinnnn kizlarrrrr
Prensesss hosgeldinnnn
Takip etmeye calistim sizi ama aktif olamadm lunem hic unuturmuyum ask olsun ozledigim icin geldim:) sporu bilmiyorum lunecim oruc tutcaktm ama regl agrim var gibi bakicam duruma gore:)
Melegmm hosbuldumm nasilsin
Iyiyim adasim sen nasilsin? Ozlendigimi hissettimm bende sizi ozledim hemen geldimm:) ikimizde kacircaz ramazanin ilk gunlerini cok uzuldumNasılsın adaşim özledikk senii
Iyiyim adasim sen nasilsin? Ozlendigimi hissettimm bende sizi ozledim hemen geldimm:) ikimizde kacircaz ramazanin ilk gunlerini cok uzuldum
Belki yarini yakalarim.bi ihtimal ama sanmiyorum agrim var cnku gunume 2 gun var aslnda ama benim hep 2 3 gun oynar zaten gecikir yada erken gelir. Bakicaz artik. Sende ne var ne yok kuzum ebbus napiyo?Iyi yaptim kuzum hosgeldinbende çok üzüldüm hep ilk günleri çok başkadir benim için neyse nasp değilmiş selinim biz 1 hafta sonra başlicaz ramazana
Belki yarini yakalarim.bi ihtimal ama sanmiyorum agrim var cnku gunume 2 gun var aslnda ama benim hep 2 3 gun oynar zaten gecikir yada erken gelir. Bakicaz artik. Sende ne var ne yok kuzum ebbus napiyo?
Aynen kuzum ya nasipOlsun kuzum sağlık sonuctabende ilk hafta tutup ortasinda regl olsaydim iyiydi ama nasip
Iyiyim tatlim asil sen nasilsinnTakip etmeye calistim sizi ama aktif olamadm lunem hic unuturmuyum ask olsun ozledigim icin geldim:) sporu bilmiyorum lunecim oruc tutcaktm ama regl agrim var gibi bakicam duruma gore:)
Melegmm hosbuldumm nasilsin
Gecmis olsun bebegim gecince baslarsin yine.. Aman dilini isir masallah diyim bendeBende bayadr hep 19 unda oluyodum 3 aydir 1 gün önce oluyorum 19 18 bu ayda 17iyyim bende balim spora devam ebbus da bu aralar massallah deyim pek akilli hiç üzmüyo beni ablasi büyüdü artik 2 buçuğunu geçti simdi çizgi film izlio bende etrafi düzenliyorum insanity max30 yapıyorum bu aralar yine bileğimi incilltim çok ağriyo geçsin devam edicem
Aynen kuzum ya nasip
Iyiyim tatlim asil sen nasilsinn
her zaman yanındayım bitanemmSo dinlerim ki beeen:) sagol bitanem cok destek oldun bana bu donemde.. Kizlari cok ozledimmm dayanamadim artik:)
Sorma btanem ya hastanelerde kurtulamadim ben bir turlu bakteri vardida idrar yollarimda sicriyormus ilac falan kullandim ama kadin doguma gnderdler bu seferdeGecmis olsun bebegim gecince baslarsin yine.. Aman dilini isir masallah diyim bende
Iyiyim bende bitanem iyi diyip iyi oluyorumsanada gecmis olsun noldu niye hastanelerdesin bakim yine?
Tamam kuzum hastalık bu sonuçta o yüzden istediğin gibi yap. Bizim de yarın toplantı var sonraki gün yapacağım. Ramazanda da yapmaya çalışacağım o squat ağrılarını sıfırdan çekmek istemiyorum.Sorma btanem ya hastanelerde kurtulamadim ben bir turlu bakteri vardida idrar yollarimda sicriyormus ilac falan kullandim ama kadin doguma gnderdler bu seferde
Sen niye yoktun buralarda canim iyi diyelim demisin ama onemli bisey yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?