- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Canim giremedim ben foruma ..İyi aşkım sendenn
Ya bişey sorcam orucken ağda yaptirilabilir mi
Canim giremedim ben foruma ..
Dedem vefat etti bi sure daha ugriyamam heralde kendinize iyi bakin ..
Hepiniz supersiniz kizlar önünüzde saygıyla egiliyorumAraniza bende katilmak istiyorum inşallah sklmadan devam ederim beni de aranıza alin
Diğer egzersizler neee :)
Hosgeldin canim
Boy kilo alalimm:)
Canim giremedim ben foruma ..
Kilo :53
Boy:1.58
Gorunusum de gobek felan yok öyle cok kilolu degilimdir . Tek sorun herkes de oldugu gibi basen ve kalça
Canim çok üzüldümbitanem Allah rahmet eylesin su mübarek günde mekanini cennet etsin
Amin kizlar..hoşgeldinn canımbanada sıkılma geliyor ama sonuçları düşünerek kendimi gaza getiriyorum. birde buraya bildirim verecek olmanın sorumluluğu beni ekstra gazlıyor
şimdi diğer egzersizlerim şöyle
1. bundan 50şer tane yapıyorum. benim lastiğim yok ama evde likralı kumaştan kendime lastik yaptım
2. bundan 50şer tane yapıyorum. buda diğerinden farklı olarak dizimi yukarı aşağı değilde dizimi yukarı kırıp düzeltiyorum. umarım anlatabilmişimdirbasen bölgesini inanılmaz yakıyo.
3. bundan 50şer tane yapıyorum.
4. 3. resimdeki pozisyonda yatarak lastikle beraber daireler yapıyorum lastiği yukarı çekiştirerek. 25 öne daire 25 arkaya daire.
5. 50şer tane bundan
6. 50şer bundan yapıyorum.
7. yine yan yatarak bacağımı yukarı çekip dizimi yukarı gösterip tekrar bacağımı uzattığım bi hareket var fotoğraf bulamadım internette birde ondan yapıyorum 50şer kez.
8. yine yat yatıp 25şer bacağımı kaldırıp flex point yapıp geri indiriyorum. ama şimdi baktımda alt bacak içinmiş çok lazım değil yapmayabilirim.
9. olarak ta squat
başınız saolsun, mekan cennet olsun..
ahh onlar yokm ahhhhemen bugün başlasaydın spor yapmaya nasıl balayacağına karar verdin mi canım
Canım Rabbim dedene rahmet eylesin, size de sabırlar versin inşallah..Amin kizlar..
Canim Allah rahmet eylesin, bu aralar kara bulutlar var ustumuzde sanki.Amin kizlar..
Amin canim aminnn..Canım Rabbim dedene rahmet eylesin, size de sabırlar versin inşallah..
Sanada gecmis olsun bebegimCanim Allah rahmet eylesin, bu aralar kara bulutlar var ustumuzde sanki.
Beni de gunes carpti felaket bas agrim var gorunce yazayim dedim Allah sabirlar versin.
Squat yapmaya başladım . Jillian yapacaktim ama ramazan da gozum almiyor pek bu verilen resimlerdeki hareketleri yapicam. Birde gobek ve yan simitler icin tifanny rothes in videolarini yapiyorum ..hoşgeldinn canımbanada sıkılma geliyor ama sonuçları düşünerek kendimi gaza getiriyorum. birde buraya bildirim verecek olmanın sorumluluğu beni ekstra gazlıyor
1. bundan 50şer tane yapıyorum. benim lastiğim yok ama evde likralı kumaştan kendime lastik yaptım
2. bundan 50şer tane yapıyorum. buda diğerinden farklı olarak dizimi yukarı aşağı değilde dizimi yukarı kırıp düzeltiyorum. umarım anlatabilmişimdirbasen bölgesini inanılmaz yakıyo.
4. 3. resimdeki pozisyonda yatarak lastikle beraber daireler yapıyorum lastiği yukarı çekiştirerek. 25 öne daire 25 arkaya daire.
5. 50şer tane bundan
7. yine yan yatarak bacağımı yukarı çekip dizimi yukarı gösterip tekrar bacağımı uzattığım bi hareket var fotoğraf bulamadım internette birde ondan yapıyorum 50şer kez.
8. yine yat yatıp 25şer bacağımı kaldırıp flex point yapıp geri indiriyorum. ama şimdi baktımda alt bacak içinmiş çok lazım değil yapmayabilirim.
9. olarak ta squat
ahh onlar yokm ahhhhemen bugün başlasaydın spor yapmaya nasıl balayacağına karar verdin mi canım
CanimmmCanim giremedim ben foruma ..
Spor geçmişin var mı canmKilo :53
Boy:1.58
Gorunusum de gobek felan yok öyle cok kilolu degilimdir . Tek sorun herkes de oldugu gibi basen ve kalça
Gayet güzel canım diğer egzersizlrin deehoşgeldinn canımbanada sıkılma geliyor ama sonuçları düşünerek kendimi gaza getiriyorum. birde buraya bildirim verecek olmanın sorumluluğu beni ekstra gazlıyor
5. 50şer tane bundan
9. olarak ta squat
Yazmışsın zaten :)Squat yapmaya başladım . Jillian yapacaktim ama ramazan da gozum almiyor pek bu verilen resimlerdeki hareketleri yapicam. Birde gobek ve yan simitler icin tifanny rothes in videolarini yapiyorum ..
Nasılsın bitanemCanim Allah rahmet eylesin, bu aralar kara bulutlar var ustumuzde sanki.
Beni de gunes carpti felaket bas agrim var gorunce yazayim dedim Allah sabirlar versin.
Hadi bakalım ozaman öncesi fotoğraflarını çekmeyi unutma canımSquat yapmaya başladım . Jillian yapacaktim ama ramazan da gozum almiyor pek bu verilen resimlerdeki hareketleri yapicam. Birde gobek ve yan simitler icin tifanny rothes in videolarini yapiyorum ..
Olmaz olur mu canım her sporu denemisimdir zumba , taebo ,jillian ,leslie , plates aklıma gelmeyen bir çok spor denedim tabi ki de hepsi yarim kaldı bu sefer olcak inanıyorumCanimmm
Basın sağ olsun güzelim
Rabbim onu yanına aldı. .
Diycek pek bi söz yok
İstediğin zaman ara konuşalım
Spor geçmişin var mı canm
Bir yerde sabah bir kismini aksam bir kismini bolerek yapılabileceğini okumuştum .merhaba,
epey yorum okudum,
ama soruma cevap bulamadım,
sorum şu ki;
mesela gün 21, 180 tane squat yapmak gerekiyor,
180 tanesini hiç ara vermeden mi yapıyoruz, yoksa parça parça mı ?
şimdiden teşekkürler :)
anladım teşekkür ederim cevap verdiğin içinBir yerde sabah bir kismini aksam bir kismini bolerek yapılabileceğini okumuştum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?