fitim fitsin fit (squat)

Evet biliyorum ama dayanilmaz bi agri oluyor mecburen kullaniyorum ,dedigin gibi yapicam tam bi hevesle baslamistim ki spora ara vermek zorunda kaldim umarim ise yarar ve kurtulurum bu gobekten:)
O zaman napicaksin regl agrin gecti mi spora asilcaksin yok bugun oram agriyo buram agryo bugund2 yapmiyim demek yok

Şimdi birşey sorucamda squatın da bir sürü hareketi varmış sizler hangisini yaptınız ya da ben hangisiyle başlıyım ?

İp atlamak bacak kası yapar mı ? Ya da alt bacak iç bacak kası vs ? Bugün çok soru sordum ama bilgisi olan yazabilir mii acaba ?

Vu çok güzel kilo boy orantın benziyodur bence de Ben ilk 68 dim şimdi yavaş yavaş iniyorum haftadır 7.takımdayım hedefim 53-54 ama hayırlısı artık
Yaparsın yaparsın o takımda olduğun sürece :)
O zaman napicaksin regl agrin gecti mi spora asilcaksin yok bugun oram agriyo buram agryo bugund2 yapmiyim demek yok
O bizim masum sessiz kıza nolmuş
Yüklenme kizaaaa
Şimdi birşey sorucamda squatın da bir sürü hareketi varmış sizler hangisini yaptınız ya da ben hangisiyle başlıyım ?
Cömelme hareketiyle baslayabilirsin daha sonra cesitlendirebilirsin :) youtube de çok güzel videolar var 10 dakika içinde hiç farkında olmadan 100 tane yaptıran bi video var mesela..

Benim de telefonum servisteydi pc acmaya usendim ama artik daha agir bir seyler yapayim diyorum. Karnimda ve mide kisminda duzlesme var Tamamen duz karnim yok hala :)) oneriniz var mi squat takvimine ek olarak?

Benim de telefonum servisteydi pc acmaya usendim ama artik daha agir bir seyler yapayim diyorum. Karnimda ve mide kisminda duzlesme var Tamamen duz karnim yok hala :)) oneriniz var mi squat takvimine ek olarak?
Tamamen düz karın için benim ilk sayfada yaptığım bir video var onu yapabilirsin.

Yaptırır. Ama harika bir spordur. Ben bu aralar ev taşıyorum uzak kaldım spordan gözümde tütüyor.
Ya çoğu kişi yaptırmaz kolay kolay olmaz diyo ben de istemiyorum olmasını ama devam edicem ip atlamaya :))

Sağol canım tavsiyen için Ben 30 günde gün gün artan squat sayısı var ya onu yapmak istiyorum :) İlk olarak sadece çömelmeyi yapayım o zaman :))

Ahahahha o boyle anlar tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…