regl mi oldun tatlım yoksa hasta mıGunaydin kizlar dun aksam hasta oldum spor yapamadim ...
Regli canım daha bi hafta vardi ama karnim agriyo diye agri kesici yerine tarlusal kullandim oda erken geldi :)regl mi oldun tatlım yoksa hasta mı
hasta olduk diyince karışıyo
aa kullanmasaydın keşke ya çok zararlı onlarRegli canım daha bi hafta vardi ama karnim agriyo diye agri kesici yerine tarlusal kullandim oda erken geldi :)
sonucunu hemen söyliyimMerhabalar tecrübeli squatçılara bir sorum varBen de squata başlamayı düşünüyorum ama bazı kişiler basenimi daha da kalınlaştırdı falan diyo siz böyle birşey yaşadınız mı ? Yani sonucu ne oldu sizin için ?
Ayy ben de yapayım o zaman ama ben 16 yaşındayım bir sorun olmaz dimiisonucunu hemen söyliyim
yağlı sarkık selülitli basen bacak popo gitti
kaslı düz pürüzsüz bi bacak popo geldi
5 ayı geçti sanırım oldu baya canımAyy ben de yapayım o zaman ama ben 16 yaşındayım bir sorun olmaz dimiiBenim de hafiften selülütlerim var ve basenlerim genişte sen ne kadar zaman yaptın acaba ?
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için5 ayı geçti sanırım oldu baya canım
benden daha düzenli yapanlar var ve gercekten şu ınternette gordugun squat kalçaları gibi olanlar da var içimzde
yaşın gayet uygun yapabılırsın :)
ilk sayfaya bı goz at ıstersen
ilk başta ağrıların olur ama sakın bırakmaaÇok teşekkür ederim ilgilendiğin içinBen ilk 30 günlük programı yapıcam sonra artırırım
Tabikii katılırım bugünden başlıyorum zaten her akşam yazarım ..ilk başta ağrıların olur ama sakın bırakmaa
en fazla 4 5 gün sürer
ağrılarının ustune git
istersen bize katıl düzenli bildirim ver insan kendısını daha sorumlu hıssedıyo boyle olunca :)
tamamdır :)Tabikii katılırım bugünden başlıyorum zaten her akşam yazarım ..
Yok 7.takımdayım zaten diyete devamtamamdır :)
tabı spor yapıcaksan beslenme düzenini değiştirmek zorundasın
aksı takdırde yaptğın spor sana sadece kas ağrısı olur tatlım
aa 7 mii :)Yok 7.takımdayım zaten diyete devamOna alternatif olarak spor yapıyorum şuan
Ay inşallah bir gün ben de mezun olurumaa 7 mii :)
ben de ordan mezunum
gözün kulağın aeben abla da dady dream da aynura da olsun
çok güzel motıve ederler
kaç kilosun canım boy kaçAy inşallah bir gün ben de mezun olurumEvet öyleler hepsi çok motive edici ve samimiler
Şuan 62 yim boyumu tam bilmiyorum ama 1.68-1.70 civarıyım ..kaç kilosun canım boy kaç
iyi kilon da normal alsında ama vermek istiyomussun daha iyi olur tabı verirsenn :)Şuan 62 yim boyumu tam bilmiyorum ama 1.68-1.70 civarıyım ..
Vu çok güzel kilo boy orantın benziyodur bence deiyi kilon da normal alsında ama vermek istiyomussun daha iyi olur tabı verirsenn :)
benım de 170 boyum 59-60 gidip geliyorum vucutlarımız benzıyodur buyuk ıhtımalle:)
Evet biliyorum ama dayanilmaz bi agri oluyor mecburen kullaniyorum ,dedigin gibi yapicam tam bi hevesle baslamistim ki spora ara vermek zorunda kaldim umarim ise yarar ve kurtulurum bu gobekten:)aa kullanmasaydın keşke ya çok zararlı onlarben de cok zorda kalırsam ağrı kesici atıyorum
neyse ağrın geçerse reglinin 3. gününde falan yapabilirsin spor ağır olmaksızın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?