fitim fitsin fit (squat)

Canım norwe banli
. Neden olduğunu bilmiyorum
Biz ilgileniyoruz bitanemm aklın kalmasin topikte:)
Daha iyileşmedin mi yaa

Merhaba canim yaptiginda buraya yazarsan düzenli yaparsin tatlim squat mekik plank çok güzel kollar için yarım şinav çekmeni ve kalin bi kilotlu çorabi kolunu yukari kaldirip arkaya doğru bük diğer kolun sirtin alt kisminda olacak kilotlu çorabi yukarı yukarı çek ( umarım anlatabilmişimdir yapmayi düşünürsen söyle foto bulurum tatlim ) bu iki haraket kollarını baya sıkılaştirir :) bildirimlerini bekliyorum

Canım norwe banli
. Neden olduğunu bilmiyorum
Biz ilgileniyoruz bitanemm aklın kalmasin topikte:)

Daha iyileşmedin mi yaa

Tatlisim squat ne alemde iftardan sonra çoğu zaman firsat bulamıyorum ben acaba orucluyken zorlamadan 50 tane falan yapsak mi vücut hamlamasin

Süper isinma ve soğuma yok mu ve sadece squat mi yapiyorsun
ısınma hareketlerimi de yaptım ama onları belirtmemişim :)
başka hareket yapmıyorum, kendimi çok fazla yormak istemiyorum, çünkü zayıf biriyim, bir yandan da düzenli kilo almaya çalışıyorum, ek olarak mekik çekerim belki bazı günler, mekik çekersem de mutlaka bildiricem

Vallahi bence süpersin devam et tam gaz

Çok teşekkür ederim aktif olacağın günleri merakla bekliyorum :)

Tatlisim squat ne alemde iftardan sonra çoğu zaman firsat bulamıyorum ben acaba orucluyken zorlamadan 50 tane falan yapsak mi vücut hamlamasin
Bebegm bahane olcak belki ama zaman bulamıyorum ramazan başladı baslayali
Ama yapsak hiç fena olmazz
Bildirim
130 squat
Diğerleri 50şer kez yaptım
Dün geceden beri uykusuzum ve sıkıntılı bir gündü sporu falan boşverip yatıp uyuyacaktım ama yılmadım yıkılmadım sporumuda yaptım duşumuda
Gayet iyi canım
Moralin bozuk olduğunda bile spordan vazgeçme
Çok iyi motive eder seni:)

Bebegm bahane olcak belki ama zaman bulamıyorum ramazan başladı baslayali
Ama yapsak hiç fena olmazz

Gayet iyi canım
Moralin bozuk olduğunda bile spordan vazgeçme
Çok iyi motive eder seni:)
Aynen öyle herşeye rağmen kendim için birşey yapmanın rahhuzuru oluştu içimde ve sorumluluğumun yerine getirdiğim için rahatlık oldu tam gazz devaam

Sizlerde salmayın totolaru saygı değer idollerim

Aynen öyle herşeye rağmen kendim için birşey yapmanın rahhuzuru oluştu içimde ve sorumluluğumun yerine getirdiğim için rahatlık oldu tam gazz devaam

Sizlerde salmayın totolaru saygı değer idollerim
Totolar yerinde kizz
Ben yarın tatile çıkıyorum (sonundaaa) orda hizaya getiririm ben onu

Bildirim
130 squat
Diğerleri 50şer kez yaptım
Dün geceden beri uykusuzum ve sıkıntılı bir gündü sporu falan boşverip yatıp uyuyacaktım ama yılmadım yıkılmadım sporumuda yaptım duşumuda
çok iyi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…