fitim fitsin fit (squat)

İçecekle etkileşime girmesin kuzum? Burnunu tıkayıp diksen?
Üç günde bir yapıyorum arayı ben kuzum, öbür türlü kaslar hiç dinlenmez ki.

Günaydın kizlar bugün dinlenme günüm regl olmuşum heemde bileklerim ağriyo ramazanin ilk orucunu tutabilseydim keşke çok severim ilk günleri :)

İçecekle etkileşime girmesin kuzum? Burnunu tıkayıp diksen?

Üç günde bir yapıyorum arayı ben kuzum, öbür türlü kaslar hiç dinlenmez ki.
Tamm Lunecim o zaman bende oyle yapiyim ama bugun yaparim yine 4. Gun yarin yapmam cunku yarin sinavim varrrrr

Nerelerdesin sen tatli prenses?
Unuttun artık bizi. Spora da dönüyor musun?
Takip etmeye calistim sizi ama aktif olamadm lunem hic unuturmuyum ask olsun ozledigim icin geldim:) sporu bilmiyorum lunecim oruc tutcaktm ama regl agrim var gibi bakicam duruma gore:)
Gunaydinnnn kizlarrrrr

Prensesss hosgeldinnnn

Melegmm hosbuldumm nasilsin

Takip etmeye calistim sizi ama aktif olamadm lunem hic unuturmuyum ask olsun ozledigim icin geldim:) sporu bilmiyorum lunecim oruc tutcaktm ama regl agrim var gibi bakicam duruma gore:)

Nasılsın adaşim özledikk senii

Iyiyim adasim sen nasilsin? Ozlendigimi hissettimm bende sizi ozledim hemen geldimm:) ikimizde kacircaz ramazanin ilk gunlerini cok uzuldum

Iyi yaptim kuzum hosgeldin bende çok üzüldüm hep ilk günleri çok başkadir benim için neyse nasp değilmiş selinim biz 1 hafta sonra başlicaz ramazana

Iyi yaptim kuzum hosgeldin bende çok üzüldüm hep ilk günleri çok başkadir benim için neyse nasp değilmiş selinim biz 1 hafta sonra başlicaz ramazana
Belki yarini yakalarim.bi ihtimal ama sanmiyorum agrim var cnku gunume 2 gun var aslnda ama benim hep 2 3 gun oynar zaten gecikir yada erken gelir. Bakicaz artik. Sende ne var ne yok kuzum ebbus napiyo?

Belki yarini yakalarim.bi ihtimal ama sanmiyorum agrim var cnku gunume 2 gun var aslnda ama benim hep 2 3 gun oynar zaten gecikir yada erken gelir. Bakicaz artik. Sende ne var ne yok kuzum ebbus napiyo?

Bende bayadr hep 19 unda oluyodum 3 aydir 1 gün önce oluyorum 19 18 bu ayda 17 iyyim bende balim spora devam ebbus da bu aralar massallah deyim pek akilli hiç üzmüyo beni ablasi büyüdü artik 2 buçuğunu geçti simdi çizgi film izlio bende etrafi düzenliyorum insanity max30 yapıyorum bu aralar yine bileğimi incilltim çok ağriyo geçsin devam edicem

Olsun kuzum sağlık sonucta bende ilk hafta tutup ortasinda regl olsaydim iyiydi ama nasip
Aynen kuzum ya nasip

Iyiyim tatlim asil sen nasilsinn

, Lune bugun spor yapiyim yarin dinleniyim dedim ya ben 2 gun yapiym o dinlenmeyi bugun ve yarin. Doktordan yeni geldim 3 litre suyu icirdiler bana bide ustune kan aldilar oluyorum tam 4 saattir hastanedeyim basim donuyo artik ya

Gecmis olsun bebegim gecince baslarsin yine.. Aman dilini isir masallah diyim bende
Aynen kuzum ya nasip

Iyiyim tatlim asil sen nasilsinn

Iyiyim bende bitanem iyi diyip iyi oluyorum sanada gecmis olsun noldu niye hastanelerdesin bakim yine?

Gecmis olsun bebegim gecince baslarsin yine.. Aman dilini isir masallah diyim bende

Iyiyim bende bitanem iyi diyip iyi oluyorum sanada gecmis olsun noldu niye hastanelerdesin bakim yine?
Sorma btanem ya hastanelerde kurtulamadim ben bir turlu bakteri vardida idrar yollarimda sicriyormus ilac falan kullandim ama kadin doguma gnderdler bu seferde

Sen niye yoktun buralarda canim iyi diyelim demisin ama onemli bisey yoktur insallah

Bende tutamayacğum ilk günler, bayramda da regl olurum büyük ihtimalle. Genelde böyle denk geliyor benim yaa.

Sorma btanem ya hastanelerde kurtulamadim ben bir turlu bakteri vardida idrar yollarimda sicriyormus ilac falan kullandim ama kadin doguma gnderdler bu seferde

Sen niye yoktun buralarda canim iyi diyelim demisin ama onemli bisey yoktur insallah
Tamam kuzum hastalık bu sonuçta o yüzden istediğin gibi yap. Bizim de yarın toplantı var sonraki gün yapacağım. Ramazanda da yapmaya çalışacağım o squat ağrılarını sıfırdan çekmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…