Hos bulduk evet dun yaptim baya bi zorladi beni ama bugunde birazdan yapacagim bazi harekleri cok zor geliyor fakat ,ama yılmak yok diyor meleks :)Aaa elbette hoşgeldin, çok memnun oluruz aramıza katılmandan. Yaptın mı hiç videoları?
O hareketler çok zor özellikle de karın kaslarımızı çalıştırmadığımız için. Benim alışmam bir ayımı aldı ve ara verince yine zorlanıyorum. Peki neden katlanıyorsun bu tempoya dersen, işe yaradığı için.Hos bulduk evet dun yaptim baya bi zorladi beni ama bugunde birazdan yapacagim bazi harekleri cok zor geliyor fakat ,ama yılmak yok diyor meleks :)
Gordunuz karnimin halini benimde katlanmam gerekiyor aynaya bakmak istemiyorum artik o raddeye geldim. Onceden o kadar takmiyordum ama simdi cok sinirimi bozuyor ..O hareketler çok zor özellikle de karın kaslarımızı çalıştırmadığımız için. Benim alışmam bir ayımı aldı ve ara verince yine zorlanıyorum. Peki neden katlanıyorsun bu tempoya dersen, işe yaradığı için.
Askm bi de çok düşük puanla alıyorlar sansima yukselmemistir inşallah. . Geçen senenin puanları hep 60 li puanlar sadece Mersin 76yla almisbence atamacaksın hemen kuzuöm
sizin bölümde çok atama var
Hosgeldinnnnnnnnn:) seve seve alırız tabiki :)Merhaba, ben melekesin arkadasi gecen size fotografimi gostermisti video onermistiniz. Bende araniza katilip yapmak istiyorum hembboylece duzen olmus olur , benide alir misiniz araniza :)
Nasılsın iyi misin:)Hos buldukkkkk:)
Iyiyim tesekur ederim siz nasilsiniz :)Nasılsın iyi misin:)
biliyorum kardeşime üni seçerken bu bölümün atamalarına bakmıştıkAskm bi de çok düşük puanla alıyorlar sansima yukselmemistir inşallah. . Geçen senenin puanları hep 60 li puanlar sadece Mersin 76yla almis
İyiyim ben de :))Iyiyim tesekur ederim siz nasilsiniz :)
İnşallah bitanemmbiliyorum kardeşime üni seçerken bu bölümün atamalarına bakmıştık
beğenmiştik baya düşüktü
hayırlısı kuzum antepe atanırsın inşallah
istanbul şartları zor pahalı bir şehir aslında ben buralı olmasam sanırım burda çalışmak istemezdim trafik kabusu vsİyiyim ben de :))
İnşallah bitanemm
Baya yer yazicam
Manisayi da yazıcam lunemin Manisaya cikmisti dimiii:))
Istanbulda baya alım var balım ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum ki..
Tek başıma mücadele edebilir miyim bilmedigim için yazmam istanbulu:)istanbul şartları zor pahalı bir şehir aslında ben buralı olmasam sanırım burda çalışmak istemezdim trafik kabusu vs
Ben bilerek az yedim ya sonra nolcagimi bildigim içinmide fesatı geçiriyorum abandım
edemezsin gibi geldiğinden değil bu karmaşa trafik çekilmez kuzum ev masrafı kiraları zaten uçmuşTek başıma mücadele edebilir miyim bilmedigim için yazmam istanbulu:)
Ben bilerek az yedim ya sonra nolcagimi bildigim için
Bizim kiz gelmis :) kizlar reeldeki en yakin arkadaslarimdan kendisi :)Iyiyim tesekur ederim siz nasilsiniz :)
Bende meyve yedim yeter bu gecelikkkedemezsin gibi geldiğinden değil bu karmaşa trafik çekilmez kuzum ev masrafı kiraları zaten uçmuş
yoksa sen herşeyle baş edersin :)
hahaha napim gözüm döndüüşimdide nescafe içiorum şekersiz
Kiskaniriz ama bakkkBizim kiz gelmis :) kizlar reeldeki en yakin arkadaslarimdan kendisi :)
Yerim seni askim benim kiskanma bende hepinizin yeri ayriiiiii hepiniz cok ozelsiniz benim icinBende meyve yedim yeter bu gecelikkk
Kiskaniriz ama bakkk
Canım arkadaşım benimYerim seni askim benim kiskanma bende hepinizin yeri ayriiiiii hepiniz cok ozelsiniz benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?