fitim fitsin fit (squat)

Regli canım daha bi hafta vardi ama karnim agriyo diye agri kesici yerine tarlusal kullandim oda erken geldi :)
aa kullanmasaydın keşke ya çok zararlı onlar ben de cok zorda kalırsam ağrı kesici atıyorum
neyse ağrın geçerse reglinin 3. gününde falan yapabilirsin spor ağır olmaksızın :)

Merhabalar tecrübeli squatçılara bir sorum var Ben de squata başlamayı düşünüyorum ama bazı kişiler basenimi daha da kalınlaştırdı falan diyo siz böyle birşey yaşadınız mı ? Yani sonucu ne oldu sizin için ?

sonucunu hemen söyliyim
yağlı sarkık selülitli basen bacak popo gitti
kaslı düz pürüzsüz bi bacak popo geldi

sonucunu hemen söyliyim
yağlı sarkık selülitli basen bacak popo gitti
kaslı düz pürüzsüz bi bacak popo geldi
Ayy ben de yapayım o zaman ama ben 16 yaşındayım bir sorun olmaz dimii Benim de hafiften selülütlerim var ve basenlerim genişte sen ne kadar zaman yaptın acaba ?

Ayy ben de yapayım o zaman ama ben 16 yaşındayım bir sorun olmaz dimii Benim de hafiften selülütlerim var ve basenlerim genişte sen ne kadar zaman yaptın acaba ?
5 ayı geçti sanırım oldu baya canım
benden daha düzenli yapanlar var ve gercekten şu ınternette gordugun squat kalçaları gibi olanlar da var içimzde
yaşın gayet uygun yapabılırsın :)
ilk sayfaya bı goz at ıstersen

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için Ben ilk 30 günlük programı yapıcam sonra artırırım

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için Ben ilk 30 günlük programı yapıcam sonra artırırım
ilk başta ağrıların olur ama sakın bırakmaa
en fazla 4 5 gün sürer
ağrılarının ustune git
istersen bize katıl düzenli bildirim ver insan kendısını daha sorumlu hıssedıyo boyle olunca :)

ilk başta ağrıların olur ama sakın bırakmaa
en fazla 4 5 gün sürer
ağrılarının ustune git
istersen bize katıl düzenli bildirim ver insan kendısını daha sorumlu hıssedıyo boyle olunca :)
Tabikii katılırım bugünden başlıyorum zaten her akşam yazarım ..

iyi kilon da normal alsında ama vermek istiyomussun daha iyi olur tabı verirsenn :)
benım de 170 boyum 59-60 gidip geliyorum vucutlarımız benzıyodur buyuk ıhtımalle:)
Vu çok güzel kilo boy orantın benziyodur bence de Ben ilk 68 dim şimdi yavaş yavaş iniyorum haftadır 7.takımdayım hedefim 53-54 ama hayırlısı artık

aa kullanmasaydın keşke ya çok zararlı onlar ben de cok zorda kalırsam ağrı kesici atıyorum
neyse ağrın geçerse reglinin 3. gününde falan yapabilirsin spor ağır olmaksızın :)
Evet biliyorum ama dayanilmaz bi agri oluyor mecburen kullaniyorum ,dedigin gibi yapicam tam bi hevesle baslamistim ki spora ara vermek zorunda kaldim umarim ise yarar ve kurtulurum bu gobekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…