Ay bende açim yaaa
1 temmuzda tatile çıkıyorum göbeğim iyice insin diye bi şey yemiym diyorum ama babanemdeyimnasıl yememmm
Paylaş bizimle de canım
Foto çekmen çok iyi olmuş farkı gorebilmen açısından
Karın videosu da çalış bu arada :)
Yiyeceklerde yağlı yiyceklerden olabildigince az, karbonhidrat daha az olucak şekilde proteinden zengin besleniyoruz
Teşekkürler canim öncesi sonrası fotom yok maalesef ama şimdi 55 56 kiloda gelip gidiyorum boy da 165 tatlim evlenince yada çocuk dogurunca kilolu kalincak diye bisey yok isteyince çok da guzel formda kaliniyor
Gayet iyi :))Haklısın herşey insanın kendï elinde kendimizi seviyosak kendimize iyi bakmalıyız :)
Boy ile kilon arasında 10 fark var benimde öyle 163 e 53 ama bacakalrım çok kalın yaaa ben niye böyleyim acaba sende de öyle bi durum varmıydı spordan önce falan
Bildirim
105 squat yaptım ve diğer egzersizlerimi yaptım egzersizlerin isimlerini bilmiyorum o yüzden yazamıyorum şuan öğrenince yazarım. Squat hariç 8 tane daha egzersiz yapıyorum 2 si 25 er diğerleri 50şer kez.
Ilk sayfada var sorunun cevabi. Hazir ve paketli gida olabildigince az, gazli icecekler hic tuketmiyoruz.Ya yiceklerde meye dikkat ediyorsunuz ? Squat sabir isi ama ise yariyor
Iyiyim kuzum, kosturuyoruz iste. Yarin yeni okuluma baslayacagim umarim iyi olur.Lunemnasilsin tatlim
Canım benimmIyiyim kuzum, kosturuyoruz iste. Yarin yeni okuluma baslayacagim umarim iyi olur.
Bugun biraz spor yapacagim, yoksa iyiden iyiye kas agrisi cekecegim.
Bende seni sizi coook ozledim, canim benim. Telden girmesi olum yaa bir de paketim az bitmesin diye bakip bakip kaciyorum.Canım benimm
Çok özledik senii
Kız ben de hep telden girerimm:)Bende seni sizi coook ozledim, canim benim. Telden girmesi olum yaa bir de paketim az bitmesin diye bakip bakip kaciyorum.
Izmir guzel kuzum dun soguktu serin serin tuttuk orucu, sporumu da yaptim.Kız ben de hep telden girerimm:)
Nasıl izmir guzel mii
15 inden sonra izmirdeyim
zorlandın mı kuzum bıkac gun ara verdın yaIzmir guzel kuzum dun soguktu serin serin tuttuk orucu, sporumu da yaptim.
Bildirim zamani:
150 squat
10 min abs
30 iseyen kopek-
Izmir guzel kuzum dun soguktu serin serin tuttuk orucu, sporumu da yaptim.
Bildirim zamani:
150 squat
10 min abs
30 iseyen kopek-
zorlandın mı kuzum bıkac gun ara verdın ya
Yok kuzum zorlanmadim. Iyi oldu yarin belki yapamam cunku.zorlandın mı kuzum bıkac gun ara verdın ya
Telde smiley yok kucaklayansmileySupersin fistiğimmm
Telde smiley yok kucaklayansmiley))
Op fistigi benim icin, yeni yasini da kutlarim gec de olsa. Nice mutlu senelere.
Diğer egzersizler neee :)iyi gecelerr
110 squat ve diğer egzersizlerimi yaptım
Hosgeldin canimHepiniz supersiniz kizlar önünüzde saygıyla egiliyorumAraniza bende katilmak istiyorum inşallah sklmadan devam ederim beni de aranıza alin
iyi gecelerr
110 squat ve diğer egzersizlerimi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?