O zaman napicaksin regl agrin gecti mi spora asilcaksin yok bugun oram agriyo buram agryo bugund2 yapmiyim demek yokEvet biliyorum ama dayanilmaz bi agri oluyor mecburen kullaniyorum ,dedigin gibi yapicam tam bi hevesle baslamistim ki spora ara vermek zorunda kaldim umarim ise yarar ve kurtulurum bu gobekten:)
Basimda sen gibi biri varken nasil yilabilirim kii :)O zaman napicaksin regl agrin gecti mi spora asilcaksin yok bugun oram agriyo buram agryo bugund2 yapmiyim demek yok
EvettttBasimda sen gibi biri varken nasil yilabilirim kii :)
Yaparsın yaparsın o takımda olduğun sürece :)Vu çok güzel kilo boy orantın benziyodur bence deBen ilk 68 dim şimdi yavaş yavaş iniyorum haftadır 7.takımdayım hedefim 53-54 ama hayırlısı artık
O bizim masum sessiz kıza nolmuşO zaman napicaksin regl agrin gecti mi spora asilcaksin yok bugun oram agriyo buram agryo bugund2 yapmiyim demek yok
Cömelme hareketiyle baslayabilirsin daha sonra cesitlendirebilirsin :) youtube de çok güzel videolar var 10 dakika içinde hiç farkında olmadan 100 tane yaptıran bi video var mesela..Şimdi birşey sorucamda squatın da bir sürü hareketi varmış sizler hangisini yaptınız ya da ben hangisiyle başlıyım ?
İp atlamak çok müthiş kalori yaktirir canım imkanın varsa atla derimİp atlamak bacak kası yapar mı ? Ya da alt bacak iç bacak kası vs ? Bugün çok soru sordum ama bilgisi olan yazabilir mii acaba ?
İyiyim ben de :))
İnşallah bitanemm
Baya yer yazicam
Manisayi da yazıcam lunemin Manisaya cikmisti dimiii:))
Istanbulda baya alım var balım ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum ki..
Yaptırır. Ama harika bir spordur. Ben bu aralar ev taşıyorum uzak kaldım spordan gözümde tütüyor.İp atlamak bacak kası yapar mı ? Ya da alt bacak iç bacak kası vs ? Bugün çok soru sordum ama bilgisi olan yazabilir mii acaba ?
Tamamen düz karın için benim ilk sayfada yaptığım bir video var onu yapabilirsin.Benim de telefonum servisteydi pc acmaya usendim ama artik daha agir bir seyler yapayim diyorum. Karnimda ve mide kisminda duzlesme var Tamamen duz karnim yok hala :)) oneriniz var mi squat takvimine ek olarak?
Ya çoğu kişi yaptırmaz kolay kolay olmaz diyo ben de istemiyorum olmasını ama devam edicem ip atlamaya :))Yaptırır. Ama harika bir spordur. Ben bu aralar ev taşıyorum uzak kaldım spordan gözümde tütüyor.
Ben atlıyorum zaten ama kas olsun istemiyorum kii :)) Ama atlamaya devamm :))İp atlamak çok müthiş kalori yaktirir canım imkanın varsa atla derim
Ve zamanla kas da yapar tabiki :)
Sağol canım tavsiyen içinYaparsın yaparsın o takımda olduğun sürece :)
O bizim masum sessiz kıza nolmuş
Yüklenme kizaaaa
Cömelme hareketiyle baslayabilirsin daha sonra cesitlendirebilirsin :) youtube de çok güzel videolar var 10 dakika içinde hiç farkında olmadan 100 tane yaptıran bi video var mesela..
Ahahahha o boyle anlar tatlimYaparsın yaparsın o takımda olduğun sürece :)
O bizim masum sessiz kıza nolmuş
Yüklenme kizaaaa
Cömelme hareketiyle baslayabilirsin daha sonra cesitlendirebilirsin :) youtube de çok güzel videolar var 10 dakika içinde hiç farkında olmadan 100 tane yaptıran bi video var mesela..
Lune bugun kendim yildim ama hala yataktayim ben ilaclarida hep ac karna yuttum basim cok donuyo yaaaa
Aferin sana yılmaz askerim benim.
Hangisi soguma ve squat videosu gordum onlardan biri mi?Tamamen düz karın için benim ilk sayfada yaptığım bir video var onu yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?