fitim fitsin fit (squat)

Kilo :53
Boy:1.58
Gorunusum de gobek felan yok öyle cok kilolu degilimdir . Tek sorun herkes de oldugu gibi basen ve kalça

Hepiniz supersiniz kizlar önünüzde saygıyla egiliyorum Araniza bende katilmak istiyorum inşallah sklmadan devam ederim beni de aranıza alin

hoşgeldinn canım banada sıkılma geliyor ama sonuçları düşünerek kendimi gaza getiriyorum. birde buraya bildirim verecek olmanın sorumluluğu beni ekstra gazlıyor

Diğer egzersizler neee :)

Hosgeldin canim
Boy kilo alalimm:)

şimdi diğer egzersizlerim şöyle

1. bundan 50şer tane yapıyorum. benim lastiğim yok ama evde likralı kumaştan kendime lastik yaptım

2. bundan 50şer tane yapıyorum. buda diğerinden farklı olarak dizimi yukarı aşağı değilde dizimi yukarı kırıp düzeltiyorum. umarım anlatabilmişimdir basen bölgesini inanılmaz yakıyo.

3. bundan 50şer tane yapıyorum.

4. 3. resimdeki pozisyonda yatarak lastikle beraber daireler yapıyorum lastiği yukarı çekiştirerek. 25 öne daire 25 arkaya daire.

5. 50şer tane bundan

6. 50şer bundan yapıyorum.

7. yine yan yatarak bacağımı yukarı çekip dizimi yukarı gösterip tekrar bacağımı uzattığım bi hareket var fotoğraf bulamadım internette birde ondan yapıyorum 50şer kez.
8. yine yat yatıp 25şer bacağımı kaldırıp flex point yapıp geri indiriyorum. ama şimdi baktımda alt bacak içinmiş çok lazım değil yapmayabilirim.

9. olarak ta squat

Canim giremedim ben foruma ..
Dedem vefat etti bi sure daha ugriyamam heralde kendinize iyi bakin ..

başınız saolsun, mekan cennet olsun..

Gorunusum de gobek felan yok öyle cok kilolu degilimdir . Tek sorun herkes de oldugu gibi basen ve kalça

ahh onlar yokm ahhh hemen bugün başlasaydın spor yapmaya nasıl balayacağına karar verdin mi canım

Canim çok üzüldüm bitanem Allah rahmet eylesin su mübarek günde mekanini cennet etsin

Amin kizlar..

Canım Rabbim dedene rahmet eylesin, size de sabırlar versin inşallah..
Amin canim aminnn..

Canim Allah rahmet eylesin, bu aralar kara bulutlar var ustumuzde sanki.
Beni de gunes carpti felaket bas agrim var gorunce yazayim dedim Allah sabirlar versin.
Sanada gecmis olsun bebegim
Allah kurtardi hastaliktan diyoruz artik vadesi bu kadarmis

Squat yapmaya başladım . Jillian yapacaktim ama ramazan da gozum almiyor pek bu verilen resimlerdeki hareketleri yapicam. Birde gobek ve yan simitler icin tifanny rothes in videolarini yapiyorum ..

Canim giremedim ben foruma ..
Dedem vefat etti bi sure daha ugriyamam heralde kendinize iyi bakin ..
Canimmm
Basın sağ olsun güzelim
Rabbim onu yanına aldı. .
Diycek pek bi söz yok
İstediğin zaman ara konuşalım
Spor geçmişin var mı canm

Gayet güzel canım diğer egzersizlrin dee aynen devamm
Squat yapmaya başladım . Jillian yapacaktim ama ramazan da gozum almiyor pek bu verilen resimlerdeki hareketleri yapicam. Birde gobek ve yan simitler icin tifanny rothes in videolarini yapiyorum ..
Yazmışsın zaten :)
Isınma yapmayı unutma canm
Canim Allah rahmet eylesin, bu aralar kara bulutlar var ustumuzde sanki.
Beni de gunes carpti felaket bas agrim var gorunce yazayim dedim Allah sabirlar versin.
Nasılsın bitanem
İzmir nasil

Canimmm
Basın sağ olsun güzelim
Rabbim onu yanına aldı. .
Diycek pek bi söz yok
İstediğin zaman ara konuşalım

Spor geçmişin var mı canm
Olmaz olur mu canım her sporu denemisimdir zumba , taebo ,jillian ,leslie , plates aklıma gelmeyen bir çok spor denedim tabi ki de hepsi yarim kaldı bu sefer olcak inanıyorum

merhaba,
epey yorum okudum,
ama soruma cevap bulamadım,
sorum şu ki;
mesela gün 21, 180 tane squat yapmak gerekiyor,
180 tanesini hiç ara vermeden mi yapıyoruz, yoksa parça parça mı ?
şimdiden teşekkürler :)

merhaba,
epey yorum okudum,
ama soruma cevap bulamadım,
sorum şu ki;
mesela gün 21, 180 tane squat yapmak gerekiyor,
180 tanesini hiç ara vermeden mi yapıyoruz, yoksa parça parça mı ?
şimdiden teşekkürler :)
Bir yerde sabah bir kismini aksam bir kismini bolerek yapılabileceğini okumuştum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…